Paola06 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Suńcia ma na imię Cherry.:) Jak zmienia się tytuł wątku????:roll: Quote
Paola06 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Mam nadzieje że Cherry grzecznie przespała noc:lol::lol::lol: Z domkiem nie musimy sie śpieszyć.Ona musi trafic do tego NAJ,NAJ,NAJ......:iloveu: Po obserwacji w kierunku domniemanej wścieklizny?-czeka ja sterylka i moze byłoby dobrze żeby odbyła sie jeszcze pod naszą opieką. Cherry zapadła głęboko w moje serce-nieprawdopodobne ile musiała się wycierpieć:( Podpowiedżcie proszę,jak zmienić mam tytuł:oops::oops::oops: Quote
maciaszek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Paola06 napisał(a):Podpowiedzcie proszę,jak zmienić mam tytuł:oops::oops::oops: Wchodzisz na pierwszą stronę tego wątku, na pierwszy (czyli swój) post. Naciskasz "edit" a następnie "idź do zaawansowanych" i tam możesz zmienić tytuł :) Quote
Paola06 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dziękuję za podpowiedż:Rose: Amstaffka wczoraj jeszcze była-dałam znać na główny wątek bullowatych. I również kombinuję jak ja wyciągnąć. Quote
Paola06 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dzwonilam do schronu przed chwilą. Amstaffki już niema.Niewiadomo czy sie cieszyć,czy płakać:( Dobrze że Cherry już bezpieczna:)sloneczko koffane:) Quote
Paola06 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Zmieniłam tytuł.:) Własnie dzwoniła Kasieńka-opiekunka Cherry. Dzielna suńcia juz zadomowiła sie w nowych warunkach.Nawet poszczekuje jak ktoś wchodzi do domku.Doopka kręci sie stale:multi::multi::multi: Na to wychodzi że jest szalenie mądrą suńcią z doskonałą psychiką. Co do incydentu w schronie i do całej tej sytuacji-zaczynam mieć pewne przypuszczenia do czego to ma służyć:(:(:( Quote
maciaszek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Paola06 napisał(a):Co do incydentu w schronie i do całej tej sytuacji-zaczynam mieć pewne przypuszczenia do czego to ma służyć:(:(:( Do czego? Powiedz. Quote
Paola06 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Amstaffcia zniknęła:( A Cherry maszeruje na górę-już pewnie smacznie chrapie:lol: Quote
Paola06 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Witaj dzielna boksereczko Cherry :loveu::loveu::loveu: Szczęśliwa biegasz sobie na spacerku i cieszysz z każdej chwilki:lol::lol: A my razem z Tobą!!!!!!!!!!!!! Szukamy domku-najlepszego dla sunci. Quote
Paola06 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Oj,Ciotki coś nie zagladają do dzielnej sunieczki Cherry:mad: A ja o niej pamiętam bo cały czas mam w pamięci obraz skulonej - drżącej galaretki.Dalsze rozważania ewentualnie na PV. Quote
Paola06 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Sterylka po kwarantannie-przecież Cherry jest na obserwacji:mad: PAN JASNY PIELĘGNIARZ NIGDY NIE SPOTKAŁ TAK AGRESYWNEGO PSA-i dlatego Malutka musi odczekać te 10 dni. Quote
la_pegaza Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale to jest na dt czy obserwacji ?? :hmmmm: Quote
dona20 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 la_pegaza napisał(a):ale to jest na dt czy obserwacji ?? :hmmmm: Z tego co wiem chery jest w dt,ale musi byc pod kontrola lekarza. Buziaczki dla slicznej sunki:loveu: Quote
Paola06 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Maleńka moja-śpij spokojnie:lol: I Kasieńka,i reszta domowników:loveu: Quote
Kluska4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Faro napisał(a):A kiedy kończą sie te "10 dni" ? U weta byłyśmy w piątek - 13-go ;) Powiedział, że obserwacja musi potrwać 15 dni, więc wg moich obliczeń sterylka może się odbyć nie wcześniej niż w kolejny week-end (28-29.04) Dobrze mówię Paola? Quote
Paola06 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Tak,tak:lol::lol: Sterylka przed długim wekeendem:lol::lol:o ile Cherry nikogo nie zagryzie... Quote
Paola06 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Własnie napisała Kasia: <<<Cherry to anioł!!W trakcie zabawy z Paco-zadziorna Na obcych trochę poszczeka,ale zaraz sie uspokaja Miski z jedzeniem,kości lub innych rzeczy nie broni. Daje sobie odebrać bez problemu.>>>> Taka z niej słodka fafulka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts