Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej! jak fajnie :)
Teraz muszę już uciekać-Zośka śpi, więc można sprzątać (jak się obudzi pójdziemy na spacer, może w końcu uda mi sie diablicy sesję foto zrobić)

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=4][B]Lusia ma nowe wydarzenie na fb-poprzednie wygasło :(

[SIZE=2]​[/SIZE][/B][/SIZE][URL]https://www.facebook.com/events/449075085201755/?previousaction=join&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1[/URL]

Posted

kopiuję wpis z nowego wydarzenia
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]SKOŃCZYŁA SIĘ DATA STAREGO WYDARZENIA A MY PROSIMY O:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- WPŁATY, UTRZYMANIE LUSI, LECZENIE, HOTELIK ITP.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- VETORYL, KWAS CHIULORONOWY, INSULINĘ DLA ZWIERZĄT[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]MAMY DUŻO DŁUGÓW, LUSIA DOBRZE FUNKCJONUJE ALE POGORSZYŁY JEJ SIĘ WYNIKI, POJEDZIE TERAZ DO MEGA SPECJALISTY. "[/FONT][/COLOR]

Posted

i wpis nescci z poprzedniego...
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LUSI POGORSZYŁY SIĘ WSZYSTKIE WYNIKI..... TRZYMAJ SIĘ MALEŃKA"
Zaraz w pierwszym poście powciskam linki do obu wydarzeń...[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kocurek']trzymaj się Lusienko....[/QUOTE]
Kocurku...Ty chyba jesteś na fb-proszę,zamelduj się na wydarzeniu ;)

[quote name='agusiazet']Biedna Lusia, ciągle coś:( Nieustająco trzymam za małą kciuki i wesprę groszem przy najbliższych przelewach czyli na weekendzie.[/QUOTE]
Nawet nie wiem jak dziękować-agusiuzet-jesteś wielka:loveu:

Posted

Tak sobie myślę...że chyba sama ze sobą tu gadać-może przyjdzie więcej osób? No i w przyszłym tygodniu wypuszczę kolejne cegiełki dla między innymi Lusi ;)

Posted

[quote name='Hope2']Tak sobie myślę...że chyba sama ze sobą tu gadać-może przyjdzie więcej osób? [/QUOTE]

Zaglądam ale jak nie wiem co napisać to siedzę cicho ;)

Posted

[quote name='maarit']Zaglądam ale jak nie wiem co napisać to siedzę cicho ;)[/QUOTE]
No, to mamy tak samo ;)

[quote name='Kocurek']już udostepniona sunieczka...[/QUOTE]
Wielkie dzięki Kocurku :loveu:

Posted

Miałam dzisiaj powrzucać kilka postów, ale mi dnia brakło :(
Najpierw szybki spacer z dużymi futrami, później odsikanie Zośki, nakarmienie dziadów (w sensie pilnowanie,żeby sobie nawzajem nie wykradali), później dziki galop po urzędach, szybki obiad, pranie itp domowe pierdółki, a później sama przyjemność-zrzucanie węgla do piwnicy... Ledwo zipię, a tu jakimś cudem naczynia się w zlewie rozmnożyły...chyba zainwestuję w zmywarkę ;)

Posted

[quote name='Hope2']Miałam dzisiaj powrzucać kilka postów, ale mi dnia brakło :(
Najpierw szybki spacer z dużymi futrami, później odsikanie Zośki, nakarmienie dziadów (w sensie pilnowanie,żeby sobie nawzajem nie wykradali), później dziki galop po urzędach, szybki obiad, pranie itp domowe pierdółki, a później sama przyjemność-zrzucanie węgla do piwnicy... Ledwo zipię, a tu jakimś cudem naczynia się w zlewie rozmnożyły...chyba zainwestuję w zmywarkę ;)[/QUOTE]
wiem, o czym piszesz, moja doba też jest za krótka:(

