asiuniab Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='kizimizi']Simek jaki zimowy :) On jest piękny:) Quote
teresaa118 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 No pewnie :" gdzie jestes moj domku i ludziem do glaskania i pelna miseczka" Quote
Satrina Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Dziewczyny, podeslijcie jeszcze raz komu deklaraje wplacac Quote
kora78 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Satrina']Dziewczyny, podeslijcie jeszcze raz komu deklaraje wplacac[/QUOTE] na pewno za Keksa 20zl za styczen. no i tutaj. widze w rozliczeniu Marty, ze masz zaplacone do listopada, a w rozliczeniu perpe tui nie widze zadnej wplaty. czy tak perpe tua? wiec masz zaleglosc u simona za grudzien i styczen, a na luty juz trzeba wplacac. czyli 20 + 30= 50zl. i bedziesz na czysto. chyba, ze masz ochote na simona zwiekszyc, skoro keks odszedl, a simon ma duzy brak. :D Quote
perpe-tua Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='kora78']na pewno za Keksa 20zl za styczen. no i tutaj. widze w rozliczeniu Marty, ze masz zaplacone do listopada, a w rozliczeniu perpe tui nie widze zadnej wplaty. czy tak perpe tua? wiec masz zaleglosc u simona za grudzien i styczen, a na luty juz trzeba wplacac. czyli 20 + 30= 50zl. i bedziesz na czysto. chyba, ze masz ochote na simona zwiekszyc, skoro keks odszedl, a simon ma duzy brak. :D[/QUOTE] Wszystko co do mnie wpłynęło jest zapisane. Ja już nic Simkowego nie mam na koncie. W tym miesiącu na moim koncie pojawiło się tylko 40 zł. Kora doślij Dominice resztę i powiedz ile wysłałaś. Quote
Satrina Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Dla Keksa pojdze polowa w polwie stycznia poszedł do DS przeciez. Po drugie Simonowi oplacilam grudzień-dla zainteresowanych potwierdzenie przelewu, wice lepiej sprawdzcie. Widze, ze się na konto dla Simona nie doczekam...kto w końcu zbiera? Quote
Dominika84 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Satrina']Dla Keksa pojdze polowa w polwie stycznia poszedł do DS przeciez. Po drugie Simonowi oplacilam grudzień-dla zainteresowanych potwierdzenie przelewu, wice lepiej sprawdzcie. Widze, ze się na konto dla Simona nie doczekam...kto w końcu zbiera?[/QUOTE] Satrina dziękuję za pomoc dla Keksa i dla Simona. Skarbnikiem jest perpe-tua, już ją przywołuję tutaj. Quote
kora78 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) Satrina: wysylalas za grudzien do marty, jak rozumiem? za grudzien mialo byc juz do perpe tua. ani marta, ani perpe tua nie wyslaly Ci nowego nr konta? dziwne, bo marta pisala, ze wyslala do wszystkich. zobaczymy, co odpiszą. zapytam marty, skoro ma to przeleje do perpe tui i doliczy jako jednorazowa do nowej wplaty, czyli lutego. a u Keksa mam wszystko rozliczone, a wiesz, ze tamte rozliczenia spedzaja mi sen z powiek, rozliczone jakby kazdy wplacil normalnie calosc deklaracji. tak sie zawsze robi, a pozniej postanawia, co z pozostala nadwyzka robic. bo patrzac, ze polowe miesiaca byl, jakbym miala teraz kazdemu oddawac za polowe miesiaca deklaracji, to by sie wielkie zamieszanie zrobilo. ci, co placili w terminie byliby stratni. wiec sprawiedliwie jest, jak kazdy zaplaci normalnie, za caly miesiac. lepiej nie kombinowac, bo sie przekombinuje. nie martw sie, to i tak zostanie "w naszej rodzinie", bo postaram sie, by to przeciez na simona poszlo. pisalas, ze po 20, czy po 25tym bedziesz wplacac. jest trzeci i kasy nie mam. prosze o pilny przelew, bo Dominika przypomina sie o zaplate za styczen. perpe tua, mam prosbe, czy mozesz rozliczenia Simona prowadzic nie na zasadzie samych transakcji, a zaangazowanego skarbnikowania? zobacz, byl deklarowicz staly- Satrina. jesli nie ma wplaty miesiac, dwa, to trzeba wyslac jej pm z przypomnieniem o brakujacej wplacie. trąbnąć na watku, ze brak wplaty od tej i tej osoby tyle i tyle. bo kazda deklaracja jest na wagę złota i trzeba pilnować tego. Satrina nie dostala tez nr konta, a powinna dawno. trzeba dbać o deklarowiczow, bo uciekna i pojda gdzie indziej, a Simona na to nie stać. poki byla kasa w Skarpecie to nie było ciśnienia, ale kasa stopniała do minimum dosłownie. na 1 miesiąc pomocy. po co ja teraz to wszystko rozpisuję? ja nie jestem skarbnikiem. nie ja to powinnam załatwiać. wyslalam do perpe-tui 259zl, a w tym: swoje 20zl deklaracji stalej- prosz emnie dopisac na 1str ze deklaruje sie, to wazne. 59zl z bazarku ciuchowego od kizi, prosze dopisac przy slowie bazar- ze od kizi ciuchowy, bo bazarow bedzie wiele i bedzie sie myliło. jednorazowo 150zl od panna marple jednorazowo 30zl od teresa118 jednorazowo z keksa nadplata bedzie 170zl, wiec to bedzie tez jednorazowo na simona, juz na koncie dominiki. wiec do marca, czy kwietnia mamy simona z glowy? edit, wyliczylam, ze styczen, luty mamy z glowy i na marzec jakis 70zl brak. Edited February 3, 2014 by kora78 Quote
