Mysza2 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Raczyna dalej ma kłopoty z netem, a szkoda bo ma zdjęcia Czakusia:) Quote
kiyoshi Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 zaglądam do Czakusia...dawno chłopaka nie odwiedzałam, ale widzę, że chyba ok, skoro cisza;) Quote
Mysza2 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Jutro zadzwonię do Raczyny, na pewno wszystko ok:) Quote
paula_t Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ciotki, a czy ten potencjalny domek w między czasie się odzywał?:roll: Quote
AgusiaP Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Chyba nie ...przynajmniej do mnie nie ...Państwo są na urlopie ;) Quote
paula_t Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='AgusiaP']Chyba nie ...przynajmniej do mnie nie ...Państwo są na urlopie ;)[/QUOTE] Aaa no tak, no to dajemy Im święty spokój i czekamy na rozwój wydarzeń ;) Quote
Mysza2 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A ja rozmawiałam z Magdą, dzisiaj przyjeżdża do Czakiego behawiorystka. Dzisiejsza wizyta jest gratis:):), a potem zobaczymy i zdecydujemy opierając się również na jej opinii czy konieczne będą dalsze wizyty. Magda pracuje nad nim, nauczył się aportować (za parówki:). Teraz jak chce parówkę to przychodzi z piłką i myśli że dostanie:) Quote
kiyoshi Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Mysza2']A ja rozmawiałam z Magdą, dzisiaj przyjeżdża do Czakiego behawiorystka. Dzisiejsza wizyta jest gratis:):), a potem zobaczymy i zdecydujemy opierając się również na jej opinii czy konieczne będą dalsze wizyty. Magda pracuje nad nim, nauczył się aportować (za parówki:). Teraz jak chce parówkę to przychodzi z piłką i myśli że dostanie:)[/QUOTE] to bardzo dobra wiadomośc, że behawiorysta zobaczy naszego Czakulca;) Quote
stepelkaa Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Czakulec i u mnie sobie chętnie chciał pobiegać, ogółem i za kijkiem. Tylko, że Koka gryzła go za każdy gwałtowniejszy ruch a na spacerze z samym nim i tak obiecałam, że puszczać ze smyczy go nie będę. Parówki też już uwielbiał :loveu: Z behawiorystą super :) Quote
AgusiaP Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Czakuś to bardzo mądry chłopczyk szybko się uczy :) Ciekawe jak tam wczorajsza wizyta behawiorysty :) Zadzwonię do Magdy, ale wiadomości będę mogła Wam przekazać dopiero w poniedziałek, bo nie będę miała dostępu do internetu ... Eluni też nie będzie ;) Quote
kiyoshi Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 oj Aguś- długo każecie nam czekać, ale- poczekamy;) oby Czakuś się dobrze sprawował, a Ty i Myszka- odpoczywajcie:D Quote
Mysza2 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 A ja jeszcze jestem i dzwoniłam do Raczyny:):) Pani behawiorystka była, nie stwierdziła specjalnych problemów z Czakusiem, ani agresji. Raczyna napisze więcej bo obiecała że dzisiaj będzie miała już internet, więc nie chcę odbierać jej przyjemności:eviltong::lol:. Napiszę tylko tyle że jej ocena zachowań Czakusia jest identyczna jak moja z moich obserwacji. Ciociu Andegawenko, przelej proszę Raczynie 70 zł na karmę i linkę treningową. Raczyna ma wstawić paragony za wszystko co kupowała i płaciła jak się dorwie do neta:) Quote
andegawenka Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Mysza2']A ja jeszcze jestem i dzwoniłam do Raczyny:):) Pani behawiorystka była, nie stwierdziła specjalnych problemów z Czakusiem, ani agresji. Raczyna napisze więcej bo obiecała że dzisiaj będzie miała już internet, więc nie chcę odbierać jej przyjemności:eviltong::lol:. Napiszę tylko tyle że jej ocena zachowań Czakusia jest identyczna jak moja z moich obserwacji. Ciociu Andegawenko, przelej proszę Raczynie 70 zł na karmę i linkę treningową. Raczyna ma wstawić paragony za wszystko co kupowała i płaciła jak się dorwie do neta:)[/QUOTE] Już przelewam:smile: Quote
AgusiaP Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='kiyoshi']oj Aguś- długo każecie nam czekać, ale- poczekamy;) oby Czakuś się dobrze sprawował, a Ty i Myszka- odpoczywajcie:D[/QUOTE] Ale niespodzianka prawda :) Kochana Elunia już załatwiła sprawę i prawie wszystko wiemy :) Bardzo się cieszę, że opinia pani behawiorystki potwierdziła nasze zdanie, ale na resztę szczegółów musicie poczekać na Magdę ;) Madzia wszystko szczegółowo opisze :) Quote
stepelkaa Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 I nikt tu nie będzie wmawiał, że to zabójca dzieci. :loveu: Zresztą swoją drogą, ja uważam,że Czaki ma bardzo duże pokłady cierpliwości do takich maluchów, no do mnie też miał :) Quote
Recommended Posts