Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Nie korzystam z FB, ktoś namówił mnie na wspomaganie Lusi tu na Dogo, więc tu chciałabym mieć rozliczenie moich wpłat! Poza tym w tym wklejonym też nie widzę moich wpłat:( Ja wpłacam na konto Katarzyny Niewiadomskiej, nie wiem, czy to ktoś z dogo, podpisuję się nickiem z dogu w nazwie płatności i nie wiem, gdzie moje wpłaty docierają:([/QUOTE]

[quote name='agusiazet']Dziękuję, już zmieniłam w moim psim zeszycie:)[/QUOTE]

no i tyle? a wiesz kto dostawał Twoje wpłaty na Lusię wcześniej i co z nimi zrobił? Kto to jest Katarzyna Niewiadomska?
nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale ja już mam paranoję po tym wszystkim co się dzieje na dogo przez psycholkę Wiolka&Miłosz i inne wcielenia... ale tu jest fb karmelci - być może to tylko zbieg okoliczności nazwiska - jeśli tak to przepraszam - [URL]https://www.facebook.com/karmelka.niewiadomska?fref=ts[/URL]

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no i tyle? a wiesz kto dostawał Twoje wpłaty na Lusię wcześniej i co z nimi zrobił? Kto to jest Katarzyna Niewiadomska?
nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale ja już mam paranoję po tym wszystkim co się dzieje na dogo przez psycholkę Wiolka&Miłosz i inne wcielenia... ale tu jest fb karmelci - być może to tylko zbieg okoliczności nazwiska - jeśli tak to przepraszam - [URL]https://www.facebook.com/karmelka.niewiadomska?fref=ts[/URL][/QUOTE]

Część tych wpłat (bez deklaracji za maj i czerwiec + na leki) jest rozliczona na pierwszej stronie w poście Funky, te wpłaty są zbiorczo uwzględnione na tych przeniesionych z FB. 60 zł na razie nie wiadomo, gdzie jest, ale mam nadzieję, że ktoś (czyli Funky) mi to w najbliższym czasie wyjaśni!

Posted

[quote name='malawaszka']no i tyle? a wiesz kto dostawał Twoje wpłaty na Lusię wcześniej i co z nimi zrobił? Kto to jest Katarzyna Niewiadomska?
nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale ja już mam paranoję po tym wszystkim co się dzieje na dogo przez psycholkę Wiolka&Miłosz i inne wcielenia... ale tu jest fb karmelci - być może to tylko zbieg okoliczności nazwiska - jeśli tak to przepraszam - [URL]https://www.facebook.com/karmelka.niewiadomska?fref=ts[/URL][/QUOTE]
tak-to karmelcia. Widziałam ją w znajomych Woilki na fb (tam Alta Caraya) jest jeszcze psie ranczo u Karmelci (na fb oczywiście)
co do wpłat-nie wypowiadam się,bo nic nie wiem

Posted

dziewczyny, ja założyłam ten wątek, ale psiak jest pod opieką mondo cane, nie mam czasu prowadzić pierwszego postu i uważam że nie powinnam nawet bo psiak nie jest "mój"... na kogo mam przepisać wątek???

Posted

[quote name='danavas']dziewczyny, ja założyłam ten wątek, ale psiak jest pod opieką mondo cane, nie mam czasu prowadzić pierwszego postu i uważam że nie powinnam nawet bo psiak nie jest "mój"... na kogo mam przepisać wątek???[/QUOTE]
Rozmawiałam z nesccą- przepisz wątek na mnie, czyli na Hope2

Posted

Nie wiemy kim jest Katarzyna Niewiadomska i nie wyrażaliśmy zgody na zbiórkę na osoby prywatne. Proszę dajcie znać skąd gdzie jest ogłoszenie zbiórkowe dla Lusi z prywatnym kontem?

