Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]Uwaga!
[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]LUSIA NIE MA PIENIĘDZY....[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]PAN DOKTOR KOSTRZEWSKI Z KATOWIC PRZYSŁAŁ NAM FAKTURY Z LUTEGO, O KTÓRYCH NIE WIEDZIELIŚMY - WYSYŁAŁ JE POD ZŁY ADRES MAILOWY ... NA PONAD 1300 ZŁ....[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]DZIŚ JE ZAPŁACIŁAM - LUSIA MA CIĄGLE DŁUG W KWOCIE PONAD 900 ZŁ I 31 ZŁ NA KONCIE[/FONT][/COLOR][SIZE=4][B][COLOR=#000000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

Dziękuję agusiuzet w imieniu Lusi :)
Nie wiem jak to się stało-faktury były z początku roku...Mondo ich nie miało u siebie-więc nie opłacali-nawet nie wiedzieli chyba o tych fakturach? Użyczaja konta dla wielu psów (w tym mojej tymczasowiczce Zośce).
Jutro postaram się zadzwonic do nescci-może ona ma jakieś info o suni?

Posted

Hmm...a mi sie udało w przelocie złapac nesccę-i wiem,że Lusia czuje się dobrze, jest ok :)
Kurna, mogły by się te długi za nią przestać ciągnąć :(

Posted

Witam ciepło :)
może któraś cioteczka mogłaby zrobić jeszcze jeden bazarek dla Lusi , chętnie dorzucę trochę fantów( dziewczynka wyraźnie chce żyć i ta jej wola walki :))

Posted

[quote name='agusiazet']Witaj śliczna, co słychać?[/QUOTE]
Ehh... Nowych wiadomości z Lusiowego hoteliku nie ma, od nescci wiem,że panna ma sie całkiem dobrze :)
Też już tęsknię za fotkami Lusi-może jakieś sie pojawią? Obiecuję od razu je tu przekleić, bo chyba nie tylko ja się stęskniłam ;)

Posted

i wiadomość z 11października
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Lusia ciągle potrzebuje Waszego wsparcia, mamy za mało pieniędzy...."

Biedna mała...już tak blisko było wyjścia z długów :(
Wydarzenie na fb jest nieaktualne :( nie wiem-nie dało się go przedłużyć? ktoś sie zagapił? Efekt jest taki,że nie można Lusi udostępniać :(
Dla przypomnienia wklejam link jej fb-nawet jak ktoś nie ma tam konta, może wejść, poczytać
[/FONT][/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/215307131941326/[/URL]

Posted

[quote name='Hope2']i wiadomość z 11października
"[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Lusia ciągle potrzebuje Waszego wsparcia, mamy za mało pieniędzy...."

Biedna mała...już tak blisko było wyjścia z długów :(
Wydarzenie na fb jest nieaktualne :( nie wiem-nie dało się go przedłużyć? ktoś sie zagapił? Efekt jest taki,że nie można Lusi udostępniać :(
Dla przypomnienia wklejam link jej fb-nawet jak ktoś nie ma tam konta, może wejść, poczytać
[/FONT][/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/215307131941326/[/URL][/QUOTE]
Udostepniac mozna zdjecia, do zdjec dorzucac link do wydarzenia. Szkoda by ten caly watek przepadl tak po prostu...

Trzymam kciuki za Lusienke, niestety nie moge pomoc finansowo :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Udostepniac mozna zdjecia, do zdjec dorzucac link do wydarzenia. Szkoda by ten caly watek przepadl tak po prostu...

Trzymam kciuki za Lusienke, niestety nie moge pomoc finansowo :([/QUOTE]
Dzięki za radę :)oj durna ja-wieki by były potrzebne,żebym na to wpadła...ehhh
Fajnie,że jesteś :)

Posted

A tu taka prywata dla agusizet (zagubiłam gdzieś wątek Nadinki)
fotę bezczelnie kradnę z fb :oops:
[IMG]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1381410_613103975399587_481284037_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Hope2']A tu taka prywata dla agusizet (zagubiłam gdzieś wątek Nadinki)
fotę bezczelnie kradnę z fb :oops:
[IMG]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1381410_613103975399587_481284037_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dzięki, smutny czarnuszek.

• 2 weeks later...
Posted

Aniu, cichutko, bo nie ma nowych wiadomości o Lusi :( Wiadomo tylko,że ma dług...
Mam nadzieję,że brak wiadomości to dobra wiadomość,że gdyby (tfu tfu tfu) coś...to by było od razu podane...

Posted

.... ten dług to faktycznie duży jest!... ale już nie z takimi ,musiałyśmy sobie radzić:roll: ... Aniu, kochana a może mogłabyś zrobić znowu bazarek cegiełkowy? zawsze to coś się uzbiera :) .... proponowałam że mogę wysłać fanty na bazarek.... ale nikt się nie odezwał... tak wiem, rozumiem(ja już wiem jakie, nieraz rzeczy ludzie wystawiają) :) to nie jest wymówka .... raczej szukam wyjścia:roll:... a Tobie fajnie wychodzą te bazarki;) a Lusia jest wyjątkowa:loveu:i potrzebuje pomocy:razz:

Posted

Ano zbieram się do cegiełek-ponownie na Lusię i na Nóżkina od Ulv-u niego te dług wisi :(
Ja fantowych bazarków nie umiem :(
Zajrzałam na fb Lusi, ktoś ma do oddania lek Lusieńki...nie wiem, czy ta sama dawka...napisałam już do nescci... Oj zarobione sa laski...ehhh