perpe-tua Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Dziewczyny kto jeszcze oprócz Kory i Satriny jest stałym płatnikiem?! kora78 nie wiem jak to policzyłaś... jak na moje to już na luty brakuje nam 31 zł. Quote
kora78 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 eee liczylam z tym, co zostaje po keksie na koncie dominiki, czyli plus 150zl ja place stala od lutego, prosze nie zapomniec. mila ada i marta0731 maja stale tez i gruba berta ale niech same sie przyznaja tu na watku. choc gruba berta chyba tu nie bywa. Quote
marta0731 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Po co wszyscy maja potwierdzac, mozna zajrzeć na moje rozliczenia, bardzo przejrzyste moim zdaniem ;) Widac kto ma stala No i rzeczywiscie trzeba wysylac przypomnienia jakktos nie placi, moze Perpetua nie wiedziala Komu wyslalas przelew Satrina? bo ja mam od Ciebie w sumie 70zl, czyli za 7 miesiecy od marca, czyli do wrzesnia. Placilas mi: 8.04 -10, 15.05- 10, 7.07 -20, 29.08 -10, 14.10 -20 Quote
kora78 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 czyli za pazdziernik, listopad nie bylo Satriny deklaracji, Marto? gdy Ty rozliczalas. a te przypomnienia wysylalas? to jak zaplacony byl ten brak? prosze jedna z Was, marta i perpe tua, niech ktoras napisze duzymi literami, ze Simon w dt od... placimy z deklaracji od miesiaca... i ze finanse od miesiaca tego i tego prowadzi perpetua. bo jak ja sie teraz w to wgryzlam to nie widze takich info i musze grzebac i szukac, zeby sie doliczyc. niech ktos to napisze gdzies w widocznym miejscu, pogrubi i pokoloruje. dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. Quote
perpe-tua Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Satrina']Dla Keksa pojdze polowa w polwie stycznia poszedł do DS przeciez. Po drugie Simonowi oplacilam grudzień-dla zainteresowanych potwierdzenie przelewu, wice lepiej sprawdzcie. Widze, ze się na konto dla Simona nie doczekam...kto w końcu zbiera?[/QUOTE] Doszło mi od Ciebie 20 zł. Za jakie to miesiące? /masz pełną skrzynkę. Quote
kizimizi Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 eeee... ja nic nie rozumiem nic z tego. Quote
teresaa118 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Dla mnie tez czarna magia, ale weszlam na pierwsza i wychodzi z tego, ze Simek jak na razie jest zabezpieczony na luty. Moze jeszcze pare cioc zglosi sie na ochotnika i dolozy do deklaracji. Ja na razie przymierzam sie, wiem, ze dwa psy z moich 11 podopiecznych wybiera sie grzac doopki we wlasnych domkach, wtedy dodam cos na stala. Quote
Satrina Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) Ja też już nie wiem, wpłacam 40 pln jeszcze (w sumie wplacam 60 pln w tym miesiacu) i proszę o stan 0. Deklarację za luty wpłace po 25-wtedy dostaje kase. Kora przelalam 20 pln kilka dni temu dla Keksa. Edited February 6, 2014 by Satrina Quote
Dominika84 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Rozliczenie za styczeń: 140 zł mam wpłacone, z Keksa kasy przechodzi na Simona nadwyżka 63,20 zł (http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-ma-dom/page55 ). Nic więcej mi nikt nie przelał. Łącznie za Simona za styczeń 203,20 zł. Perpe-tua do zapłaty pozostało 96,80 zł. Pisze dla innych i dla siebie, żeby było czarne na białym, a nie w mojej głowie. Poprosiłam Pomorską Fundację Rottka, żeby Simona na forum umieścili i na fb. Wiem, ze to inny gabaryt psów, ale zawsze to o jedna więcej szansa na znalezienie mu domu, a z nimi akurat mam dobry kontakt. Quote
kora78 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Satrina']Ja też już nie wiem, wpłacam 40 pln jeszcze (w sumie wplacam 60 pln w tym miesiacu) i proszę o stan 0. Deklarację za luty wpłace po 25-wtedy dostaje kase. Kora przelalam 20 pln kilka dni temu dla Keksa.[/QUOTE] tak, sprawdzilam, mam kase za Keksa, dziekuje, moge wiec wyrownac Dominice. Quote
kizimizi Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 czy do tych deklaracji dopisana jest kasa z ostatniego bazarku? 27 na Dominiki koncie i 91 ktore Kora miala przelac Quote
kora78 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 kizi, oczywiscie. jako 59zl w sumie i na keksa i na simona. po rowno. Quote
kora78 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 u mnie na koncie 10zl dla Simona od mparsley po Keksie. Quote
perpe-tua Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='kora78']u mnie na koncie 10zl dla Simona od mparsley po Keksie.[/QUOTE] to wszystko co masz na koncie dla Simka? czekam z rozliczeniami, bo to 150 zł, które przelałaś jeszcze nie doszło (Dominika doszło może już?) Quote
kora78 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 perpe tua, wyslalam w piatek chyba, do Ciebie 259zl. to duzo. wszystko tam rozpisalam. teraz juz nie pamietam, co i za co. doszlo jeszcze 10zl. Quote
Dominika84 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Może wyśnię jakiś domek [url=http://naforum.zapodaj.net/e425cd54b109.jpg.html][img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e425cd54b109.jpg[/img][/url] Quote
Recommended Posts