ania91sc Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Cudownie wygląda :) Jaka sylwetka w ogóle :D Quote
Beti-Buba Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Dziękuję "cioteczki" za miłe słowa:lol: Trzymam kciuki za Waszych podopiecznych -oby znalazły takich fajnych ludziów jak Buba;) SPECJALNE mizianko dla MURY ta suńka jest UROCZA oby jej się udało przed zimą znaleźć jakiś ciepły dom i ciepłe serducho! Quote
pralinka94 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 ależ ma się dobrze, a ostatnie zdjęcie, to faktycznie ma coś w sobie :D Quote
ania91sc Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Beti-Buba']Dziękuję "cioteczki" za miłe słowa:lol: Trzymam kciuki za Waszych podopiecznych -oby znalazły takich fajnych ludziów jak Buba;) SPECJALNE mizianko dla MURY ta suńka jest UROCZA oby jej się udało przed zimą znaleźć jakiś ciepły dom i ciepłe serducho![/QUOTE] Mura w czwartek dostanie dodatkowe mizianko od Pani :D Quote
Beti-Buba Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Witamy "cioteczki" u Buby! Jutro Buba ma urodzinki-pierwszy roczek od adopcji minął!:multi: Jest kochamym,mądrym psiakiem-daje mi dużo radości i pozytywnej energii ;) Mam dla niej przygotowany prezent-nowe legowisko i paczkę żwaczy-podobno psy je uwielbiają a jeszcze nie miała okazji skosztować:shake: Zdrówko, humor i apetyt Bubie dopisuje. W czerwcu jedzie ze mną na urlop na 3 tyg.nad morze. Pozdrawiamy! Quote
ania91sc Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Beti-Buba napisał(a):Witamy "cioteczki" u Buby! Jutro Buba ma urodzinki-pierwszy roczek od adopcji minął!:multi: Jest kochamym,mądrym psiakiem-daje mi dużo radości i pozytywnej energii ;) Mam dla niej przygotowany prezent-nowe legowisko i paczkę żwaczy-podobno psy je uwielbiają a jeszcze nie miała okazji skosztować:shake: Zdrówko, humor i apetyt Bubie dopisuje. W czerwcu jedzie ze mną na urlop na 3 tyg.nad morze. Pozdrawiamy! Super wieści :) Oby wszystkim psiakom tak się szczęściło :) Quote
saphira18 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 wyśmienicie:) Wszystkiego najlepszego z okazji tej rocznicy :) a i czekam na zdjęcia z nad morza:razz: Quote
Beti-Buba Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Moje czy Buby?;)saphira18 napisał(a): a i czekam na zdjęcia z nad morza:razz: Quote
saphira18 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Beti-Buba napisał(a):Moje czy Buby?;) najlepiej razem ;) Quote
Beti-Buba Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Eeee................będzie TYLKO Buba ja jestem raczej brzydka:placz:saphira18 napisał(a):najlepiej razem ;) Quote
madzia.uje93 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Bubie trafił się domek idealny! Miłego wypoczynku nad morzem życzę i Pani i Bubie:) Quote
madzia.uje93 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Po dłuuuuugiej nieobecności wstawiam w końcu zdjątka Buby z wypadu nad morze :) Bubie ładnie się przytyło:evil_lol: Każdy schroniskowy psiak marzy żeby tak skończyć! Quote
choba Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 No nie powiem, okrąglutka się zrobiła ;) Ma się jak w raju :) Quote
Beti-Buba Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 "Cioteczki"przekazałam Wasze uwagi dot.zaokrąglenia Bubie-jest oburzona-macie przechlapane;)Toż to same mięśnie są nie widać???:) Quote
Beti-Buba Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Dzisiaj obchodzimy drugą rocznicę pobytu Buby w naszym domku! Buba w związku ze swoimi "urodzinkami" dostała kurze łapki za którymi przepada. Wszystko jest OK!Jest kochanym,mądrym,łobuziarskim psiakiem jej zabawy w przeciąganie sznurkiem doprowadzają mnie często do stanu kontuzyjnego na następny dzień ;)Jej przysmakiem została suszona żurawina-za innymi owocami nie przepada. Jest zdecydowanie psem obrończym-mogę z nią chodzić po różnych chaszczach bez żadnych obaw-wystarczy,że w zasięgu jej nosa i oczu pojawi się jakiś mężczyzna od razu jest obszczekany-do kilku już nawet wystartowała ale zawołana przychodzi grzecznie.No i oczywiście razem śpimy.........co często kończy się PRAWIE moim lądowaniem na podłodze-tak się rozwala :( Może uda mi się wrzucić kilka zdjęć jak znajdę chwilkę. Pozdrawiamy! 1 Quote
saphira18 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 tak tak czekamy na zdjęcia :) wrzucaj. dobrze mieć takiego obrońce :) Quote
Recommended Posts