terra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mała suczka, chce już kochać własnego człowieka! Quote
ewatr Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='terra']Mała suczka, chce już kochać własnego człowieka! i tu trafiłas Terra :loveu: w samo sedno moja Wdzięczna sunia jest mała :crazyeye: ja po zdjeciach byłam przygotowana na kawał kobity a tu drobna sunia z wyrazistymi oczami i sercu na łapie :loveu: Quote
terra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 W opisie jest, że średniej wielkości. Ale mam nosa!:razz: Quote
ewatr Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 terra napisał(a):W opisie jest, że średniej wielkości. Ale mam nosa!:razz: no wiesz ! niby sredniej bo do ratlerka jej daleko ;) ale sredniej małej :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ewa, zdjecia postaram sie wstawic wieczorem. Niektore sa tak cudne, ze moze zlapia kogos za serce na allegro. Quote
ewatr Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Ulka18']Ewa, zdjecia postaram sie wstawic wieczorem. Niektore sa tak cudne, ze moze zlapia kogos za serce na allegro. juz się nie moge doczekac :multi: bo ja wiedziałam ze tak będzie !!! dopóki jej nie zobaczyłam to wszystko w miarę ok :oops: a od wczoraj serce mnie boli ze taka mądra i śliczna sunia siedzi " bezużytecznie " zamknieta juz tyle czasu :-( a mogłaby tyle radości komus sprawić !!! Quote
Ulka18 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ewa, masz szczescie do starszych i niezwykle madrych suniek :p Marylka teraz Wdzieczna :loveu: Quote
ewatr Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, masz szczescie do starszych i niezwykle madrych suniek :p Marylka teraz Wdzieczna :loveu: ma się tego nosa do kobitek w średnim wieku :evil_lol: ;) Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bo one wszystkie mają w sobie tyle ciepła.:lol: Quote
Becia66 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Niech Jotpeg napisze jeszcze tekst a domek murowany!!!:eviltong: Quote
k_c Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 śliczna psinka i te cudowne, smutnie patrzące oczka:placz: Quote
ewatr Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 a my mamy cudny banerek z Wdzięczna sunia dziękujemy Cioci Kindze :calus: przechowuje bannerek ;) __________________ Krolowa Mary szczeniaczki pepe ARMANI mój skarb RUDY Quote
Ulka18 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Totalny brak czasu, ale nadrabiam straty i przepraszam, ze to tak dlugo trwalo :oops: Wspolny spacerek z Wdzieczna poczatkowo byl zaprawiony sporą iloscia strachu, Wdzieczna bardzo sie bala, ogladala w kierunku schroniska, dopiero jak poszlysmy poza teren, z ktorego widac/slychac psy, Wdzieczna sie powolutku rozkrecila :p Tuptamy sobie Wachamy Tam jest schronisko... Nie wiemy co robic wiec stoimy Jestem troche przestraszona Wreszcie Wdzieczna troche sie otworzyla Z ukochana opiekunka wirtualna :Iloveyou: Quote
terra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cudo sunieczka! I jej wirtualna pańcia też:lol: Quote
ewatr Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='terra']Cudo sunieczka! I jej wirtualna pańcia też:lol: dziękujemy obie :p ;) a to zdjęcie jest super Wreszcie Wdzieczna troche sie otworzyla -faktycznie dopiero po dłuższym spacerku sunia zdobyła sie na uśmiech :lol: ale za to jaki !!! Quote
Becia66 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sunia czeka znowu na spacerek :evil_lol: . Ewatr to kiedy ?:evil_lol: Quote
terra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Do góry mała! Jesteś taka śliczna, że na pewno zaraz ktoś cię pokocha! Quote
ewatr Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='becia66']Sunia czeka znowu na spacerek :evil_lol: . Ewatr to kiedy ?:evil_lol: śmiej się śmiej ja tobym juz najchętniej pojechała :evil_lol: ale " nie ma letko ";) trzeba uczyć się cierpliwosci ........ a to " moja " sunieczka : Quote
Recommended Posts