Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zioberek87']ciocie postanowiłam jutro zadzwonić, Pani do mnie też w sobotę dzwoniła także mija tydzień, zadzwonię pod pretekstem że mam nowe zdjęcia niech poda maila to jej wyślę:D[/QUOTE]

Zioberek daj znać jak będziesz coś wiedziała....

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki ale siara.........:)

dopiero dzisiaj dzwoniłam do Pani bo tak gardło miałam zawalone że naprawdę ciężko mi było gadać bo nawet śliny połknąć nie umiem, ale ok dzwonię i się przedstawiłam itd no i tekst że chciałabym maila aby foty nowe pokazać itd że fajny chłopak ble ble ble a Pani do mnie że maila nie ma ale żebym na fb wrzuciła to zobaczy.... a my tam z Eweliną pisałyśmy o niej:D kurczaki, nic złego w sumie ale jakoś taki mi głupio:)

Posted

[quote name='yoshi22']A nic więcej nie powiedziała ? Czy dalej rozważa ewentualną adopcję Thomasa? A tam siara, niech wie, że nam i Thomasowi zależy![/QUOTE]

ciocia moja wina jak się dowiedziałam że zaraz wejdzie na fb i zobaczy chłopaka to się zapowietrzyłam i się pożegnałam:( jak jakaś głupia, teraz próbuję ją znaleźć na fb jest z namysłowa....