Hope2 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='Secia']na ile starcza opakowanie wetyrolu? Czy pani, kóra zadeklarowała na FB pozostałość wetyrolu po swojej suni przyśle lek Lusi? moja deklaracja jest jednorazowa ale będę czuwać....[/QUOTE] opakowanie starcza jej na miesiąc. Pani z fb dostała adres Lusi-ale nie ma z jej strony odzewu-więc nie wiemy, czy prześle. Czyli dobrze Cię Seciu zapisałam :) bardzo dziękuję w imieniu Lusieńki:loveu: Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 No...marudziłam, jęczałam i info o Lusi mam :) [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Leki:[/COLOR][/SIZE][/B] vetoryl- 305 zł/m-c insulina- 20 zł/m-c (w zależności jak Lusia się czuje-czasem potrzeba insuliny więcej) kwas hialuronowy ? [SIZE=3][B][COLOR=#0000cd]hotelik[/COLOR][/B][/SIZE]-300 zł/m-c [B][SIZE=4][COLOR=#800080]żywienie[/COLOR][/SIZE][/B] (no w zasadzie trudno wyliczyć): karma Royal Hepatic- 240zł/12 kg [B][SIZE=3][COLOR=#40e0d0]Lusia je ponad to:[/COLOR][/SIZE][/B] makaron+ warzywa+ kurczak/wołowina/indyk dostaje też jajka z wolnego wybiegu, czasem masełko...-jak to policzyć? Quote
mdk8 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 a vetoryl ile mg? bo tu znalazłam coś takiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247135-Vetoryl-60mg-SPRZEDAM[/URL] POST 4. Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='mdk8']a vetoryl ile mg? bo tu znalazłam coś takiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247135-Vetoryl-60mg-SPRZEDAM[/URL] POST 4.[/QUOTE] juz patrzę :) Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='mdk8']a vetoryl ile mg? bo tu znalazłam coś takiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247135-Vetoryl-60mg-SPRZEDAM[/URL] POST 4.[/QUOTE] Lusia ma 60 mg... Quote
mdk8 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 w poniedziałek na konto Fundacji dojdzie moja wpłata 30,- z tytułem dla Lusi. Zapomniałam dopisać, że to na leki. Teraz to jest najważniejsze a na hotel postaram się wpłacić pod koniec grudnia. Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='mdk8']w poniedziałek na konto Fundacji dojdzie moja wpłata 30,- z tytułem dla Lusi. Zapomniałam dopisać, że to na leki. Teraz to jest najważniejsze a na hotel postaram się wpłacić pod koniec grudnia.[/QUOTE] Dziewczyny z Mondo wiedzą,że lek jest w tej chwili najważniejszy, na pewno go kupią. Mam nadzieję,że Pani,która oferowała odstąpić vetoryl po swoim psie go wyśle... Quote
Olena84 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Zapisuje się, wysyłam cegiełkę na 5 psiaków doślę wiece dla Lusi - napiszę w nawiasie! Quote
Secia Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Zapytałam się pani z FB ile zostało jej tabletetk vetyrolu. Odpowiedziała, że 20 Mam nadzieję, że wyśle jak najprędzej. Przesłałam 30 AUSD pay palem. Proszę odebrać/potwierdzić maila z pay pala. Kaska idzie piorunem :-) to będzie około 130 PLN :-) Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Olena84']Zapisuje się, wysyłam cegiełkę na 5 psiaków doślę wiece dla Lusi - napiszę w nawiasie![/QUOTE] Olenko kochana-na Lusię zbiera Mondo. Ja cegiełki mam na swoim pw koncie-bo to co uzbieramy będzie dzielone na 5 futrzastych...i po ostatnim bazarku na konto fundacyjne powiedziałam sobie-nigdy więcej Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Secia']Zapytałam się pani z FB ile zostało jej tabletetk vetyrolu. Odpowiedziała, że 20 Mam nadzieję, że wyśle jak najprędzej. Przesłałam 30 AUSD pay palem. Proszę odebrać/potwierdzić maila z pay pala. Kaska idzie piorunem :-) to będzie około 130 PLN :-)[/QUOTE] Pięknie dziękuję-jak tylko pojawi się rozliczenie konta Lusi od razu tu przekleję :) Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 no i zbieram się cały dzień żeby napisac co u Lusi i ciągle COŚ mi przeszkadza :( ale już wszyscy śpią, Zośka odsikana, więc jest chwila ciszy w domu :) Quote
