Pandisia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Superaśny ten maskotek :cool3: . Jakby go moja córa zobaczyła to bym miała w domu lament:evil_lol:
Guciek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Atena - zrobię, chociaż ja mam tylko kubeczek, naklejkę i ten breloczek, który dzielnie mi dynda przy piórniku, a każdy wpada w zachwyt "jaki cudny piesek!" :) powoli się poddaję... labkowe, dgm, agilitowe, flatowe... przeszukałam i nie ma :placz: nie umiem szukac :p
Tollerka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A który to maskotka :evil_lol:? Ja mam kubek z tollerem, podstawkę pod kubek i puzzle na których oprócz kilku innych psów leży toller ;-) Takie małe, słabo się trzymają, ale z tollerem :diabloti: Na wystawie w Łodzi były dwie naklejki na auto z tollerem do kupienia ;-) Jedna to była mordka tollera, a druga to dwie mordki :lol: Toller, a inni ludzie w parku nie zaczepiają takich rudych cudownych stworzonek? Ja to bym nie potrafiła przejść obojętnie :eviltong:
Guciek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Tollerka']A który to maskotka :evil_lol:? Ja mam kubek z tollerem, podstawkę pod kubek i puzzle na których oprócz kilku innych psów leży toller ;-) Takie małe, słabo się trzymają, ale z tollerem :diabloti: Na wystawie w Łodzi były dwie naklejki na auto z tollerem do kupienia ;-) Jedna to była mordka tollera, a druga to dwie mordki :lol: Toller, a inni ludzie w parku nie zaczepiają takich rudych cudownych stworzonek? Ja to bym nie potrafiła przejść obojętnie :eviltong: To pewnie to samo stoisko co w Sopocie ;) Takie duże, z czerwonym namiotem? :evil_lol: Ja mam tą pojedynczą główkę, podwójnych niestety brakło...
Atena Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 świetny misiek :loveu: Ja z bernem mam jeden :eviltong:. Na ebey'u znalazłam też długopis z Tollerem :loveu:, tyle gadżetów:loveu:.
Toller Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Atena napisał(a):świetny misiek :loveu: Ja z bernem mam jeden :eviltong:. Na ebey'u znalazłam też długopis z Tollerem :loveu:, tyle gadżetów:loveu:. Dawaj linka- tego jeszcze nie mam :megagrin:
Atena Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 http://search.stores.ebay.pl/Starprint-Photographics_nova-scotia_W0QQfciZQ2d1QQfclZ4QQfsnZStarprintQ20PhotographicsQQfsooZ1QQfsopZ1QQsaselZ47570197QQsofpZ0 Proszę Jakby ktos sie zdecydowała na taki gadżet to niech da znać, moze się załapie :evil_lol: A może tak mydło z psem::evil_lol: http://cgi.ebay.pl/Your-favorite-breed-on-dog-art-soap_W0QQitemZ330177076839QQihZ014QQcategoryZ36357QQcmdZViewItem
Wiza Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Szkoda ze kalendarz i kubek drogie - ale notesik i długopis to musze mieć :evil_lol: Ale duży ten tollerkowy misiek...zaraz skądś znam tą zabawke...hod. Tollfree? w każdym razie była w tej hodowli taka dosc mała sunia Yakima A właśnie weszłam sobie teraz na www Dreamworkera i jaka zmiania, oczywiście zmiana www bo psy ich to nadal są moje narkotyki.. Sockx ukardne cie! :evil_lol:
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://cgi.ebay.com/NOVA-SCOTIA-DUCK-TOLLING-RET-Ladies-SILVER-PENDANT_W0QQitemZ120174128008QQihZ002QQcategoryZ66505QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting !!!! :loveu:
Gola Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 piękne piękne:loveu:ja na zabrzańskiej wystawie kusiłam się na scotkowe nalepkowe głowy na atko ;) ale wsumie kupilam smycz i obrózki dwie i kaski mi zabrakło :eviltong:ale przed nami kielce więc nic straconego hihi
