katik Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Oby ten nowy dom dla Bobika znalazł się jak najszybciej. :) Quote
Andzike Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='katik']Oby ten nowy dom dla Bobika znalazł się jak najszybciej. :)[/QUOTE] Oby, oby, zanim stanie się całkowitym serdlem :diabloti: Quote
Igam Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='katik']O kurcze, jaka szkoda. :( Może jednak jak już syn Pani Ireny wyjdzie ze szpitala to wtedy Bobik u niej zamieszka.[/QUOTE] a co będzie jak następnym ktoś z rodziny zachoruje... Quote
Nutusia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Wiesz, to był wypadek. Myślę, że dobrze się stało, bo jeśli pani musi być przy synu w szpitalu, a w domu byłby zdezorientowany nową sytuacją piesek, to nikomu by to na dobre nie wyszło... Co innego własny (od dawna) pies, którego się zna i można spokojnie i bezpiecznie powierzyć czyjeś opiece. Bobisław - nie martw się! I tak w górze już dawno jest zapisane który domek będzie dla Ciebie najlepszy i w którym będziesz szczęśliwy już zawsze ;) Quote
aikowo Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Pani nie przekreślam. Wie że u mnie Bobik leży na kanapie. Quote
katik Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Nutusia']Wiesz, to był wypadek. Myślę, że dobrze się stało, bo jeśli pani musi być przy synu w szpitalu, a w domu byłby zdezorientowany nową sytuacją piesek, to nikomu by to na dobre nie wyszło... Co innego własny (od dawna) pies, którego się zna i można spokojnie i bezpiecznie powierzyć czyjeś opiece. Bobisław - nie martw się! I tak w górze już dawno jest zapisane który domek będzie dla Ciebie najlepszy i w którym będziesz szczęśliwy już zawsze ;)[/QUOTE] Dokładnie tak jak piszesz. Pies w nowym domu potrzebuje więcej czasu i uwagi nowego właściciela. Musi się zaaklimatyzować w nowych warunkach, a nie zostawać sam. Najważniejsze, że Bobik spokojnie może poczekać na ten jedyny, najlepszy dom. :) Quote
Nutusia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 On czeka w pięciogwiazdkowym hotelu all inclusive :) Quote
aikowo Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 no bez przesady z pięcioma gwiazdkami ale agroturystykę to on ma zapewnioną ;) Quote
wiosenka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Może tutaj? http://www.dogomania.pl/forum/threads/240870-piesek-sunia-do-1-roku-kr%C3%B3tki-w%C5%82os-do-rodziny-z-2-letnim-dzieckiem-Piaseczno-Wawa Quote
Andzike Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='wiosenka']Może tutaj? http://www.dogomania.pl/forum/threads/240870-piesek-sunia-do-1-roku-krótki-włos-do-rodziny-z-2-letnim-dzieckiem-Piaseczno-Wawa Wiosenka, dziękuję :) wkleiłam Bobika na ten wątek :) Quote
inka33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='aikowo']cos do tego slaska nie mam szczescia Pani wlasnie zadzwonila jej syn mial wypadek i lezy w szpitalu. Bobik do Pani nie jedzie :( :( Ale tak już w ogóle nie jedzie, czy tylko chwilowo jeszcze nie...? :kciuki: Edit: Już doczytałam. [quote name='Andzike']Oby, oby, zanim stanie się całkowitym serdlem No tak, koniecznie! ;) :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Andzike Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 inka33 napisał(a)::( Ale tak już w ogóle nie jedzie, czy tylko chwilowo jeszcze nie...? :kciuki: Na razie nie jedzie w ogóle, ale jeśli nie zjawi się jakiś inny super dom, a Pani nadal będzie zainteresowana to zobaczymy ;) Quote
Andzike Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Caffe Latte - czyli Bobik i Placek w jednym spali domu :) Quote
aikowo Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Telefony dzwonia... a my wyłuskujemy ... zobaczymy co z tego bedzie... troche licze że Pani z Będzina się odezwie bo dom idealny Quote
aikowo Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 najchętniej bym oddała Bobika z Plackiem w dwupaku bo chłopaki bardzo sobie przypadki do gustu tylko kto wezmie psa z kotem specjalnej troski :( Quote
Nutusia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Niepełnosprawne zwierzę bywa nie lada wyzwaniem. Nie każdy może sobie pozwolić na taką decyzję :( Quote
Andzike Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 aikowo napisał(a):najchętniej bym oddała Bobika z Plackiem w dwupaku bo chłopaki bardzo sobie przypadki do gustu tylko kto wezmie psa z kotem specjalnej troski :( Ktoś kto siedzi w domu i ma dużo wolnego czasu, np Pani z Będzina ;) może potraktujemy Placka jako "karne odsetki" za zwłokę w adopcji Bobika i jej go sprezentujemy? ;) Quote
Nutusia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Najbardziej cieszyłby się... Bobik! :) No i oczywiście Placek ;) Quote
Juldan Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Cieszę się, że dzwonią:) bo do mnie piszą, a ja odsyłam do aikowo. A może zrobić pakiecik ogłoszeń na łódzkie? :cool3: Quote
Andzike Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Juldan napisał(a):Cieszę się, że dzwonią:) bo do mnie piszą, a ja odsyłam do aikowo. A może zrobić pakiecik ogłoszeń na łódzkie? :cool3: Rób kochana, rób, jeśli tylko masz czas i chęci! Dziękujemy bardzo :Rose: Quote
aikowo Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Andzike napisał(a):Ktoś kto siedzi w domu i ma dużo wolnego czasu, np Pani z Będzina ;) może potraktujemy Placka jako "karne odsetki" za zwłokę w adopcji Bobika i jej go sprezentujemy? ;) te karne odsetki bardzo mi się podobają :) Quote
aikowo Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 jest szanas na spoko domek dla Bobika Domek mieści się w Halinowie pod warszawą Poszukiwany ktos kto by zrobil wizyte przedadopcyjna:) jakieś propozycje, ktos jest stamtąd? Quote
Andzike Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Anybody? Nie mogę namierzyć mamy pomocy dogomaniaków, bardzo była przydatna w takich sytuacjach, a teraz nie wiem jak jej szukać... Quote
Nutusia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Nie wiem czy dobrze mi dzwoni, ale napiszcie do Mysza1 ;) Quote
Recommended Posts