agusiazet Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Hope2']no i zbieram się cały dzień żeby napisac co u Lusi i ciągle COŚ mi przeszkadza :( ale już wszyscy śpią, Zośka odsikana, więc jest chwila ciszy w domu :)[/QUOTE] Pisz, pisz, najlepiej dobre wieści! Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Otóż Lusieńka ma codziennie gotowane jedzono (takiego wczorajszego nie tknie za skarby świata) :) Sika...tam gdzie stoi... Pani Ewa z hoteliku przekłada ją z boczku na boczek,żeby nie porobiły jej się odleżyny...masuje ją, smaruje maścią... No i...apetyt Lusi słabnie-jeszcze nie dawno była w stanie wciągnąc konia z kopytami... Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='agusiazet']Pisz, pisz, najlepiej dobre wieści![/QUOTE] nie sa najlepsze...ale umówiłam się z nesccą,że będzie mi regularnie przesyłac info o Lusi, ew dzwonić-żeby nie było taaakiej długiej ciszy bez informacji Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='agusiazet']Niedobre wieści:( Lusiu, walcz![/QUOTE] we wtorek zadzwonię do nescci...i od razu wszystko tu ładnie napiszę Quote
agusiazet Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Z bazarku cegiełek życia dla Lusi napłynęło już 245 zł, które w tym momencie przelewam na konto Fundacji opiekującej się Lusią z dopiskiem na leki. Proszę Hope2 o potwierdzenie jak pojawią się w spisie wpłat na FB. Quote
agusiazet Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Pieniążki w wysokości 245 zł na leki dla Lusi przelałam, mam nadzieję, że już jutro będą na koncie Fundacji!!! Quote
Hope2 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 ufff...jestem :) co prawda ledwo na oczy ze zmęczenia widzę...ale po pierwsze- PANI Z FB WYSŁAŁA DO LUSI 20 TABLETEK VETORYLU :D Quote
Hope2 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='agusiazet']Z bazarku cegiełek życia dla Lusi napłynęło już 245 zł, które w tym momencie przelewam na konto Fundacji opiekującej się Lusią z dopiskiem na leki. Proszę Hope2 o potwierdzenie jak pojawią się w spisie wpłat na FB.[/QUOTE] Oczywista oczywistość-powiadomie tutaj i na bazarku :) Quote
Hope2 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [COLOR=#ff0000][SIZE=4][I][B]Do Cioci Olena84-dotarła Twoja wpłata-10zł za cegiełki oraz 90zł dla Lusi. Nadpłata już poleciała na konto Mondo Cane-jutro będzie rozliczenie konta Lusieńki-od razu tu wkleję :)[/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
asiuniab Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 na razie nie mam jak pomóc, ale trzymam kciuki :thumbs: Quote
Hope2 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='asiuniab']na razie nie mam jak pomóc, ale trzymam kciuki :thumbs:[/QUOTE] kciuki i dobre myśli jak najbardziej potrzebne :) wieści z dzisiaj: [h=5][B][URL="https://www.facebook.com/1grazyna?hc_location=stream"]Teresa Teresa K[/URL][/B] [/h][h=5][COLOR=#333333]Jak się miewa malutka Lusia?[/COLOR][/h]nescca [COLOR=#333333][FONT=lucida grande] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]żyje po ciuchutku..... codziennie insulinka i leki.... dobre jedzonko i dużo snu.[/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts