togaa Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Nikaragua']Wszystko można wypracować jeśli się chce i ma czas. Zależy od ludzi.[/QUOTE] To prawda, ale coraz więcej ludzi do adopcji podchodzi 'roszczeniowo". Chcą mieć 'towar" w pierwszym gatunku, bez kosztów i najmniejszego wysiłku zwłaszcza wychowawczego. Quote
M&S Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='togaa']To prawda, ale coraz więcej ludzi do adopcji podchodzi 'roszczeniowo". Chcą mieć 'towar" w pierwszym gatunku, bez kosztów i najmniejszego wysiłku zwłaszcza wychowawczego.[/QUOTE] Przykre jest to co mówisz. Quote
togaa Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='M&S']Przykre jest to co mówisz. Całkiem świeże; http://www.dogomania.pl/forum/threads/238940-Przygarn%C4%99-ma%C5%82ego-%C5%9Bredniego-psa-w-Warszawie ręce opadają.... Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Trochę sie zdumiałam po przeczytaniu warunków jakie ma spełniać pies... Proponuję pluszową maskotkę. Quote
NikaEla Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='M&S']Trochę sie zdumiałam po przeczytaniu warunków jakie ma spełniać pies... Proponuję pluszową maskotkę.[/QUOTE] a ja bym chciała takie idealnego psa :oops: no szczerze: kto by nie chciał ? ;) Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Nikaragua']a ja bym chciała takie idealnego psa :oops: no szczerze: kto by nie chciał ? ;)[/QUOTE] A ja nie wiem. Mnie zdziwiło takie podejście do tematu, ale może ze mną jest coś nie tak. Quote
NikaEla Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Podejście do tematu moim zdaniem też trochę chore... no ale cóż, coraz częściej ludzie chcą żeby było miło, łatwo i przyjemnie Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Tak, zauważyłam te tendencje. Wiadomo, że lepiej być zdrowym i bogatym niż biednym i chorym. Quote
togaa Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Nikaragua']a ja bym chciała takie idealnego psa :oops: no szczerze: kto by nie chciał ? ;)[/QUOTE] Ja bym nie chciała ! Szczerze !!!!! Quote
togaa Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='M&S']Zaglądam do Czarusia wieczorkiem. Miło bardzo. O Czarusia pytają sami dziwni ludzie. Z DT umawialismy sie na 2 tygodnie. Nie mam gwarancji że uda sie to przedłużyć...Trochę nerwowo sie robi. Quote
M&S Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Cześć chłopaku :) Oby udało się przedłużyć DT. Quote
togaa Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Prosimy, błagamy. Pani tymczasująca Czarka jest starsza osobą, trudno od Niej wiele wymagać. W przyszłym tygodniu będzie miał zabieg usunięcia jajeczek. Jest wnętrem. Nie wiemy jeszcze gdzie to drugie jajo siedzi? Oby nie było komplikacji. Może się uda na krótko zostawić go w Lecznicy, bo jest obawa czy Pani poradzi sobie w opiece pooperacyjnej ? Quote
togaa Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Zabieg umówiony na czwartek. Przy okazji będzie fryzjer, bo jest po sąsiedzku z Lecznicą. Poszły w Świat wyróżnione ogloszenia, ale nikt nie dzwoni.... Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 M&S napisał(a):Zaglądam do chłopaka. i dziś też jestem :) Quote
togaa Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Jest nadzieja na fajny domek w Katowicach. Póki co, jutro zabieg i fryzjer. Troche sie denerwuję, bo to jednak rozcinanie brzuszka ...Biedny Czaruś. Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='togaa']Jest nadzieja na fajny domek w Katowicach. Póki co, jutro zabieg i fryzjer. Troche sie denerwuję, bo to jednak rozcinanie brzuszka ...Biedny Czaruś. Jak fajnie, cieszę się :) Będzie dobrze! Quote
Poker Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Będzie dobrze. Najważniejsze ,ze domek na horyzoncie. Quote
togaa Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Domek się wycofał, niestety. Dziwni ci ludzie . Nawet nie potrafią tego w oczy powiedzieć, tylko robią uniki.. Żenada. A nasz Czaruś wszystko przeżył bez większych problemów. Noc spędził w Lecznicy i dzisiaj p.Agnieszka przywiozła go spowrotem do B-B. Jajuszko było tuż pod skórą brzuszka. Zostal przy okazji wykąpany i ostrzyżony na westa.:razz: Dzisiejsze zdjęcie; oczka w końcu widać. Quote
M&S Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ludzie są dziwni....... Ale ładna bestyjka :) Quote
Recommended Posts