malawaszka Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 i burę przyjął na klatę :D i dalej swoje :D Quote
ania0112 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Śliczny chłopak... pobyt u Ulki go ożywił :) Fajnie, ze chłopak już na swoim! malawaszka udało się zorganizowac transport dla DJ? Jakby DJ trafił do Ulki to też odżyje i będzie cud miód malina i zaraz będa kolejki po chłopaka...yy dziadziusia? Quote
ania0112 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 miłe Panie - tytuł nieaktualny i całe szczęście! ponawiam pytanie o DJ.. udało się z transportem? Quote
ania0112 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 To dobrze dla DJ! Szkoda, z tyle pieniędzy jest potrzebne...:shake: Nie mam teraz jak wspomóc niestety... Quote
malawaszka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 no nie ma nic za darmo, ale jakbym sama jechała to kosztowałoby niewiele mniej - pewnie koło 150 zł, a ja nie mogę teraz Quote
malawaszka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 AnkaG napisał(a):Wyślę coś na transport :) dzięki Aniu :Rose: Państwo którzy adoptowali Spajka zostawili 50 zł więc to też będzie na transport Quote
Raczyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 malawaszka napisał(a):łoohohooooo UJAWNIAĆ SIĘ!!! kto jeszcze tajniaczy??? :x :cool3: zawsze tajniaczę u Ulki piesiów bo Ulkę lubię Quote
malawaszka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Raczyna napisał(a)::cool3: zawsze tajniaczę u Ulki piesiów bo Ulkę lubię booooszzzz nie wiem za co :shake: :evil_lol: :scared: Quote
Pink Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Waszku masz moze jakies info, jak Spince w nowym domu pierwsze dni przelecialy? wiem, ze moze za duzo wymagam hihi tz zeby ludzie relacje zdawali po adopcji ale moze? Quote
malawaszka Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Pink napisał(a):Waszku masz moze jakies info, jak Spince w nowym domu pierwsze dni przelecialy? wiem, ze moze za duzo wymagam hihi tz zeby ludzie relacje zdawali po adopcji ale moze? jak to za dużo??? ja wszystko wiem, tylko mi czasu zabrakło żeby pisać i zdjęcia wkleić :shake: Pani Moniko, jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc w adopcji. Spajki czuje się wyśmienicie. Od razu wybrał sobie miejsce na fotelu:)) Jest bardzo grzeczny i towarzyski. Na spacerze nieco roztargniony, ale to mały problem:) Dzisiaj bylismy u lekarza. Na razie został odrobaczony, a ze szczepieniem należy się wstrzymać około tygodnie. Musze go poobserwować, bo coś mi się jego krtań(jest zachrypnięty) nie podoba. Ma również powiększone węzły chłonne. Póki co dostał lekarstwo na skórę(drożdżaki na skórze i w uszach)oraz leczniczy szampon. Prześlę zdjęcia, jak tylko go trochę "podrasuję",(wtedy nikt go nie pozna:)) ale to wymaga czasu. Mam jeszcze pytanie odnośnie rejestracji. Wiem, ze była o tym mowa, lecz w emocjach zapomniałam. Czy chip jest zarejestrowany, czy ja muszę zgłosić w rejestrze? Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości w kontynuacji jakże szlachetnej pasji. a Didżejowi założę wątek dzisiaj Quote
Pink Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dzieki Waszku :loveu: ten pies "ruszyl moje serce" :cool3: Quote
Recommended Posts