Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hej Nane :multi: Nie wiem jak to się stało, ze dopiero teraz do Waszej galeryjki dotarłam, ale myślę, że powodem jest to iż powstała ona w okresię Świątecznym, a wtedy akurat mnie nie było i nie śledziłam dogo na bieżąco, za to teraz odraiam zaległosci hihi Masz śliczną gromadkę, każdy Yorkuś jest piękny i zarazem każdy jeden różni się od drugiego, to jest piękne w Yorkach, nie ma powtórnych egzemplarzy :loveu: :loveu: :loveu: Kazdy ma to coś w sobie czego nie ma pierwszy, drugi, piąty i dziesiąty hihi Powodzenia życzę na wystawach i kolejnych 10 lat hodowlanych :multi: Quote
nane Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Hej Nane :multi: Nie wiem jak to się stało, ze dopiero teraz do Waszej galeryjki dotarłam, ale myślę, że powodem jest to iż powstała ona w okresię Świątecznym, a wtedy akurat mnie nie było i nie śledziłam dogo na bieżąco, za to teraz odraiam zaległosci hihi Masz śliczną gromadkę, każdy Yorkuś jest piękny i zarazem każdy jeden różni się od drugiego, to jest piękne w Yorkach, nie ma powtórnych egzemplarzy :loveu: :loveu: :loveu: Kazdy ma to coś w sobie czego nie ma pierwszy, drugi, piąty i dziesiąty hihi Powodzenia życzę na wystawach i kolejnych 10 lat hodowlanych :multi: dziękujemy bardzo a to nasza Tanya Cardea która ma teraz 4,5 miesiąca Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiecej Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Boska:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiecej fotek:cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 U mnie w galeri nowe fotki z kapieli :cool3: :cool3: Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dzień dobry wszystkim !!!! :loveu: Nasze yoraski dzisiaj powojowały w nocy bo po cóż spać jak można się bawić ... :mad: teraz sobie odsypiają oprócz Damy i Bogusia którzy wymyślili, że sobie pobiegają i się pobawią :evil_lol: no cóż takie jest życie w yoraskowym domku:cool3: a Famcia siedzi na dworzu i od czasu do czasu wskakuje do ogródka żeby nam pomóc w rozpulchnianiu ziemi i .... przekopuje :mad: a później my to musimy wszystko grabić :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='nane']Dzień dobry wszystkim !!!! :loveu: Nasze yoraski dzisiaj powojowały w nocy bo po cóż spać jak można się bawić ... :mad: teraz sobie odsypiają oprócz Damy i Bogusia którzy wymyślili, że sobie pobiegają i się pobawią :evil_lol: no cóż takie jest życie w yoraskowym domku:cool3: a Famcia siedzi na dworzu i od czasu do czasu wskakuje do ogródka żeby nam pomóc w rozpulchnianiu ziemi i .... przekopuje :mad: a później my to musimy wszystko grabić :evil_lol: Dzien dobry dzien dobry :loveu: Mi wystarczy ze jeden urwisek dal w nocy popalic :D wlasnie sie obudzil i sobie biega po domku :D Fajnie bo juz sie nie boi tak jak wczoraj na poczatku :D taaki malenki Toffiśśś:loveu: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='nane']przedpołudniowy spacerek :Dog_run: O jej.. kochane urwissski :loveu: :loveu: Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 maartucha napisał(a):O jej.. kochane urwissski :loveu: :loveu: urwisek Boguś to nam dzisiaj uciekł:crazyeye: wynalazł wczoraj przejście które prowadzi do frontu :shake: - ah ten Bogumił musiałyśmy później go łapać tym bardziej, że z przodu nie ma bramy :mad: bo jest jeszcze nie zamontowana :evil_lol: leży sobie i czeka już drugi rok :cool3: Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 a planujemy jednak złożyć kojec:evil_lol: bo nie darady ich wszystkich pomieścić w jednym kadrze:crazyeye: jak sobie chodzą :mad: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 