Paola06 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzisiaj zauważyłam w schronisku w Katowicach-żółtą bokserkę-okolo 1,5 roku,wciśniętą w kąt,Jest w boksie z szarą pręgowaną amstaffką-przytulasta do ludzi-agresywna do psów. Obie potrzebują pomocy!!!!!!! Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Niestety obie są w dużym niebezpieczeństwie. Na śląsku trwa wykupowanie psów do walk:( Obie są suczkami nie sterylizowanymi:( Czekam na propozycje, hotelik jest w schronie za 8 zł -doba. Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nie spadajcie-czekamy aż was ciotki wypatrzą i coś zaradzimy. Quote
Karilka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 KTO KURDE NAWET W SCHRONIE PSY DO WALK ODDAJE:angryy:.... Quote
Karilka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 KTO KURDE PSY DO WALK ODDAJE:angryy:.... nie wysterylizowane suki...''ras agresywnych'' Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Hoop na górę-temat pilny!!!!!!!!! Jutro mozna by działać-sama nie dam rady:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy jest możliwość aby poprosić pracowników o przeniesienie tej boksi do innej klatki? Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Prosiłam,tym bardziej że był wolny boks-usłyszałam :PO CO????? Martwię się bo obie są w patowej sytuacji. Aga może sie wypowie co do boksi. Może hotelik,może Kasia która miała Lalę ja weżmie na tymczas. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :(:(Brak słów...... Mam nadzieje,że uda się z tym tymczasem. Sytuacja trudna bo obydwie potrzebuja pomocy, ale boksie trzeba jak najszybciej wyciagnąc-ciekawe czy astka pozwala jej jeść w ogóle? Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Boksia wygladała na zadbaną ale ciężko wystraszoną:( Namiary na schron: Schronisko dla zwierząt ul.Milowicka 1b Katowice tel:0 32 256 61 15 Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Mam ogromna prosbę:modla::modla::modla: Czy może ktoś poinformować o sytuacji fora astków i bokserków??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A czy jakieś zdjęcia tej boksi są możliwe - mogłabym wysłac na "pomoc bokserów", ale bez zdjęć to i tak nie ma sensu....nikt w ciemno psa nie weźmie. Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nie miałam aparatu:( Moze jutro ktos podjedzie ,a jakby był jakis odzew z dogo to szybko ją zabieramy,chocby do hotelu który tam jest - doba 8zł. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ok. Ja niestety w tym miesiacu nie jestem w stanie nic dołozyc do hoteliku, ale w maju jak najbardziej.... Quote
Koperek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dwa dni mogę zasponsorować na początek dla boksi w schroniskowym hoteliku, ale co dalej??? Bo astka też by tej pomocy potrzebowała...:shake: Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nie wiem doprawdy co robić. Na razie u mnie szczeniaczek-którego mają odebrac w piątek znajomi. Czekam może odezwie się AgaiTheta-maoże Kasia weżmie boksie na tymczas-ja zgubiłam do niej numer. I co z astką:( Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ja niestety muszę opuścić już dogo--------------- Podniosę jeszcze temat bo jest pilny i wierzę że jakieś rozwiązanie dla suniek sie znajdzie. Pomóżcie:modla::modla:w ich imieniu o to proszę. Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Czemu nikt tu nie zaglada:placz:placz::placz: POMOCY!!!!!!!!!!!! Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Paola 06 co prawda nie jestem w stanie nic pomoc ale interesuje mnie amsrafka mix w Katowickim schronie juz wczoraj pytalam dlaczego ona nie jest do adopcji i do tej pory nikt nie udzielil mi informacji a ja chce jej pomoc. Nie potrafiw wklejac linkow ale ona jest gdzies w watku o bokserach. Jak zanajdziesz to mozesz mi pisac na PW. jetsem nia powaznie zainteresowana. ale musze wiecej o niej wiedziec. A narazie chociaz jakos pomoc. Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Paola06 napisał(a):Dzisiaj zauważyłam w schronisku w Katowicach-żółtą bokserkę-okolo 1,5 roku,wciśniętą w kąt,Jest w boksie z szarą pręgowaną amstaffką-przytulasta do ludzi-agresywna do psów. Obie potrzebują pomocy!!!!!!! Ada-jeje napisał(a):Paola 06 co prawda nie jestem w stanie nic pomoc ale interesuje mnie amsrafka mix w Katowickim schronie juz wczoraj pytalam dlaczego ona nie jest do adopcji i do tej pory nikt nie udzielil mi informacji a ja chce jej pomoc. Nie potrafiw wklejac linkow ale ona jest gdzies w watku o bokserach. Jak zanajdziesz to mozesz mi pisac na PW. jetsem nia powaznie zainteresowana. ale musze wiecej o niej wiedziec. A narazie chociaz jakos pomoc. Sądzę że tu chodzi o ta suczkę. Co chcesz wiedziec na jej temat? Ja moge wyciągnąć ją ze schronu cho.ćby jutro - o ile ją weżmiesz. A z kim rozmawiałas na jej temat? Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ponawiam moje pytanie o mix amstaffke z watku "umierajaca bokserka i jeszcze zdrowy bokser". W tym watku sa fotki tej amstaffki. a mnie ona tak bardzo lezy na sercu, i chce jej pomoc. Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Trzeba sie śpieszyć , póki nie dorwie sie jakis mięsniak :( Jakiś czas temu w tym schronie była suczka -niestety strasznie wychudzona - amstafka-beżowa.Podobno na obserwacji i nie do adopcji. Po dwóch dniach zniknęła....:( Suczki potrzebują naszej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ale tamtej juz niema:( Własnie o niej napisałam że zniknęła.... Jeżeli masz warunki-to zabierz ja jak najszybciej. Możemy do schronu podjechać dzisiaj . A jak chcesz to moge ja stamtąd zabrać ale musiałabyś ja odebrać. Naprawdę ważna dla tych suczek jest każda chwila:( Quote
Recommended Posts