Rymonka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dziewczyny dajcie cynka.. jak juz coś będzie wiadomo.....jak boksia....?? Quote
AgaiTheta Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Sunia bezpieczna u Kasi, zaraz Marzena napisze jak i co! Quote
Kluska4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Już jestem. Sunia jest przecudna. Była przerażona, ale bardzo grzeczna. W samochodzie od razu chciała przejść na siedzenie, żeby być bliżej człowieka. Myślę, że z jej psychiką jest wszystko ok. potrzebuje jedynie trochę czasu, żeby odespać i odreagować. U weterynarza pozwoliła sobie wszystko zrobić, wziąć na ręce, obejrzeć uszy. Nota bene są trochę chore, więc trzeba będzie je podleczyć. Dopiero jak ją zabolało przy czyszczeniu to zapłakała i zeskoczyła ze stołu w popłochu. ZERO AGRESJI Ponieważ pracownik powiedział, że sunia go ugryzła to Kasia będzie musiała odbyć kilka wizyt kontrolnych (tzw. obserwacja) u weterynarza. Cóż, taka procedura........... Dopiero potem można będzie robić sterylkę. Niestety zdjęcia będą dopiero wieczorem. Zobaczycie jaka jest śliczna :loveu: Quote
Paola06 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Zamiast Marzenki-Ola:) Boksia juz bezpieczna:multi::multi::multi: Zabrałysmy ją.Została juz zbadana przez weta.Ma narośl na klacie ale spokojnie mozna przy sterylce ją wyciąć.Oprócz tego jest zdrowa. Jest cudowna,śliczna ,grzeczna,przytulasta.Dała sobie pogrzebać nawet w uszkach. Wczoraj pracownik stwierdził że już dawno nie spotkał TAK AGRESYWNEGO PSA:razz: Będą pierwsze zdjątka,pewnie jak Marzeńcia wróci do domciu. Udalo się:laola::laola::laola::laola: Quote
iwop Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 miał szczęście, że go nie zjadła:angryy: Głupek i mitoman Quote
Paola06 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A oto pierwsza relacja z nowego domku tymczasowego,cytuję: "Słonko wykąpane,uszy wyczyszczone i micha zjedzona! Jest arcy cierpliwa i spokojna.Trochę wystraszona,ale słucha. Teraz zwinięta w kłębek śpi śpi smacznie. Taki dostalam sms od kochanej Kasieńki:calus::calus: I dla wszystkich którzy pomogli:Rose: Quote
KamaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nie udałoby się przemycić jakiegoś malutkiego zdjątka wcześniej? chciałam ją komuś przedstawić a nie mam netu w weekend(co prawda nie ma 1,5 a 3 latka, ale jeśli młoda duchem...). I powiedzcie, suńka jest teraz w Katowicach? Quote
Rymonka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Świetnie, że się udało ją wydostać!!!!:multi: Zuch dziewczyny!!! Quote
Kluska4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tak, sunia jest w Katowicach. Niestety nie mam jak przerzucić zdjęć z aparatu. Dopiero jak wrócę do domu............ postaram się jak najszybciej W każdym razie jest żółta, z czarną kufą i jest bardzo drobniutka :lol: Quote
Paola06 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A ja już mam chętna osobę która chce wpłacić pieniążki na sterylkę.....czekamy na imię:) Wynegocjuję znizkę u weta:) Quote
ekardas Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Super wieści gratulacje dla Was dziewczyny, żeby Wasze serduszka były tak otwarte, a swoja droga czy ten pracownik w schronie nie powinien szukać właściwej pracy? teraz sie udało, czy uda następnym razem?????? Quote
Dharma Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cudnie :) A przy okazji bazarek boksiowy : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59706 Quote
Kluska4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Niestety nie wiem co z astką (ona jest raczej mix) bo jak przyszłam boksia siedziała po wew. stronie boksów, a astka prrawdopodobnie była na zewnątrz. O ile w ogóle była............... Quote
Rymonka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jest przepiękna.... taka żółciutka!!!!!! BJUTI Boksia:loveu: Ps. a mamy dla niej imię????? :cool3: Quote
KamaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wpadłam na chwilkę zobaczyć dziewczynkę-jest śliczna, piszcie jak najwięcej o niej, każda informacja ważna... PS. pojawiły się dwie informacje o wieku 1,5 i 3 lata, co jest bardziej prawdopodobne? Rozumiem, że cięzko określić czasem... Quote
Bella11 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piękna dziewczynka i już bezpieczna :multi: . Może Pola lub Rita albo Alfa taka ładna panienka powinna mieć ładne imię :razz: Quote
AgaiTheta Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Sunia już zowie się: "Nazwałam ją Cherry bo ma oczy jak dwie wisienki. Jest kofana!" oj ta "moja" Kasia, zawsze mi poprawi humor! Kasia - dziękuję! Quote
Recommended Posts