Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Dzwoniłam do Gabi :lol: właśnie będzie przekazywać Czakiego ;)

Czakuś szerokiej drogi:lol:[/QUOTE]

Czakuś przekazany, w momencie jak został ulokowany w aucie zadzwoniła do mnie pani w sprawie Stefy i nie miałam czasu rozpaczać, potem wyszłam z Kajtusiem i dopiero przed chwilą wróciliśmy.

Smutno mi.
Mam nadzieję, że Czaki szybko przyzwyczai się do kolejnej zmiany miejsca i będzie taki grzeczny, jak u mnie.

Trzymaj się cudny Czakuniu!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Gabi79']Czakuś przekazany, w momencie jak został ulokowany w aucie zadzwoniła do mnie pani w sprawie Stefy i nie miałam czasu rozpaczać, potem wyszłam z Kajtusiem i dopiero przed chwilą wróciliśmy.

Smutno mi.
Mam nadzieję, że Czaki szybko przyzwyczai się do kolejnej zmiany miejsca i będzie taki grzeczny, jak u mnie.

Trzymaj się cudny Czakuniu!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

ja też będę czekać z niecierpliwością na wieści od Ani :lol: pewnie będą jutro ;) bo Czaki koło północy dotrze na miejsce...;)

Posted

[quote name='AgusiaP']ja też będę czekać z niecierpliwością na wieści od Ani :lol: pewnie będą jutro ;) bo Czaki koło północy dotrze na miejsce...;)
[/QUOTE]
Chyba będą wcześniej
Pati przysłała przed chwilą sms, że są 12 km od Kielc :multi::multi:

Posted

[quote name='stepelkaa']też się cieszę, co do informacji to nie wiem czy dziś czy jutro, także proszę się nie martwić ;)[/QUOTE]

Będziemy cierpliwie czekać ;) wiem, że Czakuś będzie w dobrych rękach;)

Posted

[quote name='stepelkaa']też się cieszę, co do informacji to nie wiem czy dziś czy jutro, także proszę się nie martwić ;)[/QUOTE]
Aniu, chociaż słóweczko prosimy, bo nas skręci:):)

Posted

teraz to ja się denerwuję. moja psina narobi hałasu a tu już późno, ajj pozatym musze to tak zorganizować, żeby Czaki do nas wszedł a ja w tym czasie z moją na dworze i żeby Koka weszła po Czakim. Ech, chodzi o to, że wtedy nie będzie bronić terenu. Szkoda tylko, że to tak późno.. Ale wszystko będzie ok ;)

Posted

[quote name='stepelkaa']teraz to ja się denerwuję. moja psina narobi hałasu a tu już późno, ajj pozatym musze to tak zorganizować, żeby Czaki do nas wszedł a ja w tym czasie z moją na dworze i żeby Koka weszła po Czakim. Ech, chodzi o to, że wtedy nie będzie bronić terenu. Szkoda tylko, że to tak późno.. Ale wszystko będzie ok ;)[/QUOTE]
wiem Aniu że późno, ale sami rozumiecie że nie jest łatwo w ogóle znaleźć transport za zwrot jedynie kosztów paliwa, a żeby jeszcze godziny wszystkim pasowały to już całkiem trudno.

Posted

No, Czaki jest już u nas, faktycznie chudzina, nadrobi :loveu:
Co do zachowania, na razie się boi, nadstawiał mi się do głaskania, wskakiwał na łóżko jest kochany ;)
Moja Koka też podenerwowana skolei bo jakiś obcy jej wtargnął, ale będzie lepiej ;)
Dałam już im spokój chwilowo, on i tak musi się oswoić z sytuacją przecież. Dziękuję za akcesoria :loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']Mam nadzieję, że wszystko ok :roll:[/QUOTE]

Muszę wyjśc na parę godzin, mam w telefonie internet ale dogo nie chce mi się otworzyć nie wiem czemu:roll: Mam nadzieje ze wieści beda dobre, przecież Czaki to dobre chłopisko.