Jolanta08 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 A jednak Lusia [*] nie dała rady,tak mi przykro ale było warto ,dla tych paru miesięcy podarowanych Lusi [*] było warto ,słowa uznania dla dziewczyn,[SIZE=2][I]trzymajcie się "Posiadają zwierzęta duszę i wiedzą co to uczucia? [I]Takie pytania może zadać jedynie ktoś, komu brakuje zarówno jednego jak i drugiego..."[/I][/I] [I]Eugen Drewermann[/I][/SIZE] Quote
Nadziejka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 :-(:-(:bigcry::bigcry:..serce peka ......Lusienko odpoczywaj już ..... Quote
Energy Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Lusia(*) maleńka już nie cierpisz... biegaj po tęczowych łąkach bez bólu, radosna...bez umęczonego ciałka :( :( :( Quote
agusiazet Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Strasznie smutna wiadomość. Ja cały czas wierzyłam, że ta śliczna ruda suczka wygra walkę o życie. Chciałam wierzyć bo była waleczna, chwytała za serce i miała to coś! A teraz Lusieńki nie ma.... Strasznie smutna wiadomość! Lusiu - biegaj szczęśliwa za TM:( Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Za to,że z miłością ale i z bólem,za to,że jesteście mądre i odpowiedzialne.I za to,że jesteście ludżmi i nie pozwoliłyście biednemu psu cierpieć - dziękujemy. Psinko - Ty już śpij. E/W/R Quote
asiuniab Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Lusieńko za TM poznasz lepszych ludzi, i czekaj tam na nas:( Quote
lula2010 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [*] [*] [*] biegaj wolna ,zdrowa i szczesliwa za TM.... Quote
Hope2 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [B][FONT=palatino linotype][SIZE=3][COLOR=#00ffff]Dzień dobry Ciociom, dzień dobry Chorowitki... Na chwilkę mogłam wrócić...powiedzieć Wam,że mnie już nic nie boli, oczka moje znów widzą wszystko...już nigdy nie będę głodna...i będę Wam trzymać miejscówkę najlepszą z możliwych...ale nie śpieszcie się tu zbytnio...walczcie i spróbujcie żyć jak najdłużej :smile: I nie płaczcie...naprawdę...tu nie jest źle...kocham Was bardzo i dziękuję za to,że byliście ze mna do końca...a teraz ja będę nad Wami czuwać...i postaram się uśmiechnąć do Tego Na Górze,żeby nie zabierał Was zbyt szybko... Wasza Lusia[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/B][IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1476548_3754769605473_950964284_n.jpg[/IMG] Quote
Hope2 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Nie będę kopiować z fb wpisów...sama nie wiem jak nazwać...nie będziemy tu ściągać złych emocji, niech tu zostanie tak jak jest-spokojnie, z szacunkiem... Skopiuję to co ważne, co wiedzieć powinnniśmy "[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Lusia odeszła wczoraj, około 14.00. Serce przestało bić już po podaniu ketonalu. Morbital był zbędny, sunia była już u kresu..." Mam nadzieję,że w tej ostatniej chwili nie cierpiała, wiem,że Pani Ewa z hoteliku była z nią do samiuśkiego końca, wiem,że nie może się pozbierać i wiem, że pokochała Lusię całym sercem. Chciałabym podziękować Pani Ewie za serce, za opiekę i oddanie Lusi[/FONT][/COLOR] Quote
nescca Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Nie często zagladam na dogo....ale chcę piekniem podziękować Wam wszystkim. Wiem ,że było tu z nami sporo ludzi. Wiem ,że zyczyliście Lusieńce wszystkiego co najlepsze. Dzięki Wam Lusia na najwyższym poziomie. Najlepsza karma ,najdroższe leki .Nie uadło nam sie....choc w zasadzie.....czy sie nie udało > ? Lusia przeżyła pod naszymi skrzydłami 10 m-cy. BYła kochana ..... utrzymywana w niesamowitej higienie. Ewacia gotowałą Jej najlepsze kąski. Mam nadzieję ,że Lusia wiedziałą jak ważna jest dla nas. Długo walczyłam ze sobą zanim powiedziałam Ewie.....zróbmy to -ulżyjmy Jej cierpieniu. Nie mgło mi to przejśc przez gardło. Ale kiedy usłyszałam w nocy Lusi głos...... wiedziałam juz co musimy zrobić. Pani dr. potwierdziła nasze przypuszczenia..... Lusia była w stanie agonalnym. Żegnaj cudowna psinko...... Serce krwawi.....ale i tak wiem ,że kiedyś Cię spotkam..... Quote
agusiazet Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Przelałam dzisiaj 130 zł z bazarku cegiełkowego dla Lusi, jak pieniążki pojawią się na koncie proszę o potwierdzenie! Quote
ewu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) [quote name='agusiazet']Przelałam dzisiaj 130 zł z bazarku cegiełkowego dla Lusi, jak pieniążki pojawią się na koncie proszę o potwierdzenie![/QUOTE] Agusiu daj mi znać czy mam wpłacić na Lusię , czy innego pieska? Chciałam bardzo przeprosić(telefonicznie już to zrobiłam) za zaistnisałą sytuację. Wyjeżdżałam na długo z Polski, robiłam masę przelewów i nie wiem jak mogłam przeoczyć cegiełki dla Lusi:(:(:( Jeśli Lusia nie ma długów , to Agusiu podaj mi konto Talcot i tam wpłacę lusinkowe cegiełki. Edited January 2, 2014 by ewu Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='agusiazet']Przelałam dzisiaj 130 zł z bazarku cegiełkowego dla Lusi, jak pieniążki pojawią się na koncie proszę o potwierdzenie![/QUOTE] agusiuzet-przypomnij mi proszę link do bazarku-od razu potwierdzę wpłatę, bo pojawiło się rozliczenie Lusieńki [*] Quote
agusiazet Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 To ten watek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Lusia-odesz%C5%82a-za-TM-bazarek-cegie%C5%82kowy-zako%C5%84czony-rozliczony!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Lusia-odesz%C5%82a-za-TM-bazarek-cegie%C5%82kowy-zako%C5%84czony-rozliczony![/URL] Quote
agusiazet Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 To ten watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Lusia-odeszła-za-TM-bazarek-cegiełkowy-zakończony-rozliczony![/URL] Quote
Hope2 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='agusiazet']To ten watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Lusia-odeszła-za-TM-bazarek-cegiełkowy-zakończony-rozliczony![/URL][/QUOTE] Dziękuję-już potwierdzone Quote
Hope2 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 tradycyjnie...kopiuję z fb... nescca pisze: "[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]KOCHANI na konce Lusi zostały pieniążki. Mamy taką maleńką sunię odebraną interwencyjnie. Ma wielkiego guza na brzuszku. Nie mamy na Jej operację. Zgodzili byście się przekazać resztę pieniazków Lusinki na operację Zabci? Oto Ona [/FONT][/COLOR][IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1962783_741708175848039_350016723_n.jpg[/IMG][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] [/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts