Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli chodzi o szmatki to wszystko zależy od Mychy czy bedzie miala czas podskoczyc do szpitala. Dałabym jej tel. do mojej przyjaciółki i by się jakoś umowiły. Moja przyjaciółka jest bardzo przyjazna psom i kotom, i ludziom też.:lol:

Posted

Aga z przyjemnością podskoczę do szpitala po szmatki. twojej przyjaciółki się nie boję:p, a i ja nie gryzę, no przynajmniej do dzisiaj nie zdarzyło mi się nikogo pogryżć:evil_lol:
Nie było mnie wczoraj u Okruszków, ciekawa jestem jak się mają śliczne panny. Może już jutro je odwiedzę:lol:

Posted

Coto znaczy "MOŻE" ??????
One się wierszyków uczą na przyjazd ciotki!

Dziewczyny mają się bardzo dobrze! Wczoraj po raz kolejny sforsowały zaporę (duża klatka + 15 kg karmy).Dzisiaj zapora wzmocniona fotelem.
Nie zniszczyły nic specjalnie, ale chyba marzy im się otwarta przestrzeń -własny domek ....
Przez te upały są mniej żywiołowe ale poza tym bez zmian!

Posted

Wygląda mi to na eskalację działań. Myślę że fotelowi też dadzą radę. Sądzę że skończy się na szafie albo trzeba będzie zamek na klucz w drzwiach dorobić :-)

Posted

Hmmm, tylko drzwi nie ma...a szafa jedynie wnękowa...
To co teraz?

Mycha jakbyś pamiętała o gazetkach też...Dzisiaj zaczniemy partię gazet od zmysła bo twoich już ostatki ;-)

Posted

Ania, ty przestań tak Okruszkówny dokarmiać, bo nikt sobie z nimi rady nie da. Czy one są na sterydach?:evil_lol:
Napisałam "może", bo czekam jeszcze na odpowiedź koleżanki, czy jutro jej pasuje, żebym została. Jak nie to czwratek na 100%, chyba że ty nie będziesz mogła.

Posted

Ania, tylko tych gazetek w pracy jest dużo i chyba nie dam rady ich pod pachę wziąć? Samochodzik by się przydał. Jesteś w pracy do 20, tak? Może uda mi się coś zorganizować. Masz autko?

Posted

[quote name='Ania W']Hmmm, tylko drzwi nie ma...a szafa jedynie wnękowa...
To co teraz?

Mycha jakbyś pamiętała o gazetkach też...Dzisiaj zaczniemy partię gazet od zmysła bo twoich już ostatki ;-)[/quote]
Mogę dostarczyć jeszcze gazet. Potrzeba? A szmatki ok? Czy jeszcze?

Posted

[quote name='mycha101']A może samochodzikiem będziesz to zawoził???[/quote]
No tak, rowerem musiałbym wybierać - szmaty albo gazety:hmmmm: . Poza tym Bulgot lubi samochody.

Posted

[quote name='Zmysł']No tak, rowerem musiałbym wybierać - szmaty albo gazety:hmmmm: . Poza tym Bulgot lubi samochody.[/quote]

A kiedy??? Bo tak sobie pomyślałam, Ania dzisiaj jest w pracy smaochodem, to dobrze by było zawieźć dzisiaj. Ja próbowałam załatwić transport, ale nie da rady. W niedzielę w Wawie będę autem i dowiozę gazety i jutro pod pachę też trochę wezmę. W zasadzie to może starczy do niedzieli to co zawiozę jutro, chyba że planujesz dziś podrzucić coś do Ani i będziesz mógł do mnie po gazetki podskoczyć. Ale namotałam, jak zwykle zresztą:evil_lol:

Posted

Może być dostawa w niedzielę :-)
Damy radę na gazetach od zmysła iod mychy z dostawy środowej!
W razie czego ogłosze awaryjną zbiórke makulatury w szkole ;-)

Posted

[quote name='mycha101']A kiedy??? Bo tak sobie pomyślałam, Ania dzisiaj jest w pracy smaochodem, to dobrze by było zawieźć dzisiaj. Ja próbowałam załatwić transport, ale nie da rady. W niedzielę w Wawie będę autem i dowiozę gazety i jutro pod pachę też trochę wezmę. W zasadzie to może starczy do niedzieli to co zawiozę jutro, chyba że planujesz dziś podrzucić coś do Ani i będziesz mógł do mnie po gazetki podskoczyć. Ale namotałam, jak zwykle zresztą:evil_lol:[/quote]
Faktycznie niewiele zrozumiałem. Może dlatego, że ja po prostu wożę zużyte szmaty i stare gazety. Ja planuję podrzucić coś do szkoły Ani w piątek, tylko muszę wiedzieć:
- czy potrzeba szmat;
- czy mogę- ze względu na reputację;
- w jakich godzinach.

Posted

Jestem zszokowana, trzeba kaskę zbierać koszt pobytu Okruszkó na SGGW = 15640,53
Wiem, że 40 zł od AGi w drodze, ja mam jeszcze 50 zł zaległe do przelania, ze zbiórek 640 plus te zaległe = 750

Posted

[quote name='mycha101']Jestem zszokowana, trzeba kaskę zbierać koszt pobytu Okruszkó na SGGW = [B][COLOR=red]15640,53[/COLOR][/B]
Wiem, że 40 zł od AGi w drodze, ja mam jeszcze 50 zł zaległe do przelania, ze zbiórek 640 plus te zaległe = 750[/quote]

Coś chyba o rząd się pomyliłaś bo za taką kasę to można mieszkanie na [B]rok[/B] wynająć i to w bardzo dobrej dzielnicy i niemałe

Posted

[quote name='mycha101']Jestem zszokowana, trzeba kaskę zbierać koszt pobytu Okruszkó na SGGW = 15640,53
Wiem, że 40 zł od AGi w drodze, ja mam jeszcze 50 zł zaległe do przelania, ze zbiórek 640 plus te zaległe = 750[/quote]
Piętnaście tysięcy?:crazyeye:

Posted

Małe się dzisiaj straaasznie wściekały!
Upał jak cholera, ja wróciłam późno (spokojnie zostały oporządzone i nakarmione ;-) )wzięłam na taras przed 21 a one zaczęły szaleć jak chyba jeszcze nigdy! Tak wywalonych ozorów dawno nie widziałam. Potem dokończyły w domu imprezę.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że Fanta regularnie "rozkopuje" wodę i podejrzewam, że w ciągu dnia niewiele mają do picia...Dzisiaj "rozkopała" i się w tym położyła.
Z związku z problemami wychowawczymi oraz regularną pobudką koło 3 w nocy zastanawiam się nad podniesieniem im dniówki + wyżywienie+klimatyczne (regularne spacery na tarasie) ;-)Tylko powiedz mycha ile na tym sggw brali bo ja chcę być mimo wszystko konkurencyjna. ;-)
A tak na marginesie - fotel też nie zdał egzaminu. Zastawiam klatkę kartonem od strony kuchni ale one go gryzą i się wspinają - przynajmniej Fanta, bo ona jest w tym świetna. Ale podkreślam po raz kolejny- NIE NISZCZĄ! Powoli dojrzewam do decyzji o powiększeniu im przestrzeni życiowej ;-)

Posted

hmmm...skoro ania sobie liczy za tymczas, to może i ja coś do siebie wezmę:cool3: bo ostatnio jakos tak nie za bardzo u mnie z kaską;)

a teraz powaznie....mycha...ty kaske ta maluchy do ręki zbierasz, czy jak?
ja Cie troszkę wspomogę...i może coś uda mi się na bazarku wystawić na nie.