Toller Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gola napisał(a):piękne piękne:loveu:ja na zabrzańskiej wystawie kusiłam się na scotkowe nalepkowe głowy na atko ;) ale wsumie kupilam smycz i obrózki dwie i kaski mi zabrakło :eviltong:ale przed nami kielce więc nic straconego hihi No ja właśnei sie zastanawiam, czy towarzysko nie zawitam do Kielc - muszę się jeszcze zastanowić :cool3:
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Toller napisał(a):No ja właśnei sie zastanawiam, czy towarzysko nie zawitam do Kielc - muszę się jeszcze zastanowić :cool3: Kusicie kobiety, towarzysko kusicie :cool3:
Wiza Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Guć mam z tym samym obrazkiem postawke pod kubek
Gola Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no no no jakie mądre pomysły chodzą Wam po głowach drogie panie
Tollerka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A ja mam ten sam kubek i tą samą podstawkę :lol:;) A breloczek widziałam ale był za drogi :shake:
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 E tam, dyszka. Jak się brało więcej niż jedna rzecz to ulga 1zł na każdej rzeczy :eviltong:
Wiza Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Guć oo , ja mam z tamtąd breloczek z goldenem kubek z lenbergerem i kubek zkotem brytyjskim o_o
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Bo oni ogólnie dużo rzeczy mają :) Zastanawiam się, czy inne tollery też lubią pracować na odległość? Tzn nie blisko przewodnika, tylko idą pare metrów dalej i czekają na rozkazy? :p
blanol Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 BONO jest zaszczepiony:ylsuper: W najbliższy weekend zaczynamy normalne spacerki!!! Krewka nie jest jeszcze idealna, ale się poprawia, za 2-3 tygodnie Rtg na dysplazję, potem jeszcze raz krewka i za miesiąc ostatnie szczepienie. Wczoraj moja mama w ogródku wsadzala tulipany - potem poszlysmy na kawkę do domu, a jak wróciłyśmy, to po tulipankach zostały tylko rozkopane dołki...:angryy:
Pandisia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Blanol mówiłam że wygląda na takiego samego urwisa jak Pando. Moja teściowa miała pod huśtawka taką dziurę że pies się w niej mieścił cały. Tuje ciągle podkopane . Buda od Tapisia przestawiona i podkopana , wszystkie zabawki z piaskownicy poroznoszone nie mówię o kapciach , wycieraczce i innych ciężkich rzeczach (np. młotek). Powyrywana trawa i inne takie tam psotki:evil_lol:. Super ,że mały wreszcie zaszczepiony. AAAAAAA Zapomniałabym wspomnieć iż Tapiś piesek 9 letni z lekką nadwagą został doprowadzony przez Pando w krótkim czasie do bardzo dobrej kondycji i ogólnej poprawy zdrowia i wigoru.
Guciek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Blanol - super wieści!!! Pandisia - chcesz Chilli i jakiś czas? :cool3: ZNALAZŁAM!!!!!!!!!!! http://www.edoras-aussies.de/html/woche5-1.html oto ten wiecznie poszukiwany przeze mnie link :p (fotki miałam faktycznie na kompie, w folderze aussie :oops:)
Toller Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 blanol napisał(a):BONO jest zaszczepiony:ylsuper: W najbliższy weekend zaczynamy normalne spacerki!!! Krewka nie jest jeszcze idealna, ale się poprawia, za 2-3 tygodnie Rtg na dysplazję, potem jeszcze raz krewka i za miesiąc ostatnie szczepienie. Wczoraj moja mama w ogródku wsadzala tulipany - potem poszlysmy na kawkę do domu, a jak wróciłyśmy, to po tulipankach zostały tylko rozkopane dołki...:angryy: Hahha, SUPER WIEŚCI!!! Rób fotki małego i dawaj nam tutaj, a się nie leń!!
Recommended Posts