Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja nie widzę ani zdjęć, ani filmiku, a szkoda!!!

jak nie widać zdjęć, przecież tyle nowych jest !!

a filmik się otworzy za jakiś czas, bo tak jest na youtube...

Posted

nasz szkieletorek....jeszcze chyba nie widziałam tak chudego psa...albo lepiej powiedziec nie dotykałam....bo "na oko" to przykrywa to sierść...

Kochana maleńka....do tego jak sie położyła na Słonku to nie chciała wracać do klatki...;)

w kaltce ona cały czas tak mocno przyklejona do siatki aż żal ściska

pidzej skontaktuje się...dzięki

Posted

matusz5 napisał(a):
jak nie widać zdjęć, przecież tyle nowych jest !!

a filmik się otworzy za jakiś czas, bo tak jest na youtube...

no nie stestety "The video you have requested is not available." więc się nie otworzy a szkoda bo sunia śliczniutka i łagodnie jej z oczu patrzy.

Posted

Kochani o to dlaczego? bo ja widze zdjęcia....to czemu ktoś nie widzi?...od czego to jest uzależnione...

agusiazet pamiętasz maleńką psinkę od nas podobną do Twojej Jetki?...została zagryziona :( <*> nasza Ritka

Posted

co miałam wejśc w ten wątek i napisać to ktos mnie przywoływał do innego ...i tak od rana...

niestety kontaktu brak z tą osobą...nie odbiera telefonu, nie odpisuje na sms-y :cool1:

Posted

aldona_b napisał(a):
takie sunie są kochane, dobrze ze zwrociliscie na Nią uwage i robicie co mozecie, moge wspomoc mala wplatą

Cioteczko bardzo dziękujemy :Rose:

Jeżeli naprawdę chcesz to oczywiście jak najbardziej można Frescę wesprzeć jak każdego psiaka z Ostródy ...na konto Fundacji AFN tylko koniecznie z dopiskiem (imię psa i miejscowość)...czyli "Fresca Ostróda"

Fresca nawet nie wie, że tyle osób się przejęło jej losem :)

Bardzo dziękujemy :Rose: