Gabi79 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Co z Inką? Wychodzi w weekend?[/QUOTE] Też jestem ciekawa Quote
obiezyswiat75 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Gabi, czytałas że Bobik traci dom w hotelu? Quote
Gabi79 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Gabi, czytałas że Bobik traci dom w hotelu?[/QUOTE] Nie, zaraz poczytam Quote
kolejna kobietka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 nie, nie wychodzi w weekend, Pani Klaudia jednak nie bedzie jechala :-( a wiec na chwile obecna pzostaje nam tylko Marcin, ktory chce zedrzec z nas kase, ale chyba nie bedziemy mialy innego wyjscia :sad: Quote
zerojeden Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Proszę na pw gdzie ona dokładnie jest, poszukam transportu może wśród znajomych. Quote
zerojeden Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Szukam szukam jak coś mi wpadnie w ucho dam znać. Quote
kolejna kobietka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 dobrze, dziekuje ci slicznie! :) bo ja juz przejrzalam wszystkie mozliwe watki i ogloszenia i dalam znac toyocie... ehhh ciezko sie pogodzic z tym, ze ma jechac z tym zdzierusem :sad: Quote
toyota Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Jeszcze fotki Zośki przy człowieku, zobaczcie jaka jest nieduża: [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/4598/pet2b.jpg[/IMG] [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8394/petd.jpg[/IMG] Obroża ode mnie (nowa). Ludzie mnie już wkurzają jak przyjeżdżają po psa bez obroży. W dodatku kobieta zadzwoniła tego samego dnia wieczorem, czy czasem nie mam szelek, bo by się przydały :p. Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 To ja jestem idealna rodzina adopcyjna :) Każdy nowy psiak ma pełną wyprawkę na nowe życie. Jaki jest plan? Kiedy Inka z Żuczkiem mogą wyjść i jechać do Hałabajówki? Zdzierca to zdzierca, ale psie życie nie ma ceny..... Quote
zerojeden Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='obiezyswiat75']To ja jestem idealna rodzina adopcyjna :) Każdy nowy psiak ma pełną wyprawkę na nowe życie. Jaki jest plan? Kiedy Inka z Żuczkiem mogą wyjść i jechać do Hałabajówki? Zdzierca to zdzierca, ale psie życie nie ma ceny.....[/QUOTE] Ale za taką kasę to można dodatkowo jakiegoś zwierzaka.... Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 No dwa juz mamy :) Nie wiem czy może zabrać wiecej, ale jeszcze jest do zabrania szczeniak do Toski? Ten z 6 rodzeństwa. Quote
zerojeden Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Wiecie co jakoś się rozmywa ten transport...szkoda psiaków bo siedzą a miejsce się marnuje.... Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dlatego chcę zapłacić te 380 zł za Inkę i Żuczka JUŻ. I zeby pojechały do Ciebie JUż. Żeby nie było jak z Węgielkiem...... Quote
zerojeden Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dlatego chcę zapłacić te 380 zł za Inkę i Żuczka JUŻ. I zeby pojechały do Ciebie JUż. Żeby nie było jak z Węgielkiem......[/QUOTE] Już tak myślę czy by po nie samej nie przyjechać... Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja juz w desperacji tez o tym myślałam :) tylko daleko mam jak cholera. Żeby to było ok 200 km w jedną stronę, to bym pojechała.... Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Mam 276 km do samego Grudziądza. Nie obrócę w ciągu jednego dnia, nie ma sily. Quote
kolejna kobietka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 rozmawialam z toyota, jest inny transport, wieksze auto i chociaz nie bedzie problemu, ze pies smierdzacy i brudny, no i nie wiadomo co by Marcin powiedzial na to, ze dwa psy, wiec psiaki pojada tym, ale niestety 20 zl drozej (Marcin chcial 380 zl), za ten 400 zl, ogromnie drogi transport, ale innego nie mamy, chociaz szukalysmy juz wszedzie :sad: jak uda mi sie z cegielkowego uzbierac, to najwyzej zwroce chociaz czesc tej kwoty.. jeszcze trzeba bedzie sprobowac ze schronu pozyczyc klatke, oby toyocie sie udalo, ale chyba na wtorek powinno sie udac, na jutro to juz pewnie nie... ps. mysle, ze nie mozemy czekac na tamtego trzeciego psiaka z Bydgoszczy, chociaz to by bylo nam na reke, bo szkoda juz czasu, a dziewczyny ponoc jeszcze nie przeprowadzily wizyty PA... Quote
Gabi79 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='kolejna kobietka']rozmawialam z toyota, jest inny transport, wieksze auto i chociaz nie bedzie problemu, ze pies smierdzacy i brudny, no i nie wiadomo co by Marcin powiedzial na to, ze dwa psy, wiec psiaki pojada tym, ale niestety 20 zl drozej (Marcin chcial 380 zl), za ten 400 zl, ogromnie drogi transport, ale innego nie mamy, chociaz szukalysmy juz wszedzie :sad: jak uda mi sie z cegielkowego uzbierac, to najwyzej zwroce chociaz czesc tej kwoty.. jeszcze trzeba bedzie sprobowac ze schronu pozyczyc klatke, oby toyocie sie udalo, ale chyba na wtorek powinno sie udac, na jutro to juz pewnie nie... ps. mysle, ze nie mozemy czekac na tamtego trzeciego psiaka z Bydgoszczy, chociaz to by bylo nam na reke, bo szkoda juz czasu, a dziewczyny ponoc jeszcze nie przeprowadzily wizyty PA...[/QUOTE] Transport faktycznie drogi, ale chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko z niego skorzystać, bo inaczej można szukać do ...... śmierci. Może poprośmy o wsparcie Kundelkową Skarpetę Można otrzymać nawet 150 zł Ja mogę napisać prośbę o pomoc, tylko musi być pewne kiedy psiaki jadą [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?highlight=kundelkowa+skarpeta"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?highlight=kundelkowa+skarpeta [/URL] Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Czekam na info dotyczące przelewu na pokrycie kosztów transportu. Quote
kolejna kobietka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dobrze, jak tylko toyota mi odpisze, no chyba, ze wczesniej sama to zrobi... Quote
Gabi79 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Co myślicie o tej skarpecie???? Ja uważam, że poprosić można, tylko jak transport będzie pewny Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja uważam, że jak najbardziej. Wtedy to, co "zejdzie" z transportu będzie można przeznaczyć na utrzymanie psiakow u Hałabajówki :) Quote
Recommended Posts