Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

Posted

cioteczki, prosze wymyslcie jakies imie dla suni, moze cos od czarnego, jak ona taka czarnulka? :) bedzie trzeba wpisywac przy wysylaniu wplat.. ja na razie mam ja na wydarzeniu tym, co Petunia, ale potem zaloze jej nowe/osobne, jak juz beda zdjecia...

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiek.l-g']podczytuje wątek i tak sie ciesze że Petuni tak sie los odmienił, teraz kolejna Laska wyjedzie ze schroniska ...dziewczyny Jesteście cudne. A co Pani mówi o Zosi? pewnie ja zachwala i rozpieszcza, tak jak ja Lakiego z tego samego schroniska.:evil_lol:[/QUOTE]

no wlasnie tez jestem ciekawa, czy tak zachwala i rozpieszcza? :cool3: :)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']kochane mam darczynce Kasie W. z fb na 25 euro :multi: :loveu: potrzebuje Swift i Iban dla konta fundacji...[/QUOTE]

Jak się wie jaki bank to chyba można znaleźć swift w internecie, ale nie wiem czy jest potrzebny swift i Iban, czy to lub to.

Dziękujemy darczyńcy z całego serca:loveu:

Posted

[quote name='obiezyswiat75']taka jak Petunia, tak?[/QUOTE]

Jestem na chwilę....Inka bardzo ładnie ...ale mam już na DT Ini :) może będą się myliły potem która jest która. Może coś od kwiatka coś...jak Petunia to może Frezja albo Fuksja :)
Nie mam papierów przy sobie więc tych s$i do konta teraz nie podam niestety.

No ja nie wiem ile je jeden piesek bo nigdy jednego nie miałam ;)

W niedzielę dziewczyny przywożą do fundacji suczkę z tego wątku looknijcie czy to nie jest blisko Was może jakiś transport łączony?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239806-Jest-nas-6-nie-mamy-imion-prosimy-o-wsparcie-finansowe-DT[/url]!

Posted (edited)

Halabajowko, tak?

Fundacja dla zwierząt Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 Białogard
03 1020 2791 0000 7902 0200 4703
PKO Bank Polski
w tytule koniecznie - darowizna dla Inki

Kod BIC (Swift): BPKOPLPW

a tego Pustkowo nie musi byc?

Edited by kolejna kobietka
Posted

W niedzielę dziewczyny przywożą do fundacji suczkę z tego wątku looknijcie czy to nie jest blisko Was może jakiś transport łączony?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239806-Jest-nas-6-nie-mamy-imion-prosimy-o-wsparcie-finansowe-DT[/URL]![/QUOTE]

Dziewczyny - Toyota - to blisko?