Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze fotki Zośki przy człowieku, zobaczcie jaka jest nieduża:

[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/4598/pet2b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8394/petd.jpg[/IMG]

Obroża ode mnie (nowa). Ludzie mnie już wkurzają jak przyjeżdżają po psa bez obroży. W dodatku kobieta zadzwoniła tego samego dnia wieczorem, czy czasem nie mam szelek, bo by się przydały :p.

Posted

To ja jestem idealna rodzina adopcyjna :) Każdy nowy psiak ma pełną wyprawkę na nowe życie.
Jaki jest plan? Kiedy Inka z Żuczkiem mogą wyjść i jechać do Hałabajówki? Zdzierca to zdzierca, ale psie życie nie ma ceny.....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']To ja jestem idealna rodzina adopcyjna :) Każdy nowy psiak ma pełną wyprawkę na nowe życie.
Jaki jest plan? Kiedy Inka z Żuczkiem mogą wyjść i jechać do Hałabajówki? Zdzierca to zdzierca, ale psie życie nie ma ceny.....[/QUOTE]

Ale za taką kasę to można dodatkowo jakiegoś zwierzaka....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Dlatego chcę zapłacić te 380 zł za Inkę i Żuczka JUŻ. I zeby pojechały do Ciebie JUż. Żeby nie było jak z Węgielkiem......[/QUOTE]

Już tak myślę czy by po nie samej nie przyjechać...

Posted

rozmawialam z toyota, jest inny transport, wieksze auto i chociaz nie bedzie problemu, ze pies smierdzacy i brudny, no i nie wiadomo co by Marcin powiedzial na to, ze dwa psy, wiec psiaki pojada tym, ale niestety 20 zl drozej (Marcin chcial 380 zl), za ten 400 zl, ogromnie drogi transport, ale innego nie mamy, chociaz szukalysmy juz wszedzie :sad: jak uda mi sie z cegielkowego uzbierac, to najwyzej zwroce chociaz czesc tej kwoty.. jeszcze trzeba bedzie sprobowac ze schronu pozyczyc klatke, oby toyocie sie udalo, ale chyba na wtorek powinno sie udac, na jutro to juz pewnie nie... ps. mysle, ze nie mozemy czekac na tamtego trzeciego psiaka z Bydgoszczy, chociaz to by bylo nam na reke, bo szkoda juz czasu, a dziewczyny ponoc jeszcze nie przeprowadzily wizyty PA...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']rozmawialam z toyota, jest inny transport, wieksze auto i chociaz nie bedzie problemu, ze pies smierdzacy i brudny, no i nie wiadomo co by Marcin powiedzial na to, ze dwa psy, wiec psiaki pojada tym, ale niestety 20 zl drozej (Marcin chcial 380 zl), za ten 400 zl, ogromnie drogi transport, ale innego nie mamy, chociaz szukalysmy juz wszedzie :sad: jak uda mi sie z cegielkowego uzbierac, to najwyzej zwroce chociaz czesc tej kwoty.. jeszcze trzeba bedzie sprobowac ze schronu pozyczyc klatke, oby toyocie sie udalo, ale chyba na wtorek powinno sie udac, na jutro to juz pewnie nie... ps. mysle, ze nie mozemy czekac na tamtego trzeciego psiaka z Bydgoszczy, chociaz to by bylo nam na reke, bo szkoda juz czasu, a dziewczyny ponoc jeszcze nie przeprowadzily wizyty PA...[/QUOTE]

Transport faktycznie drogi, ale chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko z niego skorzystać, bo inaczej można szukać do ...... śmierci.
Może poprośmy o wsparcie Kundelkową Skarpetę
Można otrzymać nawet 150 zł
Ja mogę napisać prośbę o pomoc, tylko musi być pewne kiedy psiaki jadą
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?highlight=kundelkowa+skarpeta"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!?highlight=kundelkowa+skarpeta

[/URL]