Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem.

Sunia jest przecudna. Była przerażona, ale bardzo grzeczna. W samochodzie od razu chciała przejść na siedzenie, żeby być bliżej człowieka. Myślę, że z jej psychiką jest wszystko ok. potrzebuje jedynie trochę czasu, żeby odespać i odreagować.
U weterynarza pozwoliła sobie wszystko zrobić, wziąć na ręce, obejrzeć uszy. Nota bene są trochę chore, więc trzeba będzie je podleczyć. Dopiero jak ją zabolało przy czyszczeniu to zapłakała i zeskoczyła ze stołu w popłochu. ZERO AGRESJI
Ponieważ pracownik powiedział, że sunia go ugryzła to Kasia będzie musiała odbyć kilka wizyt kontrolnych (tzw. obserwacja) u weterynarza. Cóż, taka procedura...........
Dopiero potem można będzie robić sterylkę.

Niestety zdjęcia będą dopiero wieczorem. Zobaczycie jaka jest śliczna :loveu:

Posted

Zamiast Marzenki-Ola:)

Boksia juz bezpieczna:multi::multi::multi:

Zabrałysmy ją.Została juz zbadana przez weta.Ma narośl na klacie ale spokojnie mozna przy sterylce ją wyciąć.Oprócz tego jest zdrowa.
Jest cudowna,śliczna ,grzeczna,przytulasta.Dała sobie pogrzebać nawet w uszkach.
Wczoraj pracownik stwierdził że już dawno nie spotkał TAK AGRESYWNEGO PSA:razz:
Będą pierwsze zdjątka,pewnie jak Marzeńcia wróci do domciu.

Udalo się:laola::laola::laola::laola:

Posted

A oto pierwsza relacja z nowego domku tymczasowego,cytuję:

"Słonko wykąpane,uszy wyczyszczone i micha zjedzona!
Jest arcy cierpliwa i spokojna.Trochę wystraszona,ale słucha.
Teraz zwinięta w kłębek śpi śpi smacznie.

Taki dostalam sms od kochanej Kasieńki:calus::calus:

I dla wszystkich którzy pomogli:Rose:

Posted

Nie udałoby się przemycić jakiegoś malutkiego zdjątka wcześniej? chciałam ją komuś przedstawić a nie mam netu w weekend(co prawda nie ma 1,5 a 3 latka, ale jeśli młoda duchem...). I powiedzcie, suńka jest teraz w Katowicach?

Posted

Tak, sunia jest w Katowicach. Niestety nie mam jak przerzucić zdjęć z aparatu. Dopiero jak wrócę do domu............ postaram się jak najszybciej

W każdym razie jest żółta, z czarną kufą i jest bardzo drobniutka :lol:

Posted

Super wieści gratulacje dla Was dziewczyny, żeby Wasze serduszka były tak otwarte, a swoja droga czy ten pracownik w schronie nie powinien szukać właściwej pracy? teraz sie udało, czy uda następnym razem??????

Posted

Niestety nie wiem co z astką (ona jest raczej mix) bo jak przyszłam boksia siedziała po wew. stronie boksów, a astka prrawdopodobnie była na zewnątrz. O ile w ogóle była...............

Posted

Wpadłam na chwilkę zobaczyć dziewczynkę-jest śliczna, piszcie jak najwięcej o niej, każda informacja ważna...
PS. pojawiły się dwie informacje o wieku 1,5 i 3 lata, co jest bardziej prawdopodobne? Rozumiem, że cięzko określić czasem...