ewatr Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 k_c napisał(a):A domku ani widu ani słychu :-(:-(:-( i tak juz od lat :-( :-( :-( Quote
ewatr Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Wdzieczna suniu do góry .....................:oops: Quote
ewatr Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 psiaku co można jeszcze dla ciebie zrobić ? jak sprawić żeby zposród 500 psiaków w Mielcu akurat ciebie ktoś wypatrzył ? bo 8 lat to nie jest starość to jeszcze wiele samotnych lat w ciasnym boksie :-( Quote
Becia66 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Samotna od zawsze sunia czeka na kochający domek...:-( Quote
k_c Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 taki skarb nie moze marnować sie w schronisku ...kto chce stać się nowym właścicielem takiej góry szczęscia i miłości:loveu: Quote
ewatr Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 k_c napisał(a):taki skarb nie moze marnować sie w schronisku ...kto chce stać się nowym właścicielem takiej góry szczęscia i miłości:loveu: no własnie kto? Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Chciałam tutaj napisać kilka słów o Wdzięcznej, jednak nie jestem pewna czy skończy się to tylko na kilku słowach. Jezeli faktycznie sie rozpiszę, to bądźcie dla mnie wyrozumiali. ;) Miałam dzisiaj okazję poznać Wdzięczną. Początkowo nawet jej nie poznałam, spodziewałam sie psiaka nieco wiekszych rozmarów. Dopiero, gdy Ewa mnie zawołała, zobaczyłam Wdzięczną - małą, nieśmiałą Kruszynkę. Wygladala za Ewą, oczy miała jakby weselsze, chodź ogonkiem pokazywala, ze troche się boi... Ewa weszła do boksu no i na przywitanie odrazu rzuciły się dwa Amorki. Wdzięczna patrzyła tylko na Ewę, jednak wolała czekać "na swoją kolej". Potem dołączyłam do Ewy, przywitałam sie z Amorkami, Wdzięczna uwaznie mnie obserwowała. Troche sie przekonała do mnie, a ja mogę na wstępie powiedzieć, ze jest to niesmowita istotka, dosłownie aniołek. Pomimo tego, ze ogonek miala nieco podkulony, cieszyła się i to bardzo. Uwaznie nas obserowała, nawet była chwila, gdy schowała sie do budki i wystawiała tylko pyszczek. No i odrazu ja sie koło niej dopchałam, najpierw ręką po pyszczku delikatnie ją głaskałam, a potem ona sama pyszczek do mnie coraz blizej i tak Wdzięczna dala mi kilka buziaczków w nos. :loveu: Jako wstydliwa Panienka nie pozwolila tego ufocić Ewie, wiec sa tylko zdjecia jak lize mi rękę. :evil_lol: Później wyszła z budy i podeszła do mnie. Udało mi się znaleźć czuły punkcik - nie wiem jak to dokładnie określić, ale po drapaniu w jednym miejscu psiaki robią fantastyczną mordkę i drapią w powietrzu łapcią. Tak też było w przypadku wdzięcznej, najpierw powoli, a potem jak sie rozkręciła to i znalazło się drugie czułe miejsce :evil_lol: Była to tylnia łapka, w zasadzie "udo" ;) I tak Wdzięczna się fantastycznie rozciągnęła i dosłownie mruczała!!! :multi: :multi: Naprawde dla mnie to było coś wspaniałego, ze niby takim "niczym" sprawiłam jej ogromną radość, a moze nawet przyjemność? :loveu: Pod koniec naszego pobytu w Mielcu Wdzięczna juz nie była w dobrym humorku. Jakoś schowała się do budki i spała - oby to był tylko jeden taki kiepski dzień Wdzięcznej, bo tak wspaniały pies powinien juz opuścić schronisko. Gdyby ktoś w tym "tłumie" ją zauwazyl, posiedział, poznał i pokochał. To taka wyjątkowa sunia... Quote
ewatr Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 ładnie Gonia opisała nasze spotkanie z sunia :multi: a teraz czas na zdjęcia : ; Quote
k_c Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Wdzieczna słoneczko ja też tak jak g_o_n_i_a życzę ci żeby ktoś cię wreszcie wypatrzył, :calus: i bardzo bardzo mocno :loveu: Quote
Becia66 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Wdzięczna mordka chce być kochana...:roll: :loveu: Quote
ewatr Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 lizne Ciotkę to może jeszcze mnie odwiedzi :eviltong: ze smakołykami i poprzytulam się na zapas ........... Quote
terra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Kochana mordeczka:loveu: Gdzie jest człowiek do którego Wdzięczna mogłaby się przytulać codziennie? Quote
ewatr Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 szukamy człowieka dla grzecznej suczki :oops: Quote
Recommended Posts