perpe-tua Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 kora masz jakieś pieniążki Simka u siebie? coś od Grubej Berty jeśli dobrze pamiętam? Quote
kora78 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='perpe-tua']kora masz jakieś pieniążki Simka u siebie? coś od Grubej Berty jeśli dobrze pamiętam? dokladnie tak. Quote
kizimizi Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 zagladam. Najsmniejsza mina to chyba jedna ta w googlach czy rogach renifera Quote
kora78 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 ja stawiam na te ostatnia, w rogach diabla. bo on sam sie smieje na niej Quote
kora78 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 perpe-tua, czy mozesz podliczyc, ile zostalo w styczniu Simonowi pieniedzy po tych duzych nadplatach po Keksie? bo pisalas kazda wplate, potem ze 300zl za styczen hotel. to ile zostalo po oplaceniu stycznia? ile brakowalo na luty i wobec tego ile po lutym zostalo jednorazowych? na marzec ile jest stalych i ile ma isc z jednorazowych? chodzi mi w tym wszsytkim o podliczenie marca. ile ze stalych i ile jest jednorazowych. czy jest jakis brak, czy nie? przelalas Dominice calosc 300zl, czy 200zl czekajac na 100zl od Grubej Berty? ja mam to slac do Ciebie, czy do Dominiki bezposrednio? jesli Dominika placi 5zl za ogloszenia, to za marzec nie 300zl, a 295zl. potrzeba nowych ogloszen. Dominika, zrobisz, czy kupujemy pakiet u Javeny za 3zl? tekst proponuje taki: do poprawki: Szukamy osoby z dobrym sercem, która zlituje się nad Simonem i go adoptuje. Simon zagubiony, lub wyrzucony, trafił do schroniska, gdzie spędził 4 najlepsze lata swojego życia. Obecnie, od roku mieszka w domu tymczasowym i dotąd nikt go nie zechciał. Simon ma ... lat, jest zdrowy, posiada wszystkie szczepienia, jest wykastrowany, więc uganianie się za suczkami mu nie w głowie. Posiada tez czip na wypadek zaginięcia. Simon jest łagodny do psów, chętnie się z nimi bawi. Jest żwawym pieskiem, nikt kto go spotka nie wierzy w jego wiek. Na spacerach wytrwały, chciałby całymi dniami chodzic i podlewać krzaczki. To gadatliwy pies, dzięki temu szczekaniem ostrzega, gdy ktoś zbliza się na korytarzu. procedura adopcyjna, itp itp koniec Quote
perpe-tua Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Wiem tyle, że na marzec brakuje 21 zł. Na ten miesiąc wpłynęło 190 zł ze stałych wpłat i 60 zł jednorazowo, do tego z przeszłego miesiąca zostało 29 zł. Nie dam rady podliczy pozostałości po Keksie, z tego co wiem już ich nie ma. Dominice jeszcze nie przelałam za marzec, Ty możesz jej przesłać 100 zł od Grubej Berty, tylko napisz jak już to zrobisz. Quote
kora78 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ale pamietacie, ze na koncie doimnika nadwyzka 150zl byla po keksie? rozliczone to jest, tak? ok, w tym momencie te 100zl przesylam, wiec bedzie nadplata na koncie dominiki Quote
perpe-tua Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 kora78 napisał(a):ale pamietacie, ze na koncie doimnika nadwyzka 150zl byla po keksie? rozliczone to jest, tak? ok, w tym momencie te 100zl przesylam, wiec bedzie nadplata na koncie dominiki rozliczone, i nie będzie nadpłaty, dalej za marzec brakuje 21 zł. Quote
kora78 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 wyslalam jednak do Ciebie, zeby potem nie bylo zamieszanie, skad u kogo i czemu. wyslalam 130zl. w tym; 100zl od grubej berty na marzec 10zl mparsley po keksie 20zl fugunia po keksie Quote
kora78 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 No i mi nie gra i to ostro: w styczniu wplat bylo na 700zl z roznica 1zl, wg tego, co w rozliczeniu zalacone za styczen, wiec - 300zl. zostaje 400zl w lutym wplat na 160zl. wiec brak na hotel 140zl 400- 140= zostaje w jednorazowych 260zl wiec skad te 29zl?? w marcu wplat na 250zl. wiec brak do hotelu 50zl. w jednorazowych powinno byc 210zl. coś jest pomieszane. mnie zastanawia te 170zl po Keksie, bo ja takiego przelewu chyba nie robiłam, może już teraz na noc mam oczy zmęczone, ale szukam na koncie i nie mam takiego przelewu nigdzie. po keksie nadwyzki bylo 150zl z jego oplaty za hotel. te od panny marple, teresy sa dobrze zapisane i obliczone. dlatego, jak liczylam miesiac temu pisalam,ze mamy na kilka miesiecy kasy. bo cos za duzo jest tam wpisane, chyba te 170zl. p.s. perpe tua prosze podliczaj na koniec miesiaca te wplywy, bo przy takim sprawdzaniu, jak teraz, musze specjalnie to zliczac, podliczaj, prosze, bedzie latwiej. Quote
