Olga132 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Aniu a ja mam taka prosbę - poniewaz ty się najlepiej orientujesz w tych maluchach-może napisz maila do blue.berry, które szczeniaki juz poszły z prosba o uaktualnienie tego plakatu: http://coffeeshop.nazwa.pl/EMIR_plakat_szczeniaki.pdf i niesmiało jej przypomnij o plakaciku o adresatkach...ona zarobiona jest więc trzeba jej przypominać Quote
Ania W Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Problem polega na tym, że ja sie powoli przestaję w tym orientować...tzn. o ile w "kolorowych" szczeniakach orientuję się dobrze to w burych straciłam orientację. Próbowałam wznowić allegro i właściwie pewna jestem tylko , że Bard poszedł... No i pozostaje jeszcze kwestia aktualizacji zdjęć. Quote
Mośka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj Kasiu! Mam nadzieję, że bedziesz na DOGO częstym gościem :cool3: Tak generalnie głowny wątek skupiający się na promowaniu psiaków EMIRA to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27366 Zapraszamy! Tytul moze Cie troche zmylic ;) Dziekujemy za domek dla BARDA! W końcu doczekał się swojego człowieka :loveu: Czekamy na częste relacje i zdjęcia :cool3: Quote
mycha101 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Chciałam sprostować pewną informację z Brańska przyjechała jedna szczenna sunia (już po operacji) i dwa szczeniorki. Quote
kazulenka18 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witam, pisałam niedawno że chce wziąść pieska ze schroniska a dziś jak wróciłam z pracy cóż zastałam pod moimi drzwiami koszyk z 7 szczeniakami w różnym wieku. Proszę pomóżcie mi gdzie można wystawić info o chęci oddania pieska zostały mi jeszcze 3 bo jedną sunie wziełam ja a 3 poszły do rodziny ale jeszcze 3 małe śliczne szczeniaczki zostały. Proszę o porade bo nie chce żeby trafiły do schroniska Quote
kokasia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziękuję za miłe słowa skierowane pod naszym adresem. Oczywiście prześlę zdęcia, ale teraz nie za bardzo orientuję się w tym forum, więc nie wiem jak się wkleja fotki. Może ktoś mi później pomoże. Mobi vel Bard już się zaklimatyzował i miewa się bardzo dobrze. Aniu, jeżeli byłabyś tak uprzejma, to czekam na wszystkie dostępne fotki. Rodzeństwa też :-) ( w końcu to jego rodzinka:-)) Nie wiem ja się wysyła prywatną wiadomość, więc napiszę tutaj mój adres: [email protected]. Jeszcze raz dziękuję!!!! I trzymam kciuki za resztę szczeniąt, bo są urocze. Quote
Recommended Posts