Ania W Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Zmysł za szmatki na razie dziękuję. To znaczy jak dowieziesz to będą, może na następny raz ;-) ale na razie nie jest to pilna sprawa...Na razie ta ilość, którą dostarczyłeś wystarczy z pewnością!!! Ja dopiero teraz ogarnęłam że ich tam cała masa jest, bo wczoraj zabrałam samochodem do domu. Quote
plamka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 drogocenne okruszkówny szukają domu czy sggw prowadzi teraz jakieś spa zamiast lecznicy? to chyba pomyłka w przecinku? Quote
mycha101 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Pomyliłam się, przepraszam, oczywiście, że nie piętnaście tysięcy, ale ze mnie baranek 1564,53 + 195 za pobranie zeskrobiny Quote
plamka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 drogocenne (na szczęście nie aż tak) okuszówny szukają domów Quote
mycha101 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Olga, kasa była wpłacana na konto Fundacji i tak niech zostanie. Ja ponowię apel o kaskę na stronie schronu, może ktoś wpłaci, do tej pory z Ciechanowa dwie osoby wpłaciły:(. Olga, a może aukcję jeszcze raz zrobić na allegro, ale teraz zamieścić info o długu na SGGW. Nie wiem czy to coś pomoże, ale ... Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Ania W']Zmysł za szmatki na razie dziękuję. To znaczy jak dowieziesz to będą, może na następny raz ;-) ale na razie nie jest to pilna sprawa...Na razie ta ilość, którą dostarczyłeś wystarczy z pewnością!!! Ja dopiero teraz ogarnęłam że ich tam cała masa jest, bo wczoraj zabrałam samochodem do domu.[/quote] OK, to piątek nieaktualny. W razie czego czekam na sygnał Quote
Puchatek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nowy banerek dla Okruszków. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58931"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Okruszki_banerek_1.gif[/IMG][/URL] Quote
Ania W Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Puchatek']Nowy banerek dla Okruszków. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58931"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Okruszki_banerek_1.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] :evil_lol: Super! Oby przyleciał jaknajszybciej! Quote
Agnie Koty Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 buuu, to ja niepotrzebnie dałam wczoraj torbę ze szmatkami i ręcznikami jednorazowymi na Wołoską. Quote
plamka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 aaaabsolutnie drogocenne okruszkówny szukają domów Quote
mycha101 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 No to ja jestem po wizycie u panienek. Jednym słowem trudno je opisać, ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem. Dziewczynki urosły i zarosły, są zwariowane, a najlepiej, chyba Fanta, obserwowała przelatujący samolot, wielkie oczy jej się zrobiły i kompletnie zastygła i tak patrzyła i patrzyła. To samo mają z telewizorem, ona takie śmiesznotki są. Bawią się ze sobą, a jakie odgłosy przy tym wydają, a jak noski marszczą, no nie do opisania. Ania ma urwanie głowy z maluchami. Okruszkówny szaleją po tarasie, ale najczęściej wypowiadane przez nas słowo to "fe", cały czas albo kamienie, albo listki, ale karne są, wystarczy krzyknąć, a z małej buźki kamień wypada. Dwa cudaki, troszkę boją się obcych, ale na Ani to wiszą. One są przecudowne, tylko dlaczego nikt ich nie chce:shake: Agnieszka, jak można to odbiorę szmatki, wszystko sie przyda, jak nie dla tych maluchów to dla innych. poproszę numer do twojej koleżanki. Pewnie odbiorę to jutro, albo w poniedziałek. Puchatek dziękuję:loveu: za banerek (na tym banerku maluchy obserwują przelatujący samolot:evil_lol:) Quote
Puchatek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Może będą miały domek w samolocie ;-) Albo chociaż koło lotniska, skoro tak lubią :-) Quote
Ania W Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja powiem szczerze nie ostrzegam ich niezwykłej urody ale mycha wpatrzona w nie jak w obrazek :-). Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ona ma zupełnie inne porównanie, bo do mnie to one dojechały już właściwie zarośnięte i naprawdę dobrze wyglądały. Suki z pewnością potrzebują swoich "ludziów".Prawda jest taka , że one prędzej przybiegną na pisk (jak się skomli, człowiek oczywiście musi wydawać takie odgłosy;-)), niż na wołanie, chociaż też jest coraz lepiej. Przez ich chorobę opóźniły się szczepienia , także i socjalizacja nie przebiega najlepiej, stąd ta ich nieufność. Wierzę jednak , że ponieważ są młode , to da radę jeszcze je "oswoić". Quote
mycha101 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Dlatego Okruszkówny potrzebują nowych domków, muszą się nauczyć obcowania z człowiekiem, przychodzenia jak woła po imieniu, załatwianiu potrzeb na dworzu. Czy ktoś je pokocha? ktoś inny niż ja:) Quote
plamka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 takie małe, takie fajne, tak bardzopotrzebują dobrych domów Quote
enia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='mycha101']Dlatego Okruszkówny potrzebują nowych domków, muszą się nauczyć obcowania z człowiekiem, przychodzenia jak woła po imieniu, załatwianiu potrzeb na dworzu. Czy ktoś je pokocha? ktoś inny niż ja:)[/quote] I ja????;) Quote
mycha101 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='enia']I ja????;)[/quote] no raczej źle by wyglądało, gdyby matka chrzestna nie kochała swoich maluchów:eviltong: Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [CENTER][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu:[/FONT][/B] [B][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]POKOCHAJ SIERŚCIUCHA[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [B][FONT=Comic Sans MS]27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK [/FONT][/B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3](Pola Mokotowskie)[/SIZE][/FONT][/B] [CENTER][CENTER][B][U][FONT=Comic Sans MS]W programie:[/FONT][/U][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* występy artystów dorosłych i trochę młodszych *[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami *[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* pokaz psiej tresury i fryzjerstwa *[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk *[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków *[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny *[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]* i wiele innych niespodzianek[/FONT][/B][/CENTER] [/CENTER] Quote
mycha101 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ja tam będę na pikiniku, ale Zmysł i Enia się wykręcają:p Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Agnie Koty']mają lęk przed tłumem?:evil_lol:[/quote] Trochę lękliwy jestem, ale teraz akurat siła wyższa: Quote
mycha101 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 A może w ten piękny piątkowy poranek Ania obwieści nam, że Okruszkówny są rozrywane, tyle jest na nie chętnych:p Quote
mycha101 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Aga, czy możesz mi napisać ile pieniążków zebrałaś na bazarku? Pilne!!! Quote
Recommended Posts