Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ja uważam, że jak najbardziej. Wtedy to, co "zejdzie" z transportu będzie można przeznaczyć na utrzymanie psiakow u Hałabajówki :)[/QUOTE]

[quote name='kolejna kobietka']ja tez jestem jak najbardziej za! :)[/QUOTE]

Ok. tylko nawet nie trzeba znać dokładnej daty transportu, ale mieć pewność, że on na 100% się odbędzie

Posted

[quote name='Hałabajówka']A mi się nie podoba że ludzie chcą zarobić na transporcie...to jest okradanie bezdomnych zwierząt...........[/QUOTE]

To prawda, ale co jeśli nie mamy innej opcji?????

Posted

[quote name='Hałabajówka']A mi się nie podoba że ludzie chcą zarobić na transporcie...to jest okradanie bezdomnych zwierząt...........[/QUOTE]

Mi tez nie, ale w tej chwili pragnę jedynie, by psiaki były juz u Ciebie- szczęśliwe i bezpieczne

Posted

to może jakiś zrobimy transport łączony co...jakoś w połowie drogi byśmy się spotkały... która z Was jest najbliżej schronu co?
wyszło by mniej kasy bo za sam zwrot paliwa a reszta byłaby na psiaki...kurde szkoda tak lekko oddać tyle kasy za nic....byłoby na robaki, odpchlenie, jakieś suplementy na poprawę zdrowia...co Wy na to?
Całej trasy nie zrobię w dwie strony ale połowę dałoby radę.

Posted (edited)

Daj mi proszę swój nr tel. Hałabajówko !

Inny kierowca zgodził się za pół kwoty, tj. 190 zł, zrobić połowę trasy - do Człuchowa. Marcin ma małe auto i wozi psy na tylnej kanapie. Ostatnio miał problem z opanowaniem 2 małych piesków, które skakały mu po aucie, pomimo poprzywiązywania ich, bo za bardzo nawet nie było gdzie ich przywiązać.

Potrzebuję dane do adopcji, czy można by adoptować psy na Twoją fundację Hałabajówko ?

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']Daj mi proszę swój nr tel. Hałabajówko !

Inny kierowca zgodził się za pół kwoty, tj. 190 zł, zrobić połowę trasy - do Człuchowa. Marcin ma małe auto i wozi psy na tylnej kanapie. Ostatnio miał problem z opanowaniem 2 małych piesków, które skakały mu po aucie, pomimo poprzywiązywanie ich, bo za bardzo nawet nie było gdzie ich przywiązać.

Potrzebuję dane do adopcji, czy można by adoptować psy na Twoją fundację Hałabajówko ?[/QUOTE]

Możecie. Dane są takie jak te podane do przelewów.
Fundacja dla zwierząt Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 Białogard
/
Ale to już się w ogóle taka opcja nie opłaca bo mnie koszt do człuchowa wyniesie 120zł a tego kierowcę 190zł czyli 310zł............ lipa to straszna...
Tylko ja mogę jechać dopiero w czwartek.

Posted (edited)

Są już pieniądze na transport w kwocie 400 zł od obieżyswiata75 :loveu:.

W razie czego, gdybyś zrobiła całą trasę Hałabajówko, przekażę Ci do ręki, albo jak wolisz zrobię przelew jak tylko dasz znać, czy możesz jechać.

Na razie zrobiam rozliczenie w pierwszym poście, ale docelowo pieniądze będą zbierane na karmę i weta na konto fundacji Hałabajówki, więc Hałabajówka powinna poprosić moda o drugi post do rozliczeń, chyba że ja będę wklejać do pierwszego postu rozliczenia od niej.

Obroże dla psiaków już kupiłam od siebie :).

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']Są już pieniądze na transport w kwocie 400 zł od obieżyswiata75 :loveu:.

W razie czego, gdybyś zrobiła całą trasę Hałabajówko, przekażę Ci do ręki, albo jak wolisz zrobię przelew jak tylko dasz znać, czy możesz jechać.

Na razie zrobiam rozliczenie w pierwszym poście, ale docelowo pieniądze będą zbierane na karmę i weta na konto fundacji Hałabajówki, więc Hałabajówka powinna poprosić moda o drugi post do rozliczeń, chyba że ja będę wklejać do pierwszego postu rozliczenia od niej.

Obroże dla psiaków już kupiłam od siebie :).[/QUOTE]

Jadę. Na transport zdecydowanie wolę do ręki bo z fundacyjnego nie ma opcji na taki cel wziąć. Będę w czwartek w godzinach między 12-15 konkretnie będę wiedziała w czwartek to dam Ci znać jak będziemy wyjeżdżać, ok?
Jak możesz prowadzić rozliczenia to będę wdzięczna bo ja już nie daje rady czasowo, więc wolałabym na bieżąco na wątku pisać co i jak

Posted

rany jak ja usiedze do czwartku? :lol: ale sie ciesze! :multi:

toyota ja mam tak na fb, a raczej uzupelnie juz wszystko jak zaloze osobne wydarzenie Ineczce, gdy beda zdjecia, na razie jest podpieta pod wydarzenie Petuni:

Wpłaty:
1. dulska (dogo) 50 zł
2. asiek.I-g (dogo) 20 zł
3. Katarzyna W. 91,41 zł
4. Joanna P. 20 zł
5. obiezyswiat75 (dogo) 400 zł - na transport

Posted

[quote name='kolejna kobietka']rany jak ja usiedze do czwartku? :lol: ale sie ciesze! :multi:

toyota ja mam tak na fb, a raczej uzupelnie juz wszystko jak zaloze osobne wydarzenie Ineczce, gdy beda zdjecia, na razie jest podpieta pod wydarzenie Petuni:

Wpłaty:
1. dulska (dogo) 50 zł
2. asiek.I-g (dogo) 20 zł
3. Katarzyna W. 91,41 zł
4. Joanna P. 20 zł
5. obiezyswiat75 (dogo) 400 zł - na transport[/QUOTE]

Z moich turbo poprzednich wyliczeń wynika że na transport potrzebuję 240zł

Posted

[quote name='Hałabajówka']Z moich turbo poprzednich wyliczeń wynika że na transport potrzebuję 240zł[/QUOTE]

To duża różnica w stosunku do tamtej ceny.

Wiecie co, skoro mamy na transport więcej niż potzrebujemy, to chyba trochę głupio było by prosić o wsparcie Kundelkową Skarpetę, zwłaszcza, że na wątku jest wyraźnie zaznaczone, że wpłata od cioteczki obiezyswiat jest właśnie na transport.
Kto się zajmie rozliczeniem. Chyba najlepiej Hałabajówka???

Posted

[quote name='Gabi79']To duża różnica w stosunku do tamtej ceny.

Wiecie co, skoro mamy na transport więcej niż potzrebujemy, to chyba trochę głupio było by prosić o wsparcie Kundelkową Skarpetę, zwłaszcza, że na wątku jest wyraźnie zaznaczone, że wpłata od cioteczki obiezyswiat jest właśnie na transport.
Kto się zajmie rozliczeniem. Chyba najlepiej Hałabajówka???[/QUOTE]

Oj nie błagam nie ja nie ogarniam rozliczeń.... ja będę wypisywać wpłaty ale niech ktoś ładnie rozlicza co?