Riven Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 tak, Nowy Dwór Mazowiecki ;) 23/24.03.2013 :D my sie wystawiamy 24 ;D Quote
Asiaczek Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Looooooooz.... [url]https://lh3.googleusercontent.com/-NTE2e64yfwY/URkf1mU5JQI/AAAAAAAABv8/KNMq7TaDtRI/s640/_MG_0525.jpg[/url] Pzdr. Quote
trabeska Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Hej :) To musisz sobie kupić innego piesia najlepiej jakiegoś malutkiego, słodkiego jorczka :razz: Wtedy może jego urok podziała na policjantów, chyba, że już nie masz zamiaru przechodzić na czerwonym :lol: Quote
Fauka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Eeee tam... Lary skradł serce policjantki :lol: joreczki chyba już ludziom się przejadły, teraz szicu modniejsze! Quote
trabeska Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Hehehe :) U nas pełno tych szczurów na wsi... Jak nie jorki, to ciłały, maltańczyki czy też te właśnie słynny szicu! :D :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Hej :) U nas policjanci są świetni, często nas zaczepiają po to tylko, by pogadać i psa wyczochrać :lol: Quote
Fauka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Anecioreczek']heja!Ma tańczyka se kup ]:->[/QUOTE] Jeszcze z mopem pomylę i pójdę siedzieć za znęcanie się :evil_lol: Lary nie lubi włochatych poza tym :( [quote name='Ty$ka']Hej :) U nas policjanci są świetni, często nas zaczepiają po to tylko, by pogadać i psa wyczochrać :lol:[/QUOTE] Nas ostatnio zaczepili i pytali o woreczki na kupy, pokazałam moje słodkie różowe eleganckie etui wiszące przy pasku od spodni, policjant nie dowierzał. Dopiero jak wyciągnęłam z niego różowe woreczki z psie łapki uwierzył że to na psie g*wno :lol: Moje euti robi furrorę, na plaży Lary kiedyś postanowił walnąć klocka, wyciągnęłam worek i zbieram kupę, a ludzie płakali ze śmiechu. W pierwszej chwili nie załapałam że to ich te worki śmieszą. Quote
Fauka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Riven, analizuję, szukam transportu i liczę oszczędności :razz: kusisz, na wystawie dawno nie byłam, nawet w zeszłym roku na majóce nie bo chora byłam. Dam ci znać :) Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 My tez mamy rozowe etui! Takie duze serduszko! xDDDDD i czerwone woreczki w srodku! xDDD Quote
Izabela124. Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Wpadam z rewizyta :) Fajne zdjecia robisz :) [quote name='Fauka']gdybyście chciały w łodzi na majówce się wystawiać to jestem dostępna, bo też będę robiła zdjęcia pewnego dżentelmena.[/QUOTE]Będę w maju w Łodzi na wystawie :) Quote
Fauka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='Izabela124.']Wpadam z rewizyta :) Fajne zdjecia robisz :) Będę w maju w Łodzi na wystawie :)[/QUOTE] Dziękuję :) jeśli chciałabyś zdjęcia to daj mi znać :razz: Quote
Aleksa. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 heej :lol: i my zaglądamy, a fotki robisz cudowne :loveu: Quote
Buszki Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Melduję się z rewizytą :). Faktycznie,baski mają więcej gracji niż labki :evil_lol:. A kota też mam,tricolorkę :). Quote
Fauka Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Buszki']Melduję się z rewizytą :). Faktycznie,baski mają więcej gracji niż labki :evil_lol:. A kota też mam,tricolorkę :).[/QUOTE] Witamy! Mój super zgrabny labrador dzisiaj zarył głową w drzwi że aż hukło, potem zarył głową w biurko, a jeszcze potem tak jarał się spacerkiem że poślignął się na panelach i wywalił. To wszystko jednego dnia, toż to sama gracja :loveu: Quote
anka11 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 hej, sliczne foty robisz! z checia bede zagladac :) [QUOTE][COLOR=#000000]Mój super zgrabny labrador dzisiaj zarył głową w drzwi że aż hukło, potem zarył głową w biurko, a jeszcze potem tak jarał się spacerkiem że poślignął się na panelach i wywalił. To wszystko jednego dnia, toż to sama gracja[/COLOR][/QUOTE] haha! :lol: cudownego masz psa :loveu: Quote
Buszki Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Fauka']Witamy! Mój super zgrabny labrador dzisiaj zarył głową w drzwi że aż hukło, potem zarył głową w biurko, a jeszcze potem tak jarał się spacerkiem że poślignął się na panelach i wywalił. To wszystko jednego dnia, toż to sama gracja :loveu:[/QUOTE] Z taka gracją,to na top modelkę z Nim :evil_lol:. Quote
Fauka Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='Anecioreczek']no ba, oczy Larego są Hipnotajzing :D[/QUOTE] Taaaa? :razz: [IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/hiphip_zpsc16a6b32.jpg[/IMG] Quote
Karilka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='Fauka'] Jak wreszcie przyjdzie wiosna na stałe będzie dużo zdjęć, mamy fajne tereny (może fontanny zaczną wreszcie działać) i trzeba to wykorzystać. W ogóle mam takie fjane warunki, że coraz częściej zastanawiam się nad powiększeniem stada o kolejnego czterołapnego pasożyta :diabloti:[/QUOTE] Włączają w czerwcu jakoś dopiero... :( Co do wystawy majowej: Fauka jest zarezerwowana na dobermanstar i ma staż przy ringu dobermanów. Koniec, kropka. Reklamacji nie przyjmujemy:mad: Quote
Aleksa. Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [url]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/hiphip_zpsc16a6b32.jpg[/url] ja cieee, ale wielkie oczy :D jaki masz obiektyw ? :) Quote
Fauka Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [quote name='Aleksandra95'][URL]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/hiphip_zpsc16a6b32.jpg[/URL] ja cieee, ale wielkie oczy :D jaki masz obiektyw ? :)[/QUOTE] Wydmuszkę czyli najtańszą 50tke Canona 1.8 Powiem szczerze że taka wydmuszka z niego wcale nie jest, bo 2 dni temu zrobił hyc o podłogę i był w dwóch częściach, ale żyje :lol: Quote
Aleksa. Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='Fauka']Wydmuszkę czyli najtańszą 50tke Canona 1.8 Powiem szczerze że taka wydmuszka z niego wcale nie jest, bo 2 dni temu zrobił hyc o podłogę i był w dwóch częściach, ale żyje :lol:[/QUOTE] Też myślałam o tym obiektywie kiedyś tam, jak w końcu uzbieram na aparat.:) Quote
Recommended Posts