aikowo Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Juldan napisał(a):aikowo na pocieszenie przyjęła wczoraj pod swój dach pewnego "brzydala" a raczej "brzydulę"- aikowo jeszcze raz Ci dziękuję, zaraz biorę się za wątek Majki Brzydulka pierwszej wody chociaż TZ jest zachwycony :) że to taki ładny piesek... o gustach się nie dyskutuje. mamy za sobą pierwszą noc, brzydulka okorowała pieniek - i dobrze lepszy pieniek niż kanapa ;) Quote
Juldan Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [FONT=century gothic]Dłuuuuuuuuuuugo to trwało:oops: ale oto Maja [/FONT] Quote
katik Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Fajnie, ze Bobik już w swoim nowym domu. :) Szkoda, tylko że nie został moim sąsiadem, ale najważniejsze żeby mu dobrze było. :) Quote
Andzike Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 katik napisał(a):Fajnie, ze Bobik już w swoim nowym domu. :) Szkoda, tylko że nie został moim sąsiadem, ale najważniejsze żeby mu dobrze było. :) W sumie, jak Pani z Będzina się wszystko poukłada to byłoby miło, gdyby zainteresowala się Mają ;) Quote
aikowo Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Bobiczek o mnie szybko zapomniał :) Pańcia zachwycona Bobiczkiem wszystko się układa :) Quote
inka33 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 aikowo napisał(a):Bobiczek o mnie szybko zapomniał :) Pańcia zachwycona Bobiczkiem wszystko się układa :) :multi: I radośnie, i smutno troszeczkę, nie? Quote
aikowo Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Jest mi przykro że Bobik tak szybko o minie zapomniał... Quote
Andzike Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='aikowo']Jest mi przykro że Bobik tak szybko o minie zapomniał...[/QUOTE] Taki już los domów tymczasowych ... Jak zapomniał to znaczy, że to dobry dom, gorzej jakby za Tobą wył... Aikowo ! śniło mi się, że masz pięknego owczarka! i nie mówię tu o Mai ;) Quote
aikowo Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Andzike']Taki już los domów tymczasowych ... Jak zapomniał to znaczy, że to dobry dom, gorzej jakby za Tobą wył... Aikowo ! śniło mi się, że masz pięknego owczarka! i nie mówię tu o Mai ;)[/QUOTE] No jak wyśnisz tego owczarka że stanął na mojej drodze to Ty go będziesz niańczyć na swoim 10 piętrze :) Quote
Andzike Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='aikowo']No jak wyśnisz tego owczarka że stanął na mojej drodze to Ty go będziesz niańczyć na swoim 10 piętrze :) Na szczęscie żaden owczarek się jeszcze nie objawił póki co nasza wspólna koleżanka znalazła dwa świąteczne zające ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241667-MEA-i-KARMEL-%C5%9Bwi%C4%85teczne-znaleziska-potrzebuj%C4%85-pomocy!-PILNIE-DT-DLA-KARMELA! Quote
Recommended Posts