nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):A wróciła, wróciła :cool3: To jednak przeżyłas :angryy: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):To jednak przeżyłas :angryy: A to źle? :cool3: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ja też jestem gaduły:eviltong: Kolejna :razz: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']A to źle? :cool3: Nic nie powiem....:ices_bla: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']Nic nie powiem....:ices_bla: :diabloti: Dobra, mów co u zwierzyńca :p Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a)::diabloti: Dobra, mów co u zwierzyńca :p zwierzyniec przed chwilunią był na ogrodzie i właśnie wrócili :evil_lol: marudząc o jedzeniu oczywiście bo teraz pora obiadowa :mad: no więc stało :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: 10 takich potwornie głodnych yorasków :evil_lol: i trza było je nakarmić :cool3: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dziewczyny jak możecie to pomóżcie mi na forum w gr III - yorki (temat o brewierach) jakiś frajer twierdzi, że jestem na tym forum anonimowa :crazyeye: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Siemka łobuzy :D ja wpadlam na chwilke :D I mnie nie ma :P Bo Kubuss czeka :loveu: i musze sie nim zaopiekowac :D wpadlam, zobaczylam co u was :D czy pif paf nie bylo i zmyka :D wieczorem do was wpadddne .. Ciaaał :mad::loveu: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']Siemka łobuzy :D ja wpadlam na chwilke :D I mnie nie ma :P Bo Kubuss czeka :loveu: i musze sie nim zaopiekowac :D wpadlam, zobaczylam co u was :D czy pif paf nie bylo i zmyka :D wieczorem do was wpadddne .. Ciaaał :mad::loveu: Buźka Marta do zobaczyska :loveu: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']I'm :D [SIZE=3]i sobie jestem :D Ha :D To dobze dzięki za Help :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):To dobze dzięki za Help :loveu: Co tam słychac w wielkim swiecie?:D Bo ja tu ogladam Kilera :D po raz setny :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Co tam słychac w wielkim swiecie?:D Bo ja tu ogladam Kilera :D po raz setny :D Tak booo nic nie ma a teksty to już razem z aktorami mówimy:cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Tak booo nic nie ma a teksty to już razem z aktorami mówimy:cool3: toć Ba :D to co teraz bedzie ?:D :evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):toć Ba :D to co teraz bedzie ?:D :evil_lol: Jak to pojawi się ryba:crazyeye: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Jak to pojawi się ryba:crazyeye: i koniec :D Teraz na polsat hihi :D Oć do mnie :loveu: rybki wkleilam :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Morze i nasze Yorki:oops: Baa, żeby was nie rozpuścic za bardzo postanowiłam wkleic tylko jedno zdjecie:cool3: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale nam dozujesz te zdjęcia :shake: Muszem tak:evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']Morze i nasze Yorki:oops: Baa, żeby was nie rozpuścic za bardzo postanowiłam wkleic tylko jedno zdjecie:cool3: a gdzie reszta ekipy?:D Cudowwwne sa :D i ty nie badz taka cwana :mad: tylko foteczek wiecej :mad: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):a gdzie reszta ekipy?:D Cudowwwne sa :D i ty nie badz taka cwana :mad: tylko foteczek wiecej :mad: Bo sobie pójdem bo siem bojem teeej dzidy :help1: :help1: :help1: :help1: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jedna fota.....pfff.... Wszystkie yoraski były nad morzem?:cool3: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):A pchają się do wody? Cała 10 na raz.....ciekawe którego ratować:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts