Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, wielkie dzięki za wasze dobre serca ale dajcie spokój. Przecież trzeba by wziąc dwa dni urlopu żeby to wszystko obskoczyć. Myslę, żeby może zostawić tam gdzie jest i cierpliwie poczekać. Na szczęście nie pali się.:angryy:
Raz jeszcze moje niskie ukłony dla was za wsparcie. :multi:

Posted

O, widzę że dziś cos pustawo na naszym łapusiowym watku. Nikt się nie wpisał :-(
Więc przynajmniej ja powiem, że u łapiego bez zmian. Ma się dobrze i bezskutecznie szuka domu. Ale spoko. Jest u nas bezpieczny.
Miłej nocy i do zobaczenia.:multi:

Posted

ja obiecuję że w końcu wezme się za pracę:oops:
ale z powodu powstającego SOZu jestem zalatana....normalnie do domu wracam na noc.'
dzisiaj padam na nos....ale wznowię znowu aukcję łapiego

Posted

tylko co?? narazie nie mam zadnych konkretnych pomyslow... oglaszam burze mozgow ;) wrzucac wszystkie pomysly jak znalezc Łapiemu domek nawet te ktore uwazamy za "glupie" ;) moze ten "glupi" pomysl okaze sie najlepszym :)

Posted

Najskuteczniejszy pomysł to chyba taki - gdyby Rotek nawiązała kontakt z jakąs lokalną gazetą z okolicy Wałbrzycha lub Świdnicy to mogłaby namówić tam kogoś do opracowania jednego artykułu na temat ochrony zwierząt, działalności jej grupy i przy okazji przemycić przykład Łapusia, że jego opiekun aktualny odpowiedzialnie nie wyrzucił go z samochodu, nie przywiązał do drzewa w lesie, tylko szuka mu cierpliwie domu. Przy okazji mogę podrzucić dokładna historię Łapusia, jak był zabrany ze schroniska w Zabrzu.
Pozdrowionka

Posted

:oops: nio to was zaskoczę...dopiero od poniedziłku zacznę myśleć...narazie wpadam na dogo tylko żeby pilotować sprawę gorma...który jest w ciężkiej sytuacji....
w poniedziłek pomyślimy co uda się zrobić......

Posted

już wróciłam....mam nadzieję ze na dobre.
co z ta gazetą...to jakiś pomysł...ale
nwet jeśli poprosiłabym gazetę o napisanie artykułu o zwierzętach i wspomniałmbym o łapim...nie mogłabym przeciez podać nr tel do właścicieli psa.
a poza tym nie wiem jak zareagowałyby moje wsółpracowniczki z SOZu...nie moge sie posługiwac stowarzyszeniem do własnych celów.
natomiast jeśli chodzi o ogłoszenia w świebodzicach świdnicy i wałbrzychu to spkojnie poproszę parę osób.
ogłoszenia na tabilcach i w gazetach załatwione;)
to co może być???