nane napisał(a):a planujemy jednak złożyć kojec:evil_lol: bo nie darady ich wszystkich pomieścić w jednym kadrze:crazyeye: jak sobie chodzą :mad: nie dziwie sie :D Ehh ten Bogus Bogus :loveu: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale sie slicznie bawia na spacerku :cool3: :cool3: Sweet focie wiecej wiecej :cool3: :cool3: Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 W związku z tym, że dawno nie było naszej Famci oto ona :loveu: nasza Famunia uwielbia gdy robi jej się zdjęcia i stąd jej prywatna sesja fotograficzna :cool3: Famcia uwielbia wypoczywać w takiej pozycji :cool1: a tutaj Famcia z Ambrą zaraz po przyjeździe Muni do naszego domciu :loveu: niestety nie mogły się dogadać i dlatego :mad: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='nane']W związku z tym, że dawno nie było naszej Famci oto ona :loveu: nasza Famunia uwielbia gdy robi jej się zdjęcia i stąd jej prywatna sesja fotograficzna :cool3: Famcia uwielbia wypoczywać w takiej pozycji :cool1: a tutaj Famcia z Ambrą zaraz po przyjeździe Muni do naszego domciu :loveu: niestety nie mogły się dogadać i dlatego :mad: Oh:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiecej :cool3: :cool3: Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 WIELKA PRZEMIANA CHARLOTTE na początku byłam taka malusia :-? zawsze byłam podobna do mamy 8) otworzyłam oczka mając 16 dni i zobaczyłam cały ten ogromny świat :crazyeye: i za chwilę stwierdziłam, że ten świat należy do mnie :cool3: od samego początku wiedziałam po co jest miska :eating: jak tylko podrosłam nastał czas na pierwszy spacer nad morzem :painting: oczywiście w towarzystwie starszej pół siostry :mad: po spacerze nastał czas na pierwsze kąpanie i naoliwienie włosa :scared: pokazałam wszystkim jak należy się bawić :lmaa: i od początku wiedziałam, że jestem najpiękniejsza :laugh2_2: a potem zaczeły się wystawy i cała uwaga poświęcona tylko mnie:B-fly: a teraz ZAGADKA!!!:razz: GDZIE JEST CHARLOTTE???:lying: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='nane'] na początku byłam taka malusia :-? zawsze byłam podobna do mamy 8) otworzyłam oczka mając 16 dni i zobaczyłam cały ten ogromny świat :crazyeye: i za chwilę stwierdziłam, że ten świat należy do mnie :cool3: od samego początku wiedziałam po co jest miska :eating: pokazałam wszystkim jak należy się bawić :lmaa: i od początku wiedziałam, że jestem najpiękniejsza :laugh2_2: a teraz ZAGADKA!!!:razz: GDZIE JEST CHARLOTTE???:lying: Nie no wymiekam:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hmm gdzie ona moze byc :cool3: Strzelam na ta 1 od gory :eviltong: Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Pundło :shake: tam siedzi Boguś :cool3: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='nane']Pundło :shake: tam siedzi Boguś :cool3: Łoo heeh :cool3: To ten w srodku :eviltong: ?? Ostatni szcal ;) Quote
nane Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Łoo heeh :cool3: To ten w srodku :eviltong: ?? Ostatni szcal ;) nie strzelaj lepiej bo wszystkie Yoraski bedziemy miały powybijane :roll: na samym dole na tym zdjęciu jedyna ogoniasta :razz: Ale nie przejmuj sie mamy rodzina wogóle orłów nie rozróżnia :mad: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 nane napisał(a):nie strzelaj lepiej bo wszystkie Yoraski bedziemy miały powybijane :roll: na samym dole na tym zdjęciu jedyna ogoniasta :razz: Ale nie przejmuj sie mamy rodzina wogóle orłów nie rozróżnia :mad: Hehe ;) To juz niestrzelam :cool3: :cool3: Pozdro:loveu: Quote
nane Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='maartucha']Dzien dobry wszystkim urwissