Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem polega na tym, że ja sie powoli przestaję w tym orientować...tzn. o ile w "kolorowych" szczeniakach orientuję się dobrze to w burych straciłam orientację.
Próbowałam wznowić allegro i właściwie pewna jestem tylko , że Bard poszedł...
No i pozostaje jeszcze kwestia aktualizacji zdjęć.

Posted

Witam,
pisałam niedawno że chce wziąść pieska ze schroniska a dziś jak wróciłam z pracy cóż zastałam pod moimi drzwiami koszyk z 7 szczeniakami w różnym wieku. Proszę pomóżcie mi gdzie można wystawić info o chęci oddania pieska zostały mi jeszcze 3 bo jedną sunie wziełam ja a 3 poszły do rodziny ale jeszcze 3 małe śliczne szczeniaczki zostały. Proszę o porade bo nie chce żeby trafiły do schroniska

Posted

Dziękuję za miłe słowa skierowane pod naszym adresem. Oczywiście prześlę zdęcia, ale teraz nie za bardzo orientuję się w tym forum, więc nie wiem jak się wkleja fotki. Może ktoś mi później pomoże.
Mobi vel Bard już się zaklimatyzował i miewa się bardzo dobrze.

Aniu, jeżeli byłabyś tak uprzejma, to czekam na wszystkie dostępne fotki. Rodzeństwa też :-) ( w końcu to jego rodzinka:-))
Nie wiem ja się wysyła prywatną wiadomość, więc napiszę tutaj mój adres: [email protected].

Jeszcze raz dziękuję!!!! I trzymam kciuki za resztę szczeniąt, bo są urocze.