g_o_n_i_a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Piękne zdjęcia ze spacerku :loveu: Wdzięczna hop kochana! Quote
k_c Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wdzięczna czeka już za długo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-( :-( :-( Quote
ewatr Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 szukamy domku dla dojrzałej suni :lol: Quote
terra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wdzięczna sunia czeka na domek! Zbiorczy wątek linków, do wątków psów ze Schroniska w Mielcu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 Zapraszam do odwiedzania piesków! Quote
terra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wdzięczna sunia chce zamieszkać we własnym domku! Quote
matinestka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wdzięczna ... ales Ty cudna!!!!!!!!!!! oj ... gdzież ten Domek dla Ciebie??? gdzież ten Twój Człowiek ?????? :( Ewus.. kolejna wspanaiala podopieczna !!! Na pierwsza stronę predziutko Sunieczko !!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 matinestka napisał(a):Wdzięczna ... ales Ty cudna!!!!!!!!!!! oj ... gdzież ten Domek dla Ciebie??? gdzież ten Twój Człowiek ?????? :( Ewus.. kolejna wspanaiala podopieczna !!! Na pierwsza stronę predziutko Sunieczko !!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: huuuuuuuura dziecko moje się pokazało :multi: na dogo !!! od razu mam lepszy dzień :p Quote
Ulka18 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ewa, jakie dziecko? Matineska to Twoj synus :crazyeye: Quote
ewatr Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Ulka18']Ewa, jakie dziecko? Matineska to Twoj synus :crazyeye: za dobrze by było :lol: ale juz wyjasniam : - mam dwie piękne córcie nazwijmy to "wirtualne ':evil_lol: na dogo / bo nie przezemnie rodzone ;) ale to juz szczegół / ponieważ dzieli nas pewna spora różnica wieku - niestety :-( - to one do mnie mówia mamo albo Ewus a ja nazywam je Córcie jedna to Gonia :calus: a druga Matinestka :calus: myslę ze wszystko juz jasne ;) Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='ewatr']za dobrze by było :lol: ale juz wyjasniam : - mam dwie piękne córcie nazwijmy to "wirtualne ':evil_lol: na dogo / bo nie przezemnie rodzone ;) ale to juz szczegół / ponieważ dzieli nas pewna spora różnica wieku - niestety :-( - to one do mnie mówia mamo albo Ewus a ja nazywam je Córcie jedna to Gonia :calus: a druga Matinestka :calus: myslę ze wszystko juz jasne ;) No, powiedzmy, prawie...;) Sunieczko po domek! Quote
k_c Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Szukamy domku dla ślicznej i kochanej psinki :-( Quote
matinestka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wdzięczna wdzięczy się w poszukiwaniach jedynego Pana !!!! hihihi i przez chwile byłam chłopcem ualalla hehehehe :) dzięki Ulka wolę jednak być małą dziewczynką , prawda Mamo :eviltong: Drugie dziecko Ewuni.... (a w zasadzie juz trzecie) pokazalo się pokazało i podnosi piękną Suńke... serducho się kraja... :( :bluepaw: Quote
k_c Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cudo naturki prosi o domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! odWDZIĘCZY:cool3: ci sie swym kochającym serduchem :loveu: Quote
Recommended Posts