Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny chłopak... pobyt u Ulki go ożywił :)
Fajnie, ze chłopak już na swoim!
malawaszka udało się zorganizowac transport dla DJ?
Jakby DJ trafił do Ulki to też odżyje i będzie cud miód malina i zaraz będa kolejki po chłopaka...yy dziadziusia?

Posted

Waszku masz moze jakies info, jak Spince w nowym domu pierwsze dni przelecialy? wiem, ze moze za duzo wymagam hihi tz zeby ludzie relacje zdawali po adopcji ale moze?

Posted

Pink napisał(a):
Waszku masz moze jakies info, jak Spince w nowym domu pierwsze dni przelecialy? wiem, ze moze za duzo wymagam hihi tz zeby ludzie relacje zdawali po adopcji ale moze?

jak to za dużo??? ja wszystko wiem, tylko mi czasu zabrakło żeby pisać i zdjęcia wkleić :shake:

Pani Moniko, jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc w adopcji.
Spajki czuje się wyśmienicie. Od razu wybrał sobie miejsce na fotelu:))
Jest bardzo grzeczny i towarzyski. Na spacerze nieco roztargniony, ale to mały problem:)
Dzisiaj bylismy u lekarza. Na razie został odrobaczony, a ze szczepieniem należy się wstrzymać około tygodnie.
Musze go poobserwować, bo coś mi się jego krtań(jest zachrypnięty) nie podoba. Ma również powiększone węzły chłonne.
Póki co dostał lekarstwo na skórę(drożdżaki na skórze i w uszach)oraz leczniczy szampon.
Prześlę zdjęcia, jak tylko go trochę "podrasuję",(wtedy nikt go nie pozna:)) ale to wymaga czasu.
Mam jeszcze pytanie odnośnie rejestracji. Wiem, ze była o tym mowa, lecz w emocjach zapomniałam. Czy chip jest zarejestrowany, czy ja muszę zgłosić w rejestrze?
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości w kontynuacji jakże szlachetnej pasji.

a Didżejowi założę wątek dzisiaj