Posted

Hm...ja co raz częściej mam ochotę wyrzucić budzik przez okno...ale jaki to miałoby sens? Ledwo wyłączę bezdusznego dziada i myślę sobie "jeszcze minutkę poleżę", to juz Tolek wypycha mnie z łóżka łapami, Hades kradnie kołdrę, a Zośka zaczyna wrzeszczeć "wstawaj! nowy dzień jest! czas na dwór!" (czy jakoś tak...w jej wydaniu brzmi to mniej/więcej ejjjejjjauuhauuuhaaaaauuuuu! ;) )
Ok, na dzień dzisiejszy uciekam-szelma odsikana i chyba już zasnęła, duże futra bezczelnie na moim łóżku rozwalone-idę się wcisnąć gdzieś koło nich...może oddadzą poduszkę i kawałek kołdry Panowie Wygodniccy :)

Posted

Dzień dobry wszystkim-zaraz uzupełnię finanse Lusieńki-wczoraj Kasia z Mondo robiła rozliczenie, tylko ja oszołom za późno zobaczyłam...i nie wstawiłam tutaj :(
U Was też taka wstrętna pogoda? U mnie mokro, wietrznie, szaro-buro i wiatr jakby już zimowy-trochę w dłonie, nos i uszy szczypał rano...chyba już czas wyciągnąć czapkę z pawalacza...

Posted

Kolejny zaganiany dzień za nami... Dzisiaj gdzieś usłyszałam,że do świąt zostało jeszcze nie wiele ponad miesiąc...kurczę, ależ ten czas leci!
(a tak na marginesie-trochę głupio się czuję wypisując bzdurki i nie mając żadnych wiadomości o Lusi...)

Posted

No i żeby nie było,że prowadząca wątek sie leni i tylko wypisuje durnoty-zapraszam na cegiełkowy bazarek między innymi dla Lusi
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248531-Kup-cegie%C5%82k%C4%99-nas-jest-5-i-na-%C5%BCycie-mamy-ch%C4%99%C4%87?p=21513326#post21513326[/URL]

Posted

Koniecznie trzeba odwiedzić... bazarek cegiełkowy dla Lusi ;)... naprawdę?.... tylko miesiąc?...troszkę więcej jak miesiąc do Świąt:roll:!.. a we Wrocławiu pogoda już dzisiaj naprawdę fajna! Złota Polska jesień :)

Posted

[quote name='anica']Koniecznie trzeba odwiedzić... bazarek cegiełkowy dla Lusi ;)... naprawdę?.... tylko miesiąc?...troszkę więcej jak miesiąc do Świąt:roll:!.. a we Wrocławiu pogoda już dzisiaj naprawdę fajna! Złota Polska jesień :)[/QUOTE]
[COLOR=#000080][SIZE=3][I]Hopiak polazła se z dużymi, to ja pilnujem :) zaraz jej tam
przedłużę-a co! U nas też dzisiaj cieplutko-słonko świeci, wiatr jest taki...cieplutki...
Hopiak mówi,że u nas w domu jak u jakichś Rumunów jezd-przez pół mieszkania porozkładane koce, kołderki, poduszki-a wszystko po to,żebym ryjka nie darła i mogła łazić bez kółek gdzie kcem :D
[/I][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='agusiazet']Poszła moja deklaracja listopadowa dla Lusi + 50 zł na długi:)[/QUOTE]
Dziękuję bardzo:loveu: jak tylko pojawi sie rozliczenie finansów Lusieńki od razu dam znać.
Wczoraj się dowiedziałam,że Lusia ma ciągle ok 1000 zł długu, ale karmę i leki na razie ma...
Kurczę, musimy ją z tych długów wyciągnąć, wierze,że się uda ;)

Posted

i świątecznie zaglądam...dzisiaj zimno się zrobiło, wiatr mrozi w dłonie...na samochodowych szybach już warstewka lodowa...cóż...jakby nie było-zima mus przyjść :(