madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Marta! Super, że założyłaś galeryjkę!:multi: Ja tak samo jak dziewczyny już się zdążyłam pogubić, ale myślę, że dam radę:evil_lol: Pozdrowienia!! Jak się mogłaś pogubić, skoro jeszcze się nigdy nie połapałaś? :niewiem: :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak się mogłaś pogubić, skoro jeszcze się nigdy nie połapałaś? :niewiem: :evil_lol: Spokojnie dziewczynki tylko bez nerwów:mad: :ylsuper: U nas ma być serdecznie i spokojnie :knajpa: :knajpa: :drinka: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak się mogłaś pogubić, skoro jeszcze się nigdy nie połapałaś? :niewiem: :evil_lol: WOJNA!!:2gunfire::snipersm::chainsaw::boom::grab::evil::-x:olympic: ufff...... się zmęczyłam tym zabijaniem Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 buahaha :evil_lol: Wojna w Święta? :evil_lol: Quote
cardea Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']WOJNA!!:2gunfire::snipersm::chainsaw::boom::grab::evil::-x:olympic: ufff...... się zmęczyłam tym zabijaniem :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Nie ma żadnej Wojny przychodzę tu, aby zaprowadzić pokój :lmaa: :chaos: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='cardea']:mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Nie ma żadnej Wojny przychodzę tu, aby zaprowadzić pokój :lmaa: :chaos: Dziękuję za wsparcie :grins: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):buahaha :evil_lol: Wojna w Święta? :evil_lol: Dobra! Teraz panuje Boży Pokój, ale poczekam po świętach:diabloti: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dobra! Teraz panuje Boży Pokój, ale poczekam po świętach:diabloti: Oj bo bendem zła :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Oj bo bendem zła :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Valerin mite?:razz::diabloti: Zdjęcia, zdjęcia, bo zaraz zgłoszę naruszenie zasad:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dobra! Teraz panuje Boży Pokój, ale poczekam po świętach:diabloti: Ja mam 2 obronne psy, pamiętaj o tym :razz: nane napisał(a):Oj bo bendem zła :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Madziu, tu wszyscy stoją murem za mną :cool3: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Valerin mite?:razz::diabloti: Zdjęcia, zdjęcia, bo zaraz zgłoszę naruszenie zasad:eviltong: to może teraz coś świątecznego Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: a co u ciebie posucha była:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):a co u ciebie posucha była:evil_lol: Niet....:eviltong: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Niet....:eviltong: T co tak padasz?:crazyeye: A króliczek był?:mad: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Był wczoraj wieczorem, bo przez przypadek się na niego natknęłam:evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Był wczoraj wieczorem, bo przez przypadek się na niego natknęłam:evil_lol: A u nas był dzisiaj :multi: i patrz co go spodkało :eviltong: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):A u nas był dzisiaj :multi: i patrz co go spodkało :eviltong: Ja nic nie widzę:shake: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja nic nie widzę:shake: post nr 61 :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Miało nie być słodkości :mad: Nane kłamczucha!!!! Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Miało nie być słodkości :mad: Nane kłamczucha!!!! A gdzie?? :cool3: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):post nr 61 :cool3: Trzeba było tak do razu:eviltong: Anusia & Alutka napisał(a):Miało nie być słodkości :mad: Nane kłamczucha!!!! :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):A gdzie?? :cool3: Na pierwszej stronie!! Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Na pierwszej stronie!! nie ma papu:lol: Quote
maartucha Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jejQ ale do czytania.. ale o tym juz jutro.. nie bijcie :shake: zmeczona jestem, spacQ trzeba :loveu: jutro nadrobie :loveu: dobranoc :* Quote
Recommended Posts