Hope2 Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Ojej! jak fajnie :) Teraz muszę już uciekać-Zośka śpi, więc można sprzątać (jak się obudzi pójdziemy na spacer, może w końcu uda mi sie diablicy sesję foto zrobić) Quote
anica Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Porządkuj, porządkuj! ja też muszę się zabrać... ahhhh .....ta dogomania ;) Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [SIZE=4][B]Lusia ma nowe wydarzenie na fb-poprzednie wygasło :( [SIZE=2][/SIZE][/B][/SIZE][URL]https://www.facebook.com/events/449075085201755/?previousaction=join&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1[/URL] Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 kopiuję wpis z nowego wydarzenia "[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]SKOŃCZYŁA SIĘ DATA STAREGO WYDARZENIA A MY PROSIMY O:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- WPŁATY, UTRZYMANIE LUSI, LECZENIE, HOTELIK ITP.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- VETORYL, KWAS CHIULORONOWY, INSULINĘ DLA ZWIERZĄT[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]MAMY DUŻO DŁUGÓW, LUSIA DOBRZE FUNKCJONUJE ALE POGORSZYŁY JEJ SIĘ WYNIKI, POJEDZIE TERAZ DO MEGA SPECJALISTY. "[/FONT][/COLOR] Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 i wpis nescci z poprzedniego... "[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LUSI POGORSZYŁY SIĘ WSZYSTKIE WYNIKI..... TRZYMAJ SIĘ MALEŃKA" Zaraz w pierwszym poście powciskam linki do obu wydarzeń...[/FONT][/COLOR] Quote
agusiazet Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Biedna Lusia, ciągle coś:( Nieustająco trzymam za małą kciuki i wesprę groszem przy najbliższych przelewach czyli na weekendzie. Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Kocurek']trzymaj się Lusienko....[/QUOTE] Kocurku...Ty chyba jesteś na fb-proszę,zamelduj się na wydarzeniu ;) [quote name='agusiazet']Biedna Lusia, ciągle coś:( Nieustająco trzymam za małą kciuki i wesprę groszem przy najbliższych przelewach czyli na weekendzie.[/QUOTE] Nawet nie wiem jak dziękować-agusiuzet-jesteś wielka:loveu: Quote
Hope2 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Tak sobie myślę...że chyba sama ze sobą tu gadać-może przyjdzie więcej osób? No i w przyszłym tygodniu wypuszczę kolejne cegiełki dla między innymi Lusi ;) Quote
maarit Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Hope2']Tak sobie myślę...że chyba sama ze sobą tu gadać-może przyjdzie więcej osób? [/QUOTE] Zaglądam ale jak nie wiem co napisać to siedzę cicho ;) Quote
Hope2 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 [quote name='maarit']Zaglądam ale jak nie wiem co napisać to siedzę cicho ;)[/QUOTE] No, to mamy tak samo ;) [quote name='Kocurek']już udostepniona sunieczka...[/QUOTE] Wielkie dzięki Kocurku :loveu: Quote
Hope2 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Miałam dzisiaj powrzucać kilka postów, ale mi dnia brakło :( Najpierw szybki spacer z dużymi futrami, później odsikanie Zośki, nakarmienie dziadów (w sensie pilnowanie,żeby sobie nawzajem nie wykradali), później dziki galop po urzędach, szybki obiad, pranie itp domowe pierdółki, a później sama przyjemność-zrzucanie węgla do piwnicy... Ledwo zipię, a tu jakimś cudem naczynia się w zlewie rozmnożyły...chyba zainwestuję w zmywarkę ;) Quote
asiuniab Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='Hope2']Miałam dzisiaj powrzucać kilka postów, ale mi dnia brakło :( Najpierw szybki spacer z dużymi futrami, później odsikanie Zośki, nakarmienie dziadów (w sensie pilnowanie,żeby sobie nawzajem nie wykradali), później dziki galop po urzędach, szybki obiad, pranie itp domowe pierdółki, a później sama przyjemność-zrzucanie węgla do piwnicy... Ledwo zipię, a tu jakimś cudem naczynia się w zlewie rozmnożyły...chyba zainwestuję w zmywarkę ;)[/QUOTE] wiem, o czym piszesz, moja doba też jest za krótka:( Quote