Posted

[quote name='nescca']Nie wiemy kim jest Katarzyna Niewiadomska i nie wyrażaliśmy zgody na zbiórkę na osoby prywatne. Proszę dajcie znać skąd gdzie jest ogłoszenie zbiórkowe dla Lusi z prywatnym kontem?[/QUOTE]

Ja myślę, że to funky, bo w jej poście rozliczeniowym są moje wpłaty, które potem są wysłane do Fundacji pod wspólną nazwą dogomania, ale to tylko moje domysły!

Posted

[quote name='mdk8']ja dostałam konto od danavas i moja wpłata z lutego jest uwzględniona w 1-szym poście.[/QUOTE]

A na czyje konto wysyłałaś pieniążki, czy na Katarzyny Niewiadomskiej z Łodzi?

Posted

[quote name='Funky']Jaka ona piękna i jaka smutna! Biedulka kochana :-(
Jestem i będę oczywiście wspierać jak tylko się da, ale domku jej dać nie mogę :placz:
Myślę o tym skarbniku... nigdy tego nie robiłam i nie wiem czy bym podołała? Ale mogę ewentualnie udostępnić - choćby chwilowo - numer konta.
Jutro jestem cały dzień poza domem, ale wieczorem już będę dostępna więc jeśli mogę się przydać to śmiało piszcie!
O Boże, Malutka, trzymaj się dzielnie![/QUOTE]

Myślę, że to Funky udostępniła konto, więc prosiłabym, aby rozliczyła się z wpłaconych pieniędzy od maja, jeśli mój domysł jest słuszny!

Posted

[quote name='nescca']Nie wiemy kim jest Katarzyna Niewiadomska i nie wyrażaliśmy zgody na zbiórkę na osoby prywatne. Proszę dajcie znać skąd gdzie jest ogłoszenie zbiórkowe dla Lusi z prywatnym kontem?[/QUOTE]

Jest z tego wątku, z pierwszych postów, ale już wszystko wyjaśnione!

Posted

Uprzejmie informuję, że Katarzyna Niewiadomska to ja, Funky. Nie zbierałam i nie zbieram funduszy jako osoba prywatna, a jedynie udostępniam swoje konto do wpłat z Dogomanii na rzecz Lusi. Wszystkie zebrane środki przelewam na konto Mondo Cane, która przejęła opiekę nad sunią.
Nie wszyscy mają Facebook gdzie cała sprawa Lusi jest prowadzona i pewnie stąd konieczność ciągnięcia tego wątku równolegle, tutaj.

Posted

[quote name='mdk8']ja dostałam konto od danavas i moja wpłata z lutego jest uwzględniona w 1-szym poście.[/QUOTE]

a ja je dostałam od Funky, ale widzę że już wyjaśniła... piszę do moda o przepisanie wątku na hope2

Posted

i tradycyjnie kopiuje z fb :)
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Kochani, Lusieńka Was wita i oznajmia, że wstąpiło w nią nowe życie. Jest żwawa, wesoła i energiczna - nie ten sam pies. Ostatnio przegoniła ze swojego ślicznego, nowego legowiska Milkę i Jasia, którzy usiłowali się tam zadekować. Potrafi zawalczyć o swoje.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]My w przeciwieństwie do Lusi nie jesteśmy naładowani optymizmem - brakuje pieniędzy na wszystko. Efekty leczenia Lusi są imponująca, ale to kosztuje i to niemało. Bardzo, bardzo prosimy Was o nawet najdrobniejsze wpłaty - przecież nie możemy teraz zatrzymać się w połowie drogi i przerwać wszystko. HELP!!!!!!!!![/FONT][/COLOR]

Posted

i foteczki :)
Widzę,że jestem juz prowadzącą wątek, więc po foteczkach wkleję w pierwszy post konto Mondo Cane
[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011907_491203357623706_1967666610_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005598_491203214290387_486045054_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agusiazet']Przelałam dla Lusi 40 zł:)[/QUOTE]
Pięknie dziękuję-musze poprosic moda o post na rozliczenia i wkleić w jedno miejsce wszystko