MALWA Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Witam! Zaprosiła mnie Agusia..........kurcze, coraz mniej w portfelu, ale chyba nie sposób odmówić........30 zł jednorazowo podeślę. Najgorsze w tej sytuacji jest to, ze gdyby pies był skatowany, po wypadku, w chorobie, to od razu znalazłby się tu tłum ludzi, a tak...........ech, ale moze jeszcze przyjdą..........;) Dajcie nr konta na pw, póki jeszcze tu siedze, to zrobię od razu przelew. Quote
Mysza2 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 MALWA napisał(a):Witam! Zaprosiła mnie Agusia..........kurcze, coraz mniej w portfelu, ale chyba nie sposób odmówić........30 zł jednorazowo podeślę. Najgorsze w tej sytuacji jest to, ze gdyby pies był skatowany, po wypadku, w chorobie, to od razu znalazłby się tu tłum ludzi, a tak...........ech, ale moze jeszcze przyjdą..........;) Dajcie nr konta na pw, póki jeszcze tu siedze, to zrobię od razu przelew. Dzięki kochana za przybycie :loveu::loveu: zaraz wyślę:loveu: Quote
MALWA Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zaraz przelew puszczę.............i piszę na pw do Agusia P. Quote
AgusiaP Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 MALWA napisał(a):Zaraz przelew puszczę.............i piszę na pw do Agusia P. Jestem jestem kochana ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 justysiek napisał(a):zapisze sobie:) dziękujemy, że jesteś z nami:lol: Quote
MALWA Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zapraszamy do Bongo - biedak potrzebuje pomocy! Quote
AgusiaP Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Potrzebuje i to na cito a on taki kochany....:-( Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Agunia idziemy spać jutro też jest dzień Quote
AgusiaP Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Mysza2 napisał(a):Agunia idziemy spać jutro też jest dzień Wiem Elunia, ale ja jurto nie wiem kiedy będę mogła wejść na Dogo.... Quote
FLY Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A ja dostałam 2 zaproszenia, chyba wiedziałyście że się w nim zakocham...stałej nie mogę, przynajmniej na razie, ale zapiszę sobie psiaka...i poproszę nr konta to coś jednorazowo wyślę. Quote
mama blanki Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ja też poproszę nr konta prześlę grosika... jeśli będzie chętny domek w Szczecinie to mogę zrobić PA- na tą chwilę nic więcej nie jestem w stanie mu pomóc... a śliczny jest i taki podobny do mojego Harrego... Quote
arim Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Też podwójnie zaproszona jestem :) Jeżeli to coś da,to jedynie 10zł stałej mogę zadeklarować. Quote
Mazowszanka13 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Zaglądam do psiaka :) Niestety w tej chwili z finansami krucho. Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 FLY napisał(a):A ja dostałam 2 zaproszenia, chyba wiedziałyście że się w nim zakocham...stałej nie mogę, przynajmniej na razie, ale zapiszę sobie psiaka...i poproszę nr konta to coś jednorazowo wyślę. Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: mama blanki napisał(a):ja też poproszę nr konta prześlę grosika... jeśli będzie chętny domek w Szczecinie to mogę zrobić PA- na tą chwilę nic więcej nie jestem w stanie mu pomóc... a śliczny jest i taki podobny do mojego Harrego... Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: free napisał(a):AgusiaP Skad wiedziałaś ,że moje serducho należy do tej rasy?:lol: pod koniec tyg.przesle pieniazki,deklaruje na najblizsze miesiace,ale niestety tylko 20zł.sama mam na tymczasie w tym typie Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: i nie mów że tylko, oczywiście że da i to dużo:) arim napisał(a):Też podwójnie zaproszona jestem :) Jeżeli to coś da,to jedynie 10zł stałej mogę zadeklarować. Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: i też nie mów że tylko Mazowszanka napisał(a):Zaglądam do psiaka :) Niestety w tej chwili z finansami krucho. Jak wszędzie, bardzo dziękujemy za obecność i zostań z nami :):) Quote
baster i lusi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jestem i ja .Krucho z kasą ale jednorazowo wspomogę. Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 baster i lusi napisał(a):Jestem i ja .Krucho z kasą ale jednorazowo wspomogę. Witaj kochana:) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Quote
monika083 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 oj ja mam juz deklaracji za duzo:( moge dac 15 zl/ msc przez pol roku Quote
magdyska25 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 niestety ale pomóc finansowo już nie daje rady. Psiak u Ulki miałby mieszkać w domu? Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 monika083 napisał(a):oj ja mam juz deklaracji za duzo:( moge dac 15 zl/ msc przez pol roku Witaj kochana, to bardz dużo przecież bardzo dziękujemy :loveu::loveu: magdyska25 napisał(a):niestety ale pomóc finansowo już nie daje rady. Psiak u Ulki miałby mieszkać w domu? Bardzo dziękuję za obecność:) Tak w domu. Quote
masza44 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jestem na zaproszenie AgusiaP, ale niestety nie pomogę, mam 7 tygodniowe maleństwa w domu zabrane z pseudoschronu, które chorują na zmianę, więc koszty leczenia nie pozwalają mi na razie finansowo pomagać innym psom:( Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 masza44 napisał(a):Jestem na zaproszenie AgusiaP, ale niestety nie pomogę, mam 7 tygodniowe maleństwa w domu zabrane z pseudoschronu, które chorują na zmianę, więc koszty leczenia nie pozwalają mi na razie finansowo pomagać innym psom:( Bardzo dziękujemy za obecność i życzymy maluchom zdrowia:) Quote
iwonamaj Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Robię wydarzenie chłopakowi, proszę o telefon i mail do kontaktu :) Quote
Mysza2 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 iwonamaj napisał(a):Robię wydarzenie chłopakowi, proszę o telefon i mail do kontaktu :) Dzięki kochana już Ci wysyłam :loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Gotowe- zapraszam http://www.facebook.com/events/378863425545780/?context=create Quote
Recommended Posts