Hope2 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Hm...ja co raz częściej mam ochotę wyrzucić budzik przez okno...ale jaki to miałoby sens? Ledwo wyłączę bezdusznego dziada i myślę sobie "jeszcze minutkę poleżę", to juz Tolek wypycha mnie z łóżka łapami, Hades kradnie kołdrę, a Zośka zaczyna wrzeszczeć "wstawaj! nowy dzień jest! czas na dwór!" (czy jakoś tak...w jej wydaniu brzmi to mniej/więcej ejjjejjjauuhauuuhaaaaauuuuu! ;) ) Ok, na dzień dzisiejszy uciekam-szelma odsikana i chyba już zasnęła, duże futra bezczelnie na moim łóżku rozwalone-idę się wcisnąć gdzieś koło nich...może oddadzą poduszkę i kawałek kołdry Panowie Wygodniccy :) Quote
Hope2 Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Dzień dobry wszystkim-zaraz uzupełnię finanse Lusieńki-wczoraj Kasia z Mondo robiła rozliczenie, tylko ja oszołom za późno zobaczyłam...i nie wstawiłam tutaj :( U Was też taka wstrętna pogoda? U mnie mokro, wietrznie, szaro-buro i wiatr jakby już zimowy-trochę w dłonie, nos i uszy szczypał rano...chyba już czas wyciągnąć czapkę z pawalacza... Quote
Hope2 Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Hmm...coś mi sie zdaje,że już nie długo będę musiała poprosić ciocię Maupę o nowy post na rozliczenia... Quote
Hope2 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Kolejny zaganiany dzień za nami... Dzisiaj gdzieś usłyszałam,że do świąt zostało jeszcze nie wiele ponad miesiąc...kurczę, ależ ten czas leci! (a tak na marginesie-trochę głupio się czuję wypisując bzdurki i nie mając żadnych wiadomości o Lusi...) Quote
Hope2 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 No i żeby nie było,że prowadząca wątek sie leni i tylko wypisuje durnoty-zapraszam na cegiełkowy bazarek między innymi dla Lusi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248531-Kup-cegie%C5%82k%C4%99-nas-jest-5-i-na-%C5%BCycie-mamy-ch%C4%99%C4%87?p=21513326#post21513326[/URL] Quote
anica Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Koniecznie trzeba odwiedzić... bazarek cegiełkowy dla Lusi ;)... naprawdę?.... tylko miesiąc?...troszkę więcej jak miesiąc do Świąt:roll:!.. a we Wrocławiu pogoda już dzisiaj naprawdę fajna! Złota Polska jesień :) Quote
Hope2 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 [quote name='anica']Koniecznie trzeba odwiedzić... bazarek cegiełkowy dla Lusi ;)... naprawdę?.... tylko miesiąc?...troszkę więcej jak miesiąc do Świąt:roll:!.. a we Wrocławiu pogoda już dzisiaj naprawdę fajna! Złota Polska jesień :)[/QUOTE] [COLOR=#000080][SIZE=3][I]Hopiak polazła se z dużymi, to ja pilnujem :) zaraz jej tam przedłużę-a co! U nas też dzisiaj cieplutko-słonko świeci, wiatr jest taki...cieplutki... Hopiak mówi,że u nas w domu jak u jakichś Rumunów jezd-przez pół mieszkania porozkładane koce, kołderki, poduszki-a wszystko po to,żebym ryjka nie darła i mogła łazić bez kółek gdzie kcem :D [/I][/SIZE][/COLOR] Quote
agusiazet Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Poszła moja deklaracja listopadowa dla Lusi + 50 zł na długi:) Quote
Hope2 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='agusiazet']Poszła moja deklaracja listopadowa dla Lusi + 50 zł na długi:)[/QUOTE] Dziękuję bardzo:loveu: jak tylko pojawi sie rozliczenie finansów Lusieńki od razu dam znać. Wczoraj się dowiedziałam,że Lusia ma ciągle ok 1000 zł długu, ale karmę i leki na razie ma... Kurczę, musimy ją z tych długów wyciągnąć, wierze,że się uda ;) Quote
Hope2 Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Każdego dnia sprawdzam oba wydarzenia Lusi-jakoś cicho się zrobiło :( Ale dzisiaj było cieplutko-więc może dzisiaj pobrykała po dworze? Quote
Hope2 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 i świątecznie zaglądam...dzisiaj zimno się zrobiło, wiatr mrozi w dłonie...na samochodowych szybach już warstewka lodowa...cóż...jakby nie było-zima mus przyjść :( Quote
Recommended Posts