Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atena - zrobię, chociaż ja mam tylko kubeczek, naklejkę i ten breloczek, który dzielnie mi dynda przy piórniku, a każdy wpada w zachwyt "jaki cudny piesek!" :)

powoli się poddaję... labkowe, dgm, agilitowe, flatowe... przeszukałam i nie ma :placz: nie umiem szukac :p

Posted

A który to maskotka :evil_lol:?

Ja mam kubek z tollerem, podstawkę pod kubek i puzzle na których oprócz kilku innych psów leży toller ;-) Takie małe, słabo się trzymają, ale z tollerem :diabloti:

Na wystawie w Łodzi były dwie naklejki na auto z tollerem do kupienia ;-) Jedna to była mordka tollera, a druga to dwie mordki :lol:

Toller, a inni ludzie w parku nie zaczepiają takich rudych cudownych stworzonek? Ja to bym nie potrafiła przejść obojętnie :eviltong:

Posted

[quote name='Tollerka']A który to maskotka :evil_lol:?

Ja mam kubek z tollerem, podstawkę pod kubek i puzzle na których oprócz kilku innych psów leży toller ;-) Takie małe, słabo się trzymają, ale z tollerem :diabloti:

Na wystawie w Łodzi były dwie naklejki na auto z tollerem do kupienia ;-) Jedna to była mordka tollera, a druga to dwie mordki :lol:

Toller, a inni ludzie w parku nie zaczepiają takich rudych cudownych stworzonek? Ja to bym nie potrafiła przejść obojętnie :eviltong:
To pewnie to samo stoisko co w Sopocie ;) Takie duże, z czerwonym namiotem? :evil_lol: Ja mam tą pojedynczą główkę, podwójnych niestety brakło...

Posted

świetny misiek :loveu:
Ja z bernem mam jeden :eviltong:.
Na ebey'u znalazłam też długopis z Tollerem :loveu:, tyle gadżetów:loveu:.

Posted

Atena napisał(a):
świetny misiek :loveu:
Ja z bernem mam jeden :eviltong:.
Na ebey'u znalazłam też długopis z Tollerem :loveu:, tyle gadżetów:loveu:.

Dawaj linka- tego jeszcze nie mam :megagrin:

Posted

Szkoda ze kalendarz i kubek drogie - ale notesik i długopis to musze mieć :evil_lol:

Ale duży ten tollerkowy misiek...zaraz skądś znam tą zabawke...hod. Tollfree? w każdym razie była w tej hodowli taka dosc mała sunia Yakima
A właśnie weszłam sobie teraz na www Dreamworkera i jaka zmiania, oczywiście zmiana www bo psy ich to nadal są moje narkotyki.. Sockx ukardne cie! :evil_lol:

Posted

piękne piękne:loveu:ja na zabrzańskiej wystawie kusiłam się na scotkowe nalepkowe głowy na atko ;) ale wsumie kupilam smycz i obrózki dwie i kaski mi zabrakło :eviltong:ale przed nami kielce więc nic straconego hihi

Posted

Gola napisał(a):
piękne piękne:loveu:ja na zabrzańskiej wystawie kusiłam się na scotkowe nalepkowe głowy na atko ;) ale wsumie kupilam smycz i obrózki dwie i kaski mi zabrakło :eviltong:ale przed nami kielce więc nic straconego hihi

No ja właśnei sie zastanawiam, czy towarzysko nie zawitam do Kielc - muszę się jeszcze zastanowić :cool3:

Posted

Toller napisał(a):
No ja właśnei sie zastanawiam, czy towarzysko nie zawitam do Kielc - muszę się jeszcze zastanowić :cool3:

Kusicie kobiety, towarzysko kusicie :cool3:

Posted

Bo oni ogólnie dużo rzeczy mają :)

Zastanawiam się, czy inne tollery też lubią pracować na odległość? Tzn nie blisko przewodnika, tylko idą pare metrów dalej i czekają na rozkazy? :p

Posted

BONO jest zaszczepiony:ylsuper:

W najbliższy weekend zaczynamy normalne spacerki!!!
Krewka nie jest jeszcze idealna, ale się poprawia, za 2-3 tygodnie Rtg na dysplazję, potem jeszcze raz krewka i za miesiąc ostatnie szczepienie.

Wczoraj moja mama w ogródku wsadzala tulipany - potem poszlysmy na kawkę do domu, a jak wróciłyśmy, to po tulipankach zostały tylko rozkopane dołki...:angryy:

Posted

Blanol mówiłam że wygląda na takiego samego urwisa jak Pando.
Moja teściowa miała pod huśtawka taką dziurę że pies się w niej
mieścił cały. Tuje ciągle podkopane . Buda od Tapisia przestawiona i
podkopana , wszystkie zabawki z piaskownicy poroznoszone nie
mówię o kapciach , wycieraczce i innych ciężkich rzeczach (np. młotek). Powyrywana trawa i inne takie tam psotki:evil_lol:.

Super ,że mały wreszcie zaszczepiony.

AAAAAAA Zapomniałabym wspomnieć iż Tapiś piesek 9 letni z lekką nadwagą został doprowadzony przez Pando w krótkim czasie do bardzo dobrej kondycji i ogólnej poprawy zdrowia i wigoru.

Posted

blanol napisał(a):
BONO jest zaszczepiony:ylsuper:

W najbliższy weekend zaczynamy normalne spacerki!!!
Krewka nie jest jeszcze idealna, ale się poprawia, za 2-3 tygodnie Rtg na dysplazję, potem jeszcze raz krewka i za miesiąc ostatnie szczepienie.

Wczoraj moja mama w ogródku wsadzala tulipany - potem poszlysmy na kawkę do domu, a jak wróciłyśmy, to po tulipankach zostały tylko rozkopane dołki...:angryy:

Hahha, SUPER WIEŚCI!!!
Rób fotki małego i dawaj nam tutaj, a się nie leń!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...