Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A no w Piekarach:)

O jaka szkoda ze nei wiem jak zamieszczeć fotki- też bym dodała zdjęcia mojej diablicy 4 miesięcznej:)

A tak poza tym- piękne pieski- jestem tu zupełnie nowa i nie mogłam się powstrzymać zeby całej galerii nie zobaczyć:)

:D :D :D :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A może jednak mi się uda:)

A więc:

Miała wtedy 3 i troche miesiąca oczywiscie:)

pirania.jpg

Jak sie udało to za chwile wstawie jeszcze pare:)

Posted

No to startujemy:)

Miała 3,5 miesiąca:) I jestem młodą damą

arga1.jpg

Podniesione uszko mam:)

argossa.jpg

I znowu te zdjęcia?

argunia.jpg

dajcie cos ze stołu- proszę:)

arusia.jpg

Zdjęcia jak jest starsz- 4 miesiace nie sa jeszcze nigdzie zamieszczone:)

Posted

Ponieważ od jakiegoś czasu młodzież rządzi nam na galerii, więc przyszedł czas podwyższyć trochę średnią wieku 8)

Senior labo-goldkowego forum- Hugunio przedstawia na zdjęciach swoje rozmyślania na temat podróżowania :wink:

Posted

Klatka- najmniej lubiany sposób transportowania. Według Hugusia w klatce nie jest fajnie, bo jest ciasno, ciemno, a nade wszystko NUDNO! Jednak czasem warto trochę się pomęczyc, bo wiąże się to z ciekawym treningiem :)

Znudzony oczekiwaniem Hugo:

wklatce.jpg

wklatce1.jpg

Posted

Jazda w samochodzie, ale na siedzeniu (zwłaszcza kierowcy :lol: ) to już zupełnie inna sprawa. Hugo kocha jeździć w ten sposób, bo i wygodnie w pupke i przez okno można zawsze wyjrzeć :D

Uśmiechnięty Hugo w autku kolegi:

skoda.jpg

skoda1.jpg

Posted

No nie, te foty mnie rozwaliły :lol: :lol: Coza piękne i SPOKOJNE cudo.

Bilbadło tak poleguje, jak już nie moze ani rączką, ani nóżką (rzadko się to zdarza) albo gdy wbrew zaleceniom szkoleniowca wedrze się późną nocą do łóżka pańci. :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...