Jump to content
Dogomania

Bongo łagodny 4 letni psiak w typie astka już w SWOIM DOMKU !!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Bono robi się coraz fajniejszy, juz wyraźnie podbiega do mnie szukając kontaktu. Na początku biegał tylko węsząc za swoimi sprawami teraz coraz częściej zauważam, że kontroluje gdzie sie znajduję.

Bono dostał dzisiaj zastrzyk z antybiotyku zniósł to dzielnie jak przystało na psa tej rasy :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
A Bono robi się coraz fajniejszy, juz wyraźnie podbiega do mnie szukając kontaktu. Na początku biegał tylko węsząc za swoimi sprawami teraz coraz częściej zauważam, że kontroluje gdzie sie znajduję.
Bono dostał dzisiaj zastrzyk z antybiotyku zniósł to dzielnie jak przystało na psa tej rasy :-)

No to pies jest "w porządku", żeby się jeszcze człowiek "w porządku trafił".
Pecha mają psiaki tej rasy, niestety są "modne" nie wśród tych ludzi których szukamy.
Ale jest też mnóstwo fajnych ludzi i entuzjastów tej rasy. W końcu taki się znajdzie.

Posted

Niestety na razie ani mądrego ani głupiego telefonu.
Magda robi mu nowe ogłoszenia z wyraźnym zaznaczeniem że jest po kastracji.
Mam nadzieję że to odstraszy patologię

Posted

szafranekm napisał(a):
Jestem dobrej myśli co do domku dla Bongo, chłopak spokojny, zrównoważony, nie sprawia kłopotów, oby jak piszecie znalazł się ten właściwy człowiek.;)

oby Gosiu, a nie jakiś oszołom

Posted

dziewczyny pewnie jutro będą wrzucać ogłoszenia, info o tym że Bonguś jest wykastrowany napisałam drukowanymi literami, dopisałam też o wizytach poadopcyjnych, niech se nie myślą:diabloti:

Posted

Raczyna napisał(a):
dziewczyny pewnie jutro będą wrzucać ogłoszenia, info o tym że Bonguś jest wykastrowany napisałam drukowanymi literami, dopisałam też o wizytach poadopcyjnych, niech se nie myślą:diabloti:

Dzięki Magda:):)

Posted

U mnie na BDT jest maleńki psiaczek Tofik w piątek miał ogłoszenie w lokalnej gazecie, były trzy telefony i wszystkie trzy osoby chciały go wziąść na łąńcuch, jeden pan był oburzony gdy powiedziałam, że ja nie wydaję psów do budy a tym bardziej na łańcuch, oburzony powiedział, że on by go przecież na noc czasami spuszczał, żeby "se po wsi polatał". Ludzie są beznadziejni.

Posted

ULKA12 napisał(a):
U mnie na BDT jest maleńki psiaczek Tofik w piątek miał ogłoszenie w lokalnej gazecie, były trzy telefony i wszystkie trzy osoby chciały go wziąść na łąńcuch, jeden pan był oburzony gdy powiedziałam, że ja nie wydaję psów do budy a tym bardziej na łańcuch, oburzony powiedział, że on by go przecież na noc czasami spuszczał, żeby "se po wsi polatał". Ludzie są beznadziejni.

Głąby... niech sam się na łańcuch przypnie...

Posted

No wlasnie, Ihabe i Kaja555 sa z Tychow, tylko cos dawno ich na dogomanii nie bylo. No nic, na pewno musze kogos znalezc, bo to 200 km od Mielca, a suczka na razie konczy kwarantanne i nie jest jeszcze sterylizowana.