Ulka18 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 W Mielcu jest tyle cudnych, przekochanych psow, wszystkie sie garna do czlowieka...... kazdy pobyt w schronisku ciezko odchorowuje :placz: a potem jeszcze praca nad zdjeciami kolejny raz rozdziera mi serce :-( Wdzieczna, Zuzia, Bianca, Matyldzia, Hienka i wiele, wiele innych bezimiennych :shake: Quote
ewatr Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 k_c napisał(a):Wdzięczymy się na pierwszej stronie !:evil_lol: a jak !!! Wdzięczymy się i to mocno :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Becia66 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A domku dalej nie widać...:-( Oj ty biedna psinko...:-( Quote
ewatr Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 nie widac niestety nikt nawet nie pyta :-( o psiaka ........ Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 już nie wiem jak pisac :shake: .....zostało mi ......HOP ! Quote
Ulka18 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ewa, Bianca znalazla dom po tylu latach, moze i Wdziecznej sie uda... Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, Bianca znalazla dom po tylu latach, moze i Wdziecznej sie uda... becia66Wdzięcznej MUSI !!! się udać :lol: . i tego sie trzymamy dziewczyny ........MUSI !!! /chociaż patrząc na Marylki poszukiwania domu to widzę ,że starszej suni nie jest łatwo znależc dom :-( / Quote
ewatr Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Wdzięczna ma obserwatora , ................................... Wdzięczna ma obserwatora ..................................... ja wiem to jeszcze nic nie znaczy ale ............:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ewatr napisał(a):Wdzięczna ma obserwatora , ................................... Wdzięczna ma obserwatora ..................................... ja wiem to jeszcze nic nie znaczy ale ............:kciuki: :kciuki: :kciuki: ....................?:razz: Quote
ewatr Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 cisza !!! ale tonący brzytwy sie chyta :-( ............ Quote
Recommended Posts