Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239806-Jest-nas-6-nie-mamy-imion-prosimy-o-wsparcie-finansowe-DT!/page16[/url] , ale z tego co wyczytałam, dziewczyny jadą małym autem, bez transporterów. Ta sunia ode mnie jest bardzo lagodna, no ale ta młoda jest bardzo wycofana, wiec nie wiem czy się zdecydują...

Posted (edited)

[quote name='kolejna kobietka']Halabajowko, tak?

Fundacja dla zwierząt Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 Białogard
03 1020 2791 0000 7902 0200 4703
PKO Bank Polski
w tytule koniecznie - darowizna dla Inki

Kod BIC (Swift): BPKOPLPW

a tego Pustkowo nie musi byc?[/QUOTE]

Dokładnie tak. Nie nie musi :) Wystarczy Strzelec i kod pocztowy tak naprawdę tylko :)
Dzisiaj dzień sprawdzania płatności fundacyjnych...melduję że doszła wpłata od DULSKA 50zł :)

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='Hałabajówka']Dokładnie tak. Nie nie musi :) Wystarczy Strzelec i kod pocztowy tak naprawdę tylko :)
Dzisiaj dzień sprawdzania płatności fundacyjnych...melduję że doszła wpłata od DULSKA 50zł :)[/QUOTE]

prawdziwym ekspresem!!! :loveu:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']to dobrze, bo na fb juz dobre duszyczki zaczely robic przelewy :loveu: dla ulatwienia bede ci podawac imie i nazwisko, zeby bylo wiadomo, ze to na nasza Ineczke :)

1. Katarzyna W.
2. Joanna P.
3. Milena M.[/QUOTE]

Potwierdzam wpłaty:
asiek.l-g - 20zł
P. Katarzyna W. - 91,41zł

Posted (edited)

[quote name='obiezyswiat75']To pierwsze wpłaty już mamy, a co z transportem??[/QUOTE]

toyota sie dogaduje z tamta dziewczyna na niedziele, ale to i tak nic pewnego, bo moze w czasie sie nie zgrac... jakby co jest inny platny, ale jechalaby tylko nasza Ineczka, a wiec wieksze koszty, niz tamten laczony...

Edited by kolejna kobietka
Posted

[quote name='kolejna kobietka']toyota sie dogaduje z tamta dziewczyna na niedziele, ale to i tak nic pewnego, bo moze w czasie sie nie zgrac... jakby co jest inny platny, ale jechalaby tylko nasza Ineczka, a wiec wieksze koszty, niz tamten laczony...[/QUOTE]

A jaka jest rożnica w cenie?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']i czekają, czekają i wykitują z nerwów niedługo :smile:[/QUOTE]

hehe bardzo możliwe :)
mój dziadziuś co miał dzielić z Inka pokój dzisiaj się zepsuł... nerki mu odmówiły wspolpracy dostal tony leków z badaniami prawie 300zl :( mam do zapłaty a rokowania bardzo słabe :( wszystko jest do dooooopy!!!
Mam nadzieje ze dogracie wszystkie szczegóły do niedzieli :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ktoś coś wie? Do niedzieli coraz bliżej....
Ja naprawdę wykituję z nerwów.

Hałabajówka - ktory Dziadziuśtaki chory? Ten staruszeczek 17-letni?[/QUOTE]

Tak ten :(