nescca Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='agusiazet']Zaczęłam czytać o tym vetorylu i znowu mnie przeraziło - to lek niedostępny w Polsce:( Skąd go zdobywacie dla Lusi? Wyczytałam, że handel tym lekiem kwitnie, 90 tabletek to koszt ok. 700 zł, niebotyczna kwota:( Czyste wariactwo.[/QUOTE] Sprowadzamy z Gdyni od wetów którzy sprowadzają go z Anglii ... ale każdy kto zna Lusię wie ,że musimy to robić. Ta sunia kocha życie.... cieszy się ze wszystkiego. Tuli się do ludzi.....wszystkich kocha. A najbardziej kocha....jeść :) Quote
agusiazet Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Wiadomo, ze trzeba jej ten lek podawać, innej możliwości nie ma! Tylko, czemu nie jest dopuszczony do sprzedaży w Polsce? Quote
nescca Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='agusiazet']Wiadomo, ze trzeba jej ten lek podawać, innej możliwości nie ma! Tylko, czemu nie jest dopuszczony do sprzedaży w Polsce?[/QUOTE] podobnie jak surowica ratująca życie p.ko parwowirozie? To pytanie już nie do nas. Ten kraj jest dziwny..... nie widzisz tego? :crazyeye: Quote
agusiazet Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='nescca']podobnie jak surowica ratująca życie p.ko parwowirozie? To pytanie już nie do nas. Ten kraj jest dziwny..... nie widzisz tego? :crazyeye:[/QUOTE] Zgadza się, nasz kraj jest niezbyt dobry do życia:( Quote
Hope2 Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 PRZEKLEJONE Z FB [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Lusia ma 663 zł. I dwie nie zapłacone faktury na prawie 1600 zł. Nie płace ich, bo za tydzień będzie potrzeba kupić vetoryl. A to znaczy życie.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dalej mamy więc ogromny dług.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dalej prosimy o pomoc. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Rozliczenia zaktualizowane w treści wydarzenia [B]Aktualizuję już 2 post[/B] [/FONT][/COLOR] Quote
agusiazet Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 No, niestety, bardzo marniutko :( A bazarki dla Lusi jakoś słabo idą:( Quote
Jolanta08 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Przelałam Lusi trzy dyszki,więcej nie dam rady Quote
agusiazet Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Jolanta08']Przelałam Lusi trzy dyszki,więcej nie dam rady[/QUOTE] Super, przy takich długach kazda złotówka cieszy:) Quote
Kocurek Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 ja tez wysle skromne cosik...ale na początku lipca dopiero....czy na konto fundacji? Quote
Hope2 Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='Kocurek']ja tez wysle skromne cosik...ale na początku lipca dopiero....czy na konto fundacji?[/QUOTE] tak, na konto Mondo Cane Dziękuję w imieniu Lusi Quote
agusiazet Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Bardzo prosimy o pomoc finansową dla Lusi!!! Quote
Hope2 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 a może ktoś mógłby zasponsorować małej worek karmy??? Prosimy:modla::modla::modla: Quote
b-b Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='agusiazet']Bardzo prosimy o pomoc finansową dla Lusi!!![/QUOTE] Gotówką nie wspomogę Hope2 wie dlaczego ale mogę podzielić się małą bo małą ilością fantów. Mogę przesłać do Ciebie jeśli się zgodzisz:roll: Quote
Elf i Mango Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Cioteczki kochane ja mam fanty dla Lusieńki ( głównie ciuchy damskie). Czy któraś by była chętna zrobić bazarek ? Jeżeli tak , musiałabym je wysłać , gdyż bazarków robić nie umiem , a zdjęć nie mam czasu zrobić ( jestem krótko przed wyjazdem na urlop). Quote
Hope2 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='b-b']Gotówką nie wspomogę Hope2 wie dlaczego ale mogę podzielić się małą bo małą ilością fantów. Mogę przesłać do Ciebie jeśli się zgodzisz:roll:[/QUOTE] [quote name='Elf i Mango']Cioteczki kochane ja mam fanty dla Lusieńki ( głównie ciuchy damskie). Czy któraś by była chętna zrobić bazarek ? Jeżeli tak , musiałabym je wysłać , gdyż bazarków robić nie umiem , a zdjęć nie mam czasu zrobić ( jestem krótko przed wyjazdem na urlop).[/QUOTE] Ktoś da radę zrobić bazarek??? Ja niestety tylko cegiełkowe...nie umiem wstawiać tutaj fotek :( tylko kopiuj-wklej :( Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Hope2']Ktoś da radę zrobić bazarek??? Ja niestety tylko cegiełkowe...nie umiem wstawiać tutaj fotek :( tylko kopiuj-wklej :([/QUOTE] no ktoooo?:roll: Quote
agusiazet Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Hope2']Ktoś da radę zrobić bazarek??? Ja niestety tylko cegiełkowe...nie umiem wstawiać tutaj fotek :( tylko kopiuj-wklej :([/QUOTE] Mogę zrobić bazarek, pod warunkiem, ze ktoś przyśle ciuszki do mnie! Na swój koszt:( Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='agusiazet']Mogę zrobić bazarek, pod warunkiem, ze ktoś przyśle ciuszki do mnie! Na swój koszt:([/QUOTE] zawsze wysyłam na swój koszt...innej opcji nie widzę :) Proszę o dane do wysyłki na PW:) Quote
agusiazet Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='b-b']zawsze wysyłam na swój koszt...innej opcji nie widzę :) Proszę o dane do wysyłki na PW:)[/QUOTE] Wysyłam:):):) Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='agusiazet']Wysyłam:):):)[/QUOTE] Jutro wszystko popakuję a w środę wyślę :) Quote
Jolanta08 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Agusiuzet ja też wyślę do Ciebie parę fantów na bazarek dla Lusi Quote
agusiazet Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Jolanta08']Agusiuzet ja też wyślę do Ciebie parę fantów na bazarek dla Lusi[/QUOTE] Super, dziękuję:) Quote
b-b Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Dziewczyny a może podzielimy się wysyłką zaproszeń na wątek Lusi? Jest tu ponad 200 osób [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaproszeń?p=21087517#post21087517[/URL] Chociaż wleci kilka osób, które pomogą małej to już będzie sukces przy tym jej zadłużeniu :/ Quote
agusiazet Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Prosimy o pomoc finansową i bazarkową dla Lusieńki!!! Quote
Recommended Posts