Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)
To musisz sobie kupić innego piesia najlepiej jakiegoś malutkiego, słodkiego jorczka :razz: Wtedy może jego urok podziała na policjantów, chyba, że już nie masz zamiaru przechodzić na czerwonym :lol:

Posted

[quote name='Anecioreczek']heja!Ma
tańczyka se kup ]:->[/QUOTE]

Jeszcze z mopem pomylę i pójdę siedzieć za znęcanie się :evil_lol: Lary nie lubi włochatych poza tym :(

[quote name='Ty$ka']Hej :)
U nas policjanci są świetni, często nas zaczepiają po to tylko, by pogadać i psa wyczochrać :lol:[/QUOTE]

Nas ostatnio zaczepili i pytali o woreczki na kupy, pokazałam moje słodkie różowe eleganckie etui wiszące przy pasku od spodni, policjant nie dowierzał. Dopiero jak wyciągnęłam z niego różowe woreczki z psie łapki uwierzył że to na psie g*wno :lol: Moje euti robi furrorę, na plaży Lary kiedyś postanowił walnąć klocka, wyciągnęłam worek i zbieram kupę, a ludzie płakali ze śmiechu. W pierwszej chwili nie załapałam że to ich te worki śmieszą.

Posted

Riven, analizuję, szukam transportu i liczę oszczędności :razz: kusisz, na wystawie dawno nie byłam, nawet w zeszłym roku na majóce nie bo chora byłam. Dam ci znać :)

Posted

Wpadam z rewizyta :) Fajne zdjecia robisz :)

[quote name='Fauka']gdybyście chciały w łodzi na majówce się wystawiać to jestem dostępna, bo też będę robiła zdjęcia pewnego dżentelmena.[/QUOTE]Będę w maju w Łodzi na wystawie :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Wpadam z rewizyta :) Fajne zdjecia robisz :)

Będę w maju w Łodzi na wystawie :)[/QUOTE]

Dziękuję :) jeśli chciałabyś zdjęcia to daj mi znać :razz:

Posted

[quote name='Buszki']Melduję się z rewizytą :).
Faktycznie,baski mają więcej gracji niż labki :evil_lol:.
A kota też mam,tricolorkę :).[/QUOTE]

Witamy! Mój super zgrabny labrador dzisiaj zarył głową w drzwi że aż hukło, potem zarył głową w biurko, a jeszcze potem tak jarał się spacerkiem że poślignął się na panelach i wywalił. To wszystko jednego dnia, toż to sama gracja :loveu:

Posted

hej, sliczne foty robisz! z checia bede zagladac :)

[QUOTE][COLOR=#000000]Mój super zgrabny labrador dzisiaj zarył głową w drzwi że aż hukło, potem zarył głową w biurko, a jeszcze potem tak jarał się spacerkiem że poślignął się na panelach i wywalił. To wszystko jednego dnia, toż to sama gracja[/COLOR][/QUOTE]
haha! :lol: cudownego masz psa :loveu:

Posted

[quote name='Fauka']Witamy! Mój super zgrabny labrador dzisiaj zarył głową w drzwi że aż hukło, potem zarył głową w biurko, a jeszcze potem tak jarał się spacerkiem że poślignął się na panelach i wywalił. To wszystko jednego dnia, toż to sama gracja :loveu:[/QUOTE]

Z taka gracją,to na top modelkę z Nim :evil_lol:.

Posted

[quote name='Anecioreczek']no ba, oczy Larego są Hipnotajzing :D[/QUOTE]
Taaaa? :razz:

[IMG]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/hiphip_zpsc16a6b32.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Fauka']

Jak wreszcie przyjdzie wiosna na stałe będzie dużo zdjęć, mamy fajne tereny (może fontanny zaczną wreszcie działać) i trzeba to wykorzystać. W ogóle mam takie fjane warunki, że coraz częściej zastanawiam się nad powiększeniem stada o kolejnego czterołapnego pasożyta :diabloti:[/QUOTE]
Włączają w czerwcu jakoś dopiero... :(

Co do wystawy majowej:
Fauka jest zarezerwowana na dobermanstar i ma staż przy ringu dobermanów. Koniec, kropka. Reklamacji nie przyjmujemy:mad:

Posted

[quote name='Aleksandra95'][URL]http://i169.photobucket.com/albums/u214/fauka/hiphip_zpsc16a6b32.jpg[/URL]
ja cieee, ale wielkie oczy :D jaki masz obiektyw ? :)[/QUOTE]

Wydmuszkę czyli najtańszą 50tke Canona 1.8 Powiem szczerze że taka wydmuszka z niego wcale nie jest, bo 2 dni temu zrobił hyc o podłogę i był w dwóch częściach, ale żyje :lol:

Posted

[quote name='Fauka']Wydmuszkę czyli najtańszą 50tke Canona 1.8 Powiem szczerze że taka wydmuszka z niego wcale nie jest, bo 2 dni temu zrobił hyc o podłogę i był w dwóch częściach, ale żyje :lol:[/QUOTE]

Też myślałam o tym obiektywie kiedyś tam, jak w końcu uzbieram na aparat.:)