Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Zaczęłam czytać o tym vetorylu i znowu mnie przeraziło - to lek niedostępny w Polsce:( Skąd go zdobywacie dla Lusi? Wyczytałam, że handel tym lekiem kwitnie, 90 tabletek to koszt ok. 700 zł, niebotyczna kwota:( Czyste wariactwo.[/QUOTE]

Sprowadzamy z Gdyni od wetów którzy sprowadzają go z Anglii ... ale każdy kto zna Lusię wie ,że musimy to robić. Ta sunia kocha życie.... cieszy się ze wszystkiego. Tuli się do ludzi.....wszystkich kocha. A najbardziej kocha....jeść :)

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Wiadomo, ze trzeba jej ten lek podawać, innej możliwości nie ma! Tylko, czemu nie jest dopuszczony do sprzedaży w Polsce?[/QUOTE]

podobnie jak surowica ratująca życie p.ko parwowirozie? To pytanie już nie do nas. Ten kraj jest dziwny..... nie widzisz tego? :crazyeye:

Posted

[quote name='nescca']podobnie jak surowica ratująca życie p.ko parwowirozie? To pytanie już nie do nas. Ten kraj jest dziwny..... nie widzisz tego? :crazyeye:[/QUOTE]

Zgadza się, nasz kraj jest niezbyt dobry do życia:(

Posted

PRZEKLEJONE Z FB
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Lusia ma 663 zł. I dwie nie zapłacone faktury na prawie 1600 zł. Nie płace ich, bo za tydzień będzie potrzeba kupić vetoryl. A to znaczy życie.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dalej mamy więc ogromny dług.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dalej prosimy o pomoc. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Rozliczenia zaktualizowane w treści wydarzenia
[B]​Aktualizuję już 2 post[/B]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kocurek']ja tez wysle skromne cosik...ale na początku lipca dopiero....czy na konto fundacji?[/QUOTE]
tak, na konto Mondo Cane
Dziękuję w imieniu Lusi

Posted

[quote name='agusiazet']Bardzo prosimy o pomoc finansową dla Lusi!!![/QUOTE]
Gotówką nie wspomogę Hope2 wie dlaczego ale mogę podzielić się małą bo małą ilością fantów. Mogę przesłać do Ciebie jeśli się zgodzisz:roll:

Posted

Cioteczki kochane ja mam fanty dla Lusieńki ( głównie ciuchy damskie). Czy któraś by była chętna zrobić bazarek ?
Jeżeli tak , musiałabym je wysłać , gdyż bazarków robić nie umiem , a zdjęć nie mam czasu zrobić ( jestem krótko przed wyjazdem na urlop).

Posted

[quote name='b-b']Gotówką nie wspomogę Hope2 wie dlaczego ale mogę podzielić się małą bo małą ilością fantów. Mogę przesłać do Ciebie jeśli się zgodzisz:roll:[/QUOTE]

[quote name='Elf i Mango']Cioteczki kochane ja mam fanty dla Lusieńki ( głównie ciuchy damskie). Czy któraś by była chętna zrobić bazarek ?
Jeżeli tak , musiałabym je wysłać , gdyż bazarków robić nie umiem , a zdjęć nie mam czasu zrobić ( jestem krótko przed wyjazdem na urlop).[/QUOTE]

Ktoś da radę zrobić bazarek??? Ja niestety tylko cegiełkowe...nie umiem wstawiać tutaj fotek :( tylko kopiuj-wklej :(

Posted

[quote name='Hope2']Ktoś da radę zrobić bazarek??? Ja niestety tylko cegiełkowe...nie umiem wstawiać tutaj fotek :( tylko kopiuj-wklej :([/QUOTE]
no ktoooo?:roll:

Posted

[quote name='Hope2']Ktoś da radę zrobić bazarek??? Ja niestety tylko cegiełkowe...nie umiem wstawiać tutaj fotek :( tylko kopiuj-wklej :([/QUOTE]

Mogę zrobić bazarek, pod warunkiem, ze ktoś przyśle ciuszki do mnie! Na swój koszt:(

Posted

[quote name='agusiazet']Mogę zrobić bazarek, pod warunkiem, ze ktoś przyśle ciuszki do mnie! Na swój koszt:([/QUOTE]
zawsze wysyłam na swój koszt...innej opcji nie widzę :)
Proszę o dane do wysyłki na PW:)

Posted

Dziewczyny a może podzielimy się wysyłką zaproszeń na wątek Lusi?
Jest tu ponad 200 osób [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaproszeń?p=21087517#post21087517[/URL]
Chociaż wleci kilka osób, które pomogą małej to już będzie sukces przy tym jej zadłużeniu :/