Zalosia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Fresca, mimo, że jej już nie ma, zrobiła dla mnie teraz bardzo dużo. W kwietniu znalazłam pod moją bramą okropnie chudego, poobijanego psa (dotykanie go oznaczało wycie z bólu), pojechaliśmy do weta, kazał odrobaczyć, zaszczepić i duuuużo karmić. Tak zrobiliśmy, ale piesek mimo tego nie przybierał na wadze, sądziłam, że potrzeba tu czasu, ale ja, która nigdy nie zaglądam do piesków, które odeszły za TM (bo i tak już jestem wrakiem emocjonalnym) przeczytałam smutną historię waszej dziewczynki, niby wszystko w porządku, a tu nagle ból odejścia małego przyjaciela. Pomyślałam od razu o tej mojej bidzie, zabrałam go do weta i powiedziałam, że nie ruszę się dopóki kompletnie nie przebada mojego Marcela, zaparłam się i tak się okazało, że ma owrzodzenie i krwawienia do jamy brzusznej, a nic w jego radosnym samopoczuciu na to nie wskazywało... Fresca, czy musiałaś odejść, abym ja mogła pomóc mojemu psu? Inaczej zwlekałabym z wizytą, bo miał apetyt itd, a tak ruszyłam tyłek i być może ... DZIĘKUJĘ PIĘKNA MOJA Quote
Wampirek007 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='pidzej']ja też filmu nie widzę, ale zobaczyłam przy okazji coś innego - http://www.youtube.com/watch?v=0ZexPPDLXRA - boże- z czego ci ludzie sie cieszą? :o dostałam dziś maila w sprawie Freski, ale raczej jakieś dziecko. Przekazałam Adze_Mazury. Straszne!:-o Taka ilość psów w takiej klateczce! Quote
Wampirek007 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Chociaż nigdy jej (nie licząc zdjęć i filmiku) nie widziałam, to i tak mi jest strasznie przykro...:sad: A taki ładny pies... Quote
Zalosia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 kochana moja, Fioneczka do ciebie przyszła, spotkałaś już ją?:-( Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Frescuniu zaopiekuj się Fioneczką... :-( Quote
Aga_Mazury Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Promyczku mój....nadal nie wiem czemu...nie wiem dlaczego.... wiem, że tak bardzo brakuje mi Twojego ciałka i przytulenia...radości na widok kiełbachy.... <*> Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Biegaj szczesliwie z innymi pieskami za TM [*] Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Fresca, to już ponad 3 miesiące jak Cię z nami nie ma :-(:-( a łzy nadal same lecą... jak Ci tam jest? Quote
Aga_Mazury Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Promyczku....<*> pewnie rozjaśniasz tęczowe łąki..........a nam Ciebie tutaj brak Quote
Aga_Mazury Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Promyczku mój....rozświetlaj drogę....i czekaj na mnie...tęsknię za Tobą chudzinko <*> Quote
Aga_Mazury Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Niedługo minie rok Promyczku mój .... tęsknota i żal nie mniejsze... Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Promyczku mój najdroższy.... bardzo tęsknię za Tobą.... Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
Recommended Posts