Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Nie denerwujemy się wcale a wcale:shake::lookarou::nerwy:[/QUOTE]

coraz bliżej do wizyty...wkrótce wszystkiego się dowiemy!\
kciuki zaciśnięte jeszcze mocniej:) :)

Posted

[quote name='kiyoshi']coraz bliżej do wizyty...wkrótce wszystkiego się dowiemy!\
kciuki zaciśnięte jeszcze mocniej:) :)[/QUOTE]

Cioteczki Kochane, wizyta odbędzie się dzisiaj wieczorem lub jutro, gdyż AgusiP coś ważnego wypadło.

Czekamy cierpliwie

Posted

[quote name='stepelkaa']czy coś wiadomo już ?[/QUOTE]

[quote name='paula_t']Czekam cierpliwie.....[/QUOTE]

[quote name='magdyska25']myślałam, ze już będą jakieś wieści....czekam z niecierpliwością[/QUOTE]

Chyba jednak wizyta przełożona, bo Agusia nie dzwoniła

Posted

[quote name='Gabi79']Chyba jednak wizyta przełożona, bo Agusia nie dzwoniła[/QUOTE]
Gabi dzwoniłam żeby Ci powiedzieć, ale nie odbierałaś, a ja nie miałam dostępu do kompa.
Wizyta przełożona na jutro na 17.

Posted

[quote name='Mysza2']Gabi dzwoniłam żeby Ci powiedzieć, ale nie odbierałaś, a ja nie miałam dostępu do kompa.
Wizyta przełożona na jutro na 17.[/QUOTE]

Faktycznie, przepraszam chyba już głucha jestem.

Trzymamy kciuki w dalszym ciągu

Posted (edited)

[quote name='AgusiaP']Już po wizycie...Niestety szukamy dalej domku dla Czakusia...
Mamy za dużo wątpliwości....:-(:-(:-([/QUOTE]

ojej :-( Jakiego typu wątpliwości, co jest nie tak ? :-( Chciałabym się dowiedzieć coś więcej... Bo od wczoraj czekam na wieści a nic nie wiem.

Edited by stepelkaa
Posted

Aniu przepraszam bardzo, ale wczoraj niestety 8 godzin spędziłam w szpitalu na SORZE z teściową, więc przeprowadzenie wizyty jak widzisz było nie możliwe...Szukamy dla Czakiego domku, którego będziemy pewne, domku, który będzie miał do końca swoich dni...
Po dzisiejszej niestety nie możemy tego powiedzieć...