enia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Carolina zrób to i sie nie zastanawiaj.Dzieki. Quote
carolinascotties Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 W taki razie wieczorem okruszki będą [I]Wizażystami [/I]:) pozdrawiam Was :) Quote
mycha101 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Z tego względu lepiej poczekać, bo będdzie diagnoza i wtedy będzie wiadomo na czym stoimy. Quote
mycha101 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Karolina mam tekst, skoro chcesz wystawić dziś, to podaj mi proszę e-mail Czy fotki też Ci przysłać? Quote
enia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Na czym byśmy nie stali to pomoc i fundusze bardzo potrzebne cioteczki. Okruszki kochane. Quote
mycha101 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Bo właściwie po co czekać. Tekst można zawsze troszkę zmienić. Karolinka e-mail poproszę:roll: Quote
mycha101 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Jestem ciekawa jak okruszki się mają. Quote
emir Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witajcie - uprzejmie infromuję Wszystkich chcących pomagać naszym zwierzakom; zgodnie z zarządzeniem p. Dyrektor Kliniki SGGW - wstęp do szpitalika i dostęp do naszych zwierząt ( mozliwość ich wyprowadzania itd.) będą mieli wyłącznie wolontariusze posiadający legitymacje fundacji; Spis wolontariuszy musi zostać przedstawiony P. Dyrektor; ( dotyczy to wszystkich fundacji i stowarzyszeń leczących swoje zwierzęta na sggw) Informacje odlekarzy o stanie zwierząt uzyskać może tylko prezes fundacji lub osoba przez niego upoważniona - za wiedzą i i zgodą p. Dyrektor. Wspólpracując z Kliniką jesteśmy zobowiązani przestrzegać przepisów jakie tam obowiązują.W związku z powyższym proszę o dostarczenie do fundacji 1 zdjęcia + 10 zł oraz swoich danych - celem wystawienia legitymacji; piozdrawiam EMIR Quote
mycha101 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Ja i Enia cały komplecik zostawimy w kopercie na SGGW. Czy ktoś chce dać swoje zdjęcie i kaskę, żebym na SGGW zawiozła? A czy my będziemy mogły odwiedzić maluchy i zawieźć im jedzonko w piątek? Quote
evita. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jak dobrze, że okruszki już bezpieczne i pod fachową opieką . [B]Bardzo prosimy o aukcję allegro z cegiełkami, żeby można było rozsyłać wici i zbierać na leczenie maluszków ;)[/B] P.S. Wysłałam grosik na konto Emira ;) Quote
emir Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pobrano zeskrobiny do badań, oraz krew; dostały kroplówki i leki; czekamy na wyniki badań; Czy ktos może powiedziec jakiej one są płci? Trzeba je nazwać może Okruszek i Kruszynka ( jeśli to parka, a jak nie to wymyślajcie proszę). Wchodzić do nich do kliniki mozna tylko po uprzednim zgłoszeniu sie w recepcji i trzeba miec legitymacje oraz być na liście zaakceptowanej przez p. Dyrektor; Jutro o 12.00 jestem w klinice i mogę od razu wystawić legitymacje jeśli zostawicie tam dla mnie zdjęcia. EMIR Quote
mycha101 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Od dziś okruszki to OKRUSZEK i KRUSZYNKA. Enia, na jutro fotka potrzebna. Fizia dzięki. Emir już na maila odpisała. Trzymamy kciuki. Quote
carolinascotties Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a co z osobami, które nie są wolontariuszami i przyniosą karmę, zabwaki itp.? czy one mogą zanosić te rzeczy, czy potrzebują się kontaktować z wolontariuszami - muszę to wiedzieć - właśnie zamieszczam wątek na wizażu... Quote
Brucio Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 wplacone 120 zl na malenstwa ( z dopiskiem "brucio-okruszki" ,ktos za mnie wplacal i mowil ze sie wiecej tekstu nie zmiescilo ,dlatego pisze tutaj .Mam nadzieje ze jest O.K.i bedzie wiadomo dla kogo;) ) trzymam kciuki za dzieciaczki......... Quote
carolinascotties Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Brucio']wplacone 120 zl na malenstwa ( z dopiskiem "brucio-okruszki" ,ktos za mnie wplacal i mowil ze sie wiecej tekstu nie zmiescilo ,dlatego pisze tutaj .Mam nadzieje ze jest O.K.i bedzie wiadomo dla kogo;) ) trzymam kciuki za dzieciaczki.........[/quote] :multi: :loveu: :multi: :loveu: DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!! Quote
mycha101 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=Red]BRUCIO[/COLOR][/SIZE][/B] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: bardzo dziękujemy. Karolina, dzis się dowiem co i jak o 12 jadę na SGGW, jak wrócę to się odezwę. Quote
carolinascotties Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dobrze :) tu chodzi tylko o to, zeby zostawić ewentualne paczki dla Okruszków :) Quote
enia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Paczki mile widziane, dziś Mycha sie dowie co i jak. A ja jutro mam nadzieje je odwiedzić. Quote
mycha101 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Emir weźmie aparat, to zrobię fotki maluchom. Mam nawet dwie zabaweczki, niestety dobrej suchej karmy w sklepie nie mieli. Quote
plamka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 okruszek i kruszynka są leczone na sggw. lekarstwa kosztują. dołóżcie parę złotych Quote
enia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Podnosze i prosze o wsparcie małych chorych szczeniorków:roll: Quote
mycha101 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Byłam u okruszków. Ciocia Emir i ciocia mycha przyniosły zabaweczki, i była ciocia Malibu i Gonia z Poznania. Tyle ciotek u emirowych psiaków dzisiaj było. Maleństwa nie wyglądają dobrze, ale humorek to mają, bo jak dostały prezenty to od razu zaczęły się nimi interesować. Apetyt mają, są razem, mają świetną i profesjonalną opiekę i dużo ciotek i wujków (prawda Brucio:cool3:). Teraz leczenie ich czeka. Czekamy na wyniki badań. Jeśli chodzi o wszelkie prezenciki, które będziecie chcieli przynieść, to można je zostawić na recepcji, a najlepiej kogoś z dołu porosić, to przyjdzie i odbierze i koniecznie trzeba mówić, że dla emirowych psiaków. Przypominam, że maleństwa mają nowe imiona Okruszek i Kruszynka:p Ugotuję w weekend kuraki z ryżem i marchewką i zawekuję i zawiozę psiakom. Quote
Recommended Posts