Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Secia']na ile starcza opakowanie wetyrolu? Czy pani, kóra zadeklarowała na FB pozostałość wetyrolu po swojej suni przyśle lek Lusi? moja deklaracja jest jednorazowa ale będę czuwać....[/QUOTE]
opakowanie starcza jej na miesiąc. Pani z fb dostała adres Lusi-ale nie ma z jej strony odzewu-więc nie wiemy, czy prześle.
Czyli dobrze Cię Seciu zapisałam :) bardzo dziękuję w imieniu Lusieńki:loveu:

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No...marudziłam, jęczałam i info o Lusi mam :)
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Leki:[/COLOR][/SIZE][/B]
vetoryl- 305 zł/m-c
insulina- 20 zł/m-c (w zależności jak Lusia się czuje-czasem potrzeba insuliny więcej)
kwas hialuronowy ?

[SIZE=3][B][COLOR=#0000cd]hotelik[/COLOR][/B][/SIZE]-300 zł/m-c

[B][SIZE=4][COLOR=#800080]żywienie[/COLOR][/SIZE][/B] (no w zasadzie trudno wyliczyć):
karma Royal Hepatic- 240zł/12 kg
[B][SIZE=3][COLOR=#40e0d0]Lusia je ponad to:[/COLOR][/SIZE][/B]
makaron+ warzywa+ kurczak/wołowina/indyk
dostaje też jajka z wolnego wybiegu, czasem masełko...-jak to policzyć?

Posted

[quote name='mdk8']a vetoryl ile mg? bo tu znalazłam coś takiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247135-Vetoryl-60mg-SPRZEDAM[/URL] POST 4.[/QUOTE]
juz patrzę :)

Posted

[quote name='mdk8']a vetoryl ile mg? bo tu znalazłam coś takiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247135-Vetoryl-60mg-SPRZEDAM[/URL] POST 4.[/QUOTE]

Lusia ma 60 mg...

Posted

w poniedziałek na konto Fundacji dojdzie moja wpłata 30,- z tytułem dla Lusi. Zapomniałam dopisać, że to na leki. Teraz to jest najważniejsze a na hotel postaram się wpłacić pod koniec grudnia.

Posted

[quote name='mdk8']w poniedziałek na konto Fundacji dojdzie moja wpłata 30,- z tytułem dla Lusi. Zapomniałam dopisać, że to na leki. Teraz to jest najważniejsze a na hotel postaram się wpłacić pod koniec grudnia.[/QUOTE]
Dziewczyny z Mondo wiedzą,że lek jest w tej chwili najważniejszy, na pewno go kupią. Mam nadzieję,że Pani,która oferowała odstąpić vetoryl po swoim psie go wyśle...

Posted

Zapytałam się pani z FB ile zostało jej tabletetk vetyrolu. Odpowiedziała, że 20 Mam nadzieję, że wyśle jak najprędzej. Przesłałam 30 AUSD pay palem. Proszę odebrać/potwierdzić maila z pay pala. Kaska idzie piorunem :-) to będzie około 130 PLN :-)

Posted

[quote name='Olena84']Zapisuje się, wysyłam cegiełkę na 5 psiaków doślę wiece dla Lusi - napiszę w nawiasie![/QUOTE]
Olenko kochana-na Lusię zbiera Mondo. Ja cegiełki mam na swoim pw koncie-bo to co uzbieramy będzie dzielone na 5 futrzastych...i po ostatnim bazarku na konto fundacyjne powiedziałam sobie-nigdy więcej

Posted

[quote name='Secia']Zapytałam się pani z FB ile zostało jej tabletetk vetyrolu. Odpowiedziała, że 20 Mam nadzieję, że wyśle jak najprędzej. Przesłałam 30 AUSD pay palem. Proszę odebrać/potwierdzić maila z pay pala. Kaska idzie piorunem :-) to będzie około 130 PLN :-)[/QUOTE]
Pięknie dziękuję-jak tylko pojawi się rozliczenie konta Lusi od razu tu przekleję :)

Posted

no i zbieram się cały dzień żeby napisac co u Lusi i ciągle COŚ mi przeszkadza :( ale już wszyscy śpią, Zośka odsikana, więc jest chwila ciszy w domu :)

Posted

[quote name='Hope2']no i zbieram się cały dzień żeby napisac co u Lusi i ciągle COŚ mi przeszkadza :( ale już wszyscy śpią, Zośka odsikana, więc jest chwila ciszy w domu :)[/QUOTE]

Pisz, pisz, najlepiej dobre wieści!

Posted

Otóż Lusieńka ma codziennie gotowane jedzono (takiego wczorajszego nie tknie za skarby świata) :)
Sika...tam gdzie stoi...
Pani Ewa z hoteliku przekłada ją z boczku na boczek,żeby nie porobiły jej się odleżyny...masuje ją, smaruje maścią...
No i...apetyt Lusi słabnie-jeszcze nie dawno była w stanie wciągnąc konia z kopytami...

Posted

[quote name='agusiazet']Pisz, pisz, najlepiej dobre wieści![/QUOTE]
nie sa najlepsze...ale umówiłam się z nesccą,że będzie mi regularnie przesyłac info o Lusi, ew dzwonić-żeby nie było taaakiej długiej ciszy bez informacji

Posted

Z bazarku cegiełek życia dla Lusi napłynęło już 245 zł, które w tym momencie przelewam na konto Fundacji opiekującej się Lusią z dopiskiem na leki. Proszę Hope2 o potwierdzenie jak pojawią się w spisie wpłat na FB.

Posted

[quote name='agusiazet']Z bazarku cegiełek życia dla Lusi napłynęło już 245 zł, które w tym momencie przelewam na konto Fundacji opiekującej się Lusią z dopiskiem na leki. Proszę Hope2 o potwierdzenie jak pojawią się w spisie wpłat na FB.[/QUOTE]
Oczywista oczywistość-powiadomie tutaj i na bazarku :)

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][I][B]​Do Cioci Olena84-dotarła Twoja wpłata-10zł za cegiełki oraz 90zł dla Lusi. Nadpłata już poleciała na konto Mondo Cane-jutro będzie rozliczenie konta Lusieńki-od razu tu wkleję :)[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='asiuniab']na razie nie mam jak pomóc, ale trzymam kciuki :thumbs:[/QUOTE]
kciuki i dobre myśli jak najbardziej potrzebne :)
wieści z dzisiaj:

[h=5][B][URL="https://www.facebook.com/1grazyna?hc_location=stream"]Teresa Teresa K[/URL][/B]
[/h][h=5][COLOR=#333333]Jak się miewa malutka Lusia?[/COLOR][/h]nescca
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]żyje po ciuchutku..... codziennie insulinka i leki.... dobre jedzonko i dużo snu.[/FONT][/COLOR]