Dominika84 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Przecież zawsze na bieżąco wyliczamy wszystko, na bieżąco - bo później ciężko się połapać. Zawsze tłumaczę i piszemy sobie jak są niejasności, a Ty wyskakujesz teraz ze styczniem, po co Ty sprawdzasz i znowu liczysz 3 miesiące wstecz, jeśli wszystko było ok ? Wszystko jest dobrze, a ja muszę później pół dnia siedzieć i dochodzić, szukać, wyliczać i udowadniać, że jest wszystko jest dobrze. Te 170 zł pisałaś mi 3 razy, że mi przelejesz, a później z perpe-tuą się zgadałyśmy, że jednak do niej je przelałaś, sama mieszasz. Ostatnie ogłoszenia były 8 dni temu, jakie nowe ogłoszenia ? Masz czas, to rób co tydzień. Z tego co mówiłaś, obiecałam pomóc i robić ogłoszenia raz w miesiącu, nie co tydzień. I nie wyskakuj mi teraz z tekstem, że jako DT mam obowiązki, bo to nie należy do moich obowiązków jako DT, tak samo jak rozliczanie co chwilę już rozliczonych opłat. A i z tego co pisałaś, przelejesz wszystko i niech perpe-tua się martwi, to skąd ona ma teraz wiedzieć skąd te pieniądze ? Quote
Satrina Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 asiuniab napisał(a):a mi się wydaję, że On właśnie na tym zdjęciu powyżej ma śmieszną minkę:) Moim zdaniem to jest super fota i jak miałam udostępnione to zdj na FB to wielu osobom się podobalo Quote
kora78 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Dominika, po co ta zlosc? wez daj spokoj. ja pisalam normalnie. a Ty sie rzucasz. wieczorem odpisze na wszystko. NORMALNIE Quote
kizimizi Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Ja kupie simkowi pakiet i wysle tekst i fotki sama. Dominika kontakt na Ciebie tak? Quote
kora78 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 kizi, na mnie kontakt. jestem w domu, wiec nie widze przeciwskazan, jestem dyspozycyjna. aha, bylo o ogloszeniach. pisalam, ze trzeba go oglaszac czesciej, bo raz w miesiacu to juz od roku sie bujamy. trzeba cos zmienic. Quote
kizimizi Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 marta0731 napisał(a):I co z tym konkursem?:cool3: dokladnie, co z konkursem? PS> Wyslalam Simka na 2 pakiety. Kontakt na Luske i Dominike bo Lucyna w Alpach jest przez tydz. teraz oki? Quote
kizimizi Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Dominika daj prosze swoj nr tel. bow idze ze tylko Luski mama Quote
kora78 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 nie tydz, a az 4 dni. malo, malo :( zaraz wyjezdzam, nie ma mnie do srody Quote
Dominika84 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Konkurs jest do jutra. Tu jest zdjęcie Sima: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620494181362838&set=np.56474958.1839628860&type=1&theater A mój nr 791 20 23 25 Quote
Dominika84 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Zabaw ciąg dalszy, czyli niekończąca się opowieść ;) Zacięta walka o hamburgera Okazało się, że Simon to wampir :crazyeye: Quote
marta0731 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Dobre :D A zdjecie numer 3 wygraloby ten konkurs na pewno :) Wyglada jak ze Strasznego Filmu Quote
kizimizi Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 [quote name='Dominika84']Konkurs jest do jutra. Tu jest zdjęcie Sima: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=620494181362838&set=np.56474958.1839628860&type=1&theater A mój nr 791 20 23 25 dzieki. Informuje ze nasz Simek promuje sie na stronach ogloszeniowych. Quote
kora78 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 trzymac kciuki, w sobote o 11 simek jedzie z pilawy do wrocka na spacerek z zainteresowanym adopcja panstwem. w domu jest sunia 3 letnia, z adopcji, bojazliwa. zostawaliby sami ponad 8godz w domu i razem sie nudzili. beda w rodzinie dzieci za jakis nieokreslony czas, mieszkanie wlasne, panstwo mlodzi. simon przypomina pani wlasnego psa z dziecinstwa. Quote
Recommended Posts