Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emir napisał(a):
Najmniejszy i najmniej urodziwy szarutek ma od 2 dni swój dom; tak trzymać!
:laola::laola:

Budrysia jest w klinice i czekamy na wyniki pobrania zeskrobin
EMIR

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

No to z jednej paczki już 12 malców zostało.

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisała do mnie Pani Agata w sprawie czarnego Baja, nie może się dodzwonić na podany w ogłoszeniu numer. Mycha napiszę Ci widomość z numerem telefonu do tej Pani.

Posted

To wiadomość od Pani Agaty - jest też zdjęcie Pani z pieskiem, ale raczej nie powinnam go tu wklejać bez Jej wiedzy, mam nadzieję, ze mail mogę..

"Witam!
poszukuje pieska badz suczki do adopcji, medium srednim wzroscie!
Mam bardzo chorego psiaka obecnie labradora, ma rok i chemofilie typu B ktora jest jak wyrok! nie znam dnia ani godziny kiedy moze odejsc :( co 8 tyg jezdze z nim na transfuzje! poki co pomagaja! poszukuje 2 psiaka do kochania! w 3 bedzie nam razniej znoscic chorobe "raja" bo tak sie wabi moj pies! jestem w stanie zapewnic odpowiednia opieke 2psiakowi! dobra karme! oraz swietnego weterynarza! oraz oczywiscie moje opieke! dlugie spacery i duzo zabawy!
pozdrawiam
Agata w "

Posted

Czyli ze szczeniorów do domu pojechali Szaruś maluch i Kazan( synek Niki).
Bilans 21 - 2 = 19 (+/_ 1 sztuka bo nie moge się doliczyć ;-) )
Oj, nadal jest co ogłaszać !

Posted

O rany- ta słodka kluseczka Kazanek ma już dom ? No tak- to było do przewidzenia, bo jak się w nim nie zakochać :loveu: :loveu: :loveu:
P.S. Rzeczywiście na ostatnich fotkach przypomina coraz bardziej dobcia a nie rottka ;)
P.S. 2. Czy ogłaszać już te najmniejsze szczeniorki czy czekamy aż trochę podrosną ?

Posted

A mówiłam brać Kazanka......
bo Ty taka kochliwa jesteś cioteczko.:loveu:
Ogłoś jesli możesz , zawsze to zwiększa szanse, jak nie ten to inny znajdzie dom......:lol:

Posted

Rzeczywiście Kazanek jakoś bardzo zapadł mi w serducho :loveu:
Pozostałe maluchy też pokażemy światu- niech zaczną już szukać domków :)
P.S. Dostałam maila od pani zainteresowanej adopcją jednego ze szczeniorków. Skierowałam ją do Emir.

Posted

KOCHANIUTKIE - jeśli macie jakies zabawki dla tych małych gryzoni to myslę że Emir nie pogardzi (moga tez być zabawki dla dorosłych psów) bo sierściuchy wszystko szybko niszczą. To jak mała szarańcza !

Posted

A może trzeba sie do Pedigree zwrócić z prośba??? mieli takie fajne zabaweczki sznurkowe i próbki karmy, do Węgrowa przeciez woziłyśmy .

Posted

Hehe taką zabawkę z kolorowych sznureczków z supełkami moja Pestka rozpracowała ostatnio bardzo skutecznie - rozwiązała supełki wszystkie niteczki się rozpadły :)

Ale właśnie może jakiś sponsor by sie znalazł!

Posted

Właśnie wróciłam z kliniki i z Budrysią, której fotek tu nie ma, jest źle. Jej skóra jest częściowo pozbawiona sierści i są na niej czerwone plamki ze strupkami, Budryusia jest bardzo osłabiona i jest jej zimno, bo chowa sie pod kocyk. Bardzo niedobrze. Taki smutek. Nie wiemy jeszcze co jej jest, wyniki powinny być wkrótce. Takie maleństwo , a tak bardzo chore:-(