Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie - uprzejmie infromuję Wszystkich chcących pomagać naszym zwierzakom; zgodnie z zarządzeniem p. Dyrektor Kliniki SGGW - wstęp do szpitalika i dostęp do naszych zwierząt ( mozliwość ich wyprowadzania itd.) będą mieli wyłącznie wolontariusze posiadający legitymacje fundacji; Spis wolontariuszy musi zostać przedstawiony P. Dyrektor; ( dotyczy to wszystkich fundacji i stowarzyszeń leczących swoje zwierzęta na sggw) Informacje odlekarzy o stanie zwierząt uzyskać może tylko prezes fundacji lub osoba przez niego upoważniona - za wiedzą i i zgodą p. Dyrektor.
Wspólpracując z Kliniką jesteśmy zobowiązani przestrzegać przepisów jakie tam obowiązują.W związku z powyższym proszę o dostarczenie do fundacji 1 zdjęcia + 10 zł oraz swoich danych - celem wystawienia legitymacji; piozdrawiam EMIR

Posted

Ja i Enia cały komplecik zostawimy w kopercie na SGGW. Czy ktoś chce dać swoje zdjęcie i kaskę, żebym na SGGW zawiozła?

A czy my będziemy mogły odwiedzić maluchy i zawieźć im jedzonko w piątek?

Posted

Jak dobrze, że okruszki już bezpieczne i pod fachową opieką . [B]Bardzo prosimy o aukcję allegro z cegiełkami, żeby można było rozsyłać wici i zbierać na leczenie maluszków ;)[/B]
P.S. Wysłałam grosik na konto Emira ;)

Posted

Pobrano zeskrobiny do badań, oraz krew; dostały kroplówki i leki; czekamy na wyniki badań; Czy ktos może powiedziec jakiej one są płci?
Trzeba je nazwać może Okruszek i Kruszynka ( jeśli to parka, a jak nie to wymyślajcie proszę). Wchodzić do nich do kliniki mozna tylko po uprzednim zgłoszeniu sie w recepcji i trzeba miec legitymacje oraz być na liście zaakceptowanej przez p. Dyrektor;
Jutro o 12.00 jestem w klinice i mogę od razu wystawić legitymacje jeśli zostawicie tam dla mnie zdjęcia.
EMIR

Posted

a co z osobami, które nie są wolontariuszami i przyniosą karmę, zabwaki itp.? czy one mogą zanosić te rzeczy, czy potrzebują się kontaktować z wolontariuszami - muszę to wiedzieć - właśnie zamieszczam wątek na wizażu...

Posted

wplacone 120 zl na malenstwa ( z dopiskiem "brucio-okruszki" ,ktos za mnie wplacal i mowil ze sie wiecej tekstu nie zmiescilo ,dlatego pisze tutaj .Mam nadzieje ze jest O.K.i bedzie wiadomo dla kogo;) )

trzymam kciuki za dzieciaczki.........

Posted

[quote name='Brucio']wplacone 120 zl na malenstwa ( z dopiskiem "brucio-okruszki" ,ktos za mnie wplacal i mowil ze sie wiecej tekstu nie zmiescilo ,dlatego pisze tutaj .Mam nadzieje ze jest O.K.i bedzie wiadomo dla kogo;) )

trzymam kciuki za dzieciaczki.........[/quote]

:multi: :loveu: :multi: :loveu: DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Red]BRUCIO[/COLOR][/SIZE][/B] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: bardzo dziękujemy.

Karolina, dzis się dowiem co i jak o 12 jadę na SGGW, jak wrócę to się odezwę.

Posted

Byłam u okruszków. Ciocia Emir i ciocia mycha przyniosły zabaweczki, i była ciocia Malibu i Gonia z Poznania. Tyle ciotek u emirowych psiaków dzisiaj było.
Maleństwa nie wyglądają dobrze, ale humorek to mają, bo jak dostały prezenty to od razu zaczęły się nimi interesować.
Apetyt mają, są razem, mają świetną i profesjonalną opiekę i dużo ciotek i wujków (prawda Brucio:cool3:).
Teraz leczenie ich czeka.
Czekamy na wyniki badań.

Jeśli chodzi o wszelkie prezenciki, które będziecie chcieli przynieść, to można je zostawić na recepcji, a najlepiej kogoś z dołu porosić, to przyjdzie i odbierze i koniecznie trzeba mówić, że dla emirowych psiaków.

Przypominam, że maleństwa mają nowe imiona Okruszek i Kruszynka:p
Ugotuję w weekend kuraki z ryżem i marchewką i zawekuję i zawiozę psiakom.