Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Witam!

Zaprosiła mnie Agusia..........kurcze, coraz mniej w portfelu, ale chyba nie sposób odmówić........30 zł jednorazowo podeślę.

Najgorsze w tej sytuacji jest to, ze gdyby pies był skatowany, po wypadku, w chorobie, to od razu znalazłby się tu tłum ludzi, a tak...........ech, ale moze jeszcze przyjdą..........;)

Dajcie nr konta na pw, póki jeszcze tu siedze, to zrobię od razu przelew.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
Witam!

Zaprosiła mnie Agusia..........kurcze, coraz mniej w portfelu, ale chyba nie sposób odmówić........30 zł jednorazowo podeślę.

Najgorsze w tej sytuacji jest to, ze gdyby pies był skatowany, po wypadku, w chorobie, to od razu znalazłby się tu tłum ludzi, a tak...........ech, ale moze jeszcze przyjdą..........;)

Dajcie nr konta na pw, póki jeszcze tu siedze, to zrobię od razu przelew.

Dzięki kochana za przybycie :loveu::loveu: zaraz wyślę:loveu:

Posted

A ja dostałam 2 zaproszenia, chyba wiedziałyście że się w nim zakocham...stałej nie mogę, przynajmniej na razie, ale zapiszę sobie psiaka...i poproszę nr konta to coś jednorazowo wyślę.

Posted

ja też poproszę nr konta prześlę grosika...
jeśli będzie chętny domek w Szczecinie to mogę zrobić PA- na tą chwilę nic więcej nie jestem w stanie mu pomóc...
a śliczny jest i taki podobny do mojego Harrego...

Posted

FLY napisał(a):
A ja dostałam 2 zaproszenia, chyba wiedziałyście że się w nim zakocham...stałej nie mogę, przynajmniej na razie, ale zapiszę sobie psiaka...i poproszę nr konta to coś jednorazowo wyślę.

Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:
mama blanki napisał(a):
ja też poproszę nr konta prześlę grosika...
jeśli będzie chętny domek w Szczecinie to mogę zrobić PA- na tą chwilę nic więcej nie jestem w stanie mu pomóc...
a śliczny jest i taki podobny do mojego Harrego...

Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:
free napisał(a):
AgusiaP Skad wiedziałaś ,że moje serducho należy do tej rasy?:lol: pod koniec tyg.przesle pieniazki,deklaruje na najblizsze miesiace,ale niestety tylko 20zł.sama mam na tymczasie w tym typie

Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: i nie mów że tylko, oczywiście że da i to dużo:)
arim napisał(a):
Też podwójnie zaproszona jestem :) Jeżeli to coś da,to jedynie 10zł stałej mogę zadeklarować.

Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu: i też nie mów że tylko
Mazowszanka napisał(a):
Zaglądam do psiaka :)
Niestety w tej chwili z finansami krucho.

Jak wszędzie, bardzo dziękujemy za obecność i zostań z nami :):)

Posted

monika083 napisał(a):
oj ja mam juz deklaracji za duzo:( moge dac 15 zl/ msc przez pol roku

Witaj kochana, to bardz dużo przecież bardzo dziękujemy :loveu::loveu:
magdyska25 napisał(a):
niestety ale pomóc finansowo już nie daje rady.
Psiak u Ulki miałby mieszkać w domu?

Bardzo dziękuję za obecność:) Tak w domu.

Posted

Jestem na zaproszenie AgusiaP, ale niestety nie pomogę, mam 7 tygodniowe maleństwa w domu zabrane z pseudoschronu, które chorują na zmianę, więc koszty leczenia nie pozwalają mi na razie finansowo pomagać innym psom:(

Posted

masza44 napisał(a):
Jestem na zaproszenie AgusiaP, ale niestety nie pomogę, mam 7 tygodniowe maleństwa w domu zabrane z pseudoschronu, które chorują na zmianę, więc koszty leczenia nie pozwalają mi na razie finansowo pomagać innym psom:(

Bardzo dziękujemy za obecność i życzymy maluchom zdrowia:)