Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxy2702']Urlopujemy się w Chorzowie :cool3: Dady ma nowego kumpla, spaniela Spajkiego ;) po powrocie powrzucam fotki ;)
Pozdrawiamy :hand:[/QUOTE]
Chorzów-Uzdrowisko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Urlopujcie się i odpoczywajcie:)
Mizianko dla Spajkiego (dla Dadiego oczywiście w pierwszej kolejności)

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie Cioteczki.
U nas ok, może poza urlopem bo Dady boroczek nie do końca dobrze znosił "nowe" otoczenie i zasady (u "Babci" nie wolno spać na łóżku, dzieciaki dokazują, na spacery zakładamy kaganiec itp) :roll: ale już doszedł do siebie i znów jest pełen energii i szczęścia :cool3:
Pogodzili się już całkiem z Tajsonem, małymi kroczkami ale teraz już bez spiny biegają razem po ogrodzie i nawet bawią się każdy swoją zabawką (Dady nie reaguje już na szczekanie Tajsona na miskę :stupid:) i zdarza im się bawić razem ganiając jak na psy przystało :bigcool:
to chyba tyle :evil_lol: a teraz fotki
Ze Spajkim

Tak mi było gorąco

Mamo proszę ściągnij mi to :look3:

A te już z domu
Jak fajnie na mojej kanapie (kochany kangurek)

moje łóżeczko

mama chcę zdrobić zdjęcie o chyba coś tam widzę :diabloti: ale w sumie wyszło ciekawe ;-)

A na deser z dzisiaj "Mamo no daj ciasio" :loveu:

Posted

Ale cudne fotki i opisy:):)
Madziu , jak cudnie, że on wreszcie ma taki dom na jaki zasługuje i jest kochany:)
To co piszesz o Tajsonie, potwierdza, że na wszystko trzeba czasu, cierpliwości.
Niestety wielu ludzi tego nie rozumie.
Jak patrzę na te zdjęcia i czytam co i jak piszesz to mi się pychol do kompa śmieje:)

Dady - żaba :)
http://i42.tinypic.com/9u91g5.jpg

Posted

Foxy2702 napisał(a):
Żeberka się już schowały to tez i lepiej wygląda ;) a od przyjazdu do nas przytył ok. 5 kg co wg pani weterynarz w zupełności mu wystarczy :razz:

Pewnie że wystarczy:), na Dadiego baryłkę się nie zgadzamy :):)

Posted

witam ;-)
Dziękujemy za lajki :) wieści nowych za bardzo nie mamy, poza tym że Dady dzisiaj raczył się marchewkami z ogródka :evil_lol: ja wiedziałam że on lubi marchew ale padłam jak zobaczyłam jak je wykopuje i się zajada (ale co swojskie to swojskie :razz:)
mam za to fotki
Dady w krainie kucyków :loveu:
to jest mój plac :mad:

pies mechanik pomagał Tatusiowi - duchowo :lol:

a w związku z tym iż jestem amatorką tatuaży musiałam uwiecznić tak ważną istotę w moim życiu jaką jest Dady :cool3:

Posted

[quote name='Foxy2702']witam ;-)

a w związku z tym iż jestem amatorką tatuaży musiałam uwiecznić tak ważną istotę w moim życiu jaką jest Dady :cool3:

Madzia:crazyeye::loveu: kobitko tatuaż ekstra :)