Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję "cioteczki" za miłe słowa:lol: Trzymam kciuki za Waszych podopiecznych -oby znalazły takich fajnych ludziów jak Buba;) SPECJALNE mizianko dla MURY ta suńka jest UROCZA oby jej się udało przed zimą znaleźć jakiś ciepły dom i ciepłe serducho!

Posted

[quote name='Beti-Buba']Dziękuję "cioteczki" za miłe słowa:lol: Trzymam kciuki za Waszych podopiecznych -oby znalazły takich fajnych ludziów jak Buba;) SPECJALNE mizianko dla MURY ta suńka jest UROCZA oby jej się udało przed zimą znaleźć jakiś ciepły dom i ciepłe serducho![/QUOTE]
Mura w czwartek dostanie dodatkowe mizianko od Pani :D

• 4 months later...
Posted

Witamy "cioteczki" u Buby! Jutro Buba ma urodzinki-pierwszy roczek od adopcji minął!:multi: Jest kochamym,mądrym psiakiem-daje mi dużo radości i pozytywnej energii ;) Mam dla niej przygotowany prezent-nowe legowisko i paczkę żwaczy-podobno psy je uwielbiają a jeszcze nie miała okazji skosztować:shake: Zdrówko, humor i apetyt Bubie dopisuje. W czerwcu jedzie ze mną na urlop na 3 tyg.nad morze. Pozdrawiamy!

Posted

Beti-Buba napisał(a):
Witamy "cioteczki" u Buby! Jutro Buba ma urodzinki-pierwszy roczek od adopcji minął!:multi: Jest kochamym,mądrym psiakiem-daje mi dużo radości i pozytywnej energii ;) Mam dla niej przygotowany prezent-nowe legowisko i paczkę żwaczy-podobno psy je uwielbiają a jeszcze nie miała okazji skosztować:shake: Zdrówko, humor i apetyt Bubie dopisuje. W czerwcu jedzie ze mną na urlop na 3 tyg.nad morze. Pozdrawiamy!

Super wieści :)
Oby wszystkim psiakom tak się szczęściło :)

• 4 months later...
  • 7 months later...
Posted

Dzisiaj obchodzimy drugą rocznicę pobytu Buby w naszym domku! Buba w związku ze swoimi "urodzinkami" dostała kurze łapki za którymi przepada. Wszystko jest OK!Jest kochanym,mądrym,łobuziarskim psiakiem jej zabawy w przeciąganie sznurkiem doprowadzają mnie często do stanu kontuzyjnego na następny dzień ;)Jej przysmakiem została suszona żurawina-za innymi owocami nie przepada. Jest zdecydowanie psem obrończym-mogę z nią chodzić po różnych chaszczach bez żadnych obaw-wystarczy,że w zasięgu jej nosa i oczu pojawi się jakiś mężczyzna od razu jest obszczekany-do kilku już nawet wystartowała ale zawołana przychodzi grzecznie.No i oczywiście razem śpimy.........co często kończy się PRAWIE moim lądowaniem na podłodze-tak się rozwala :( Może uda mi się wrzucić kilka zdjęć jak znajdę chwilkę. Pozdrawiamy!

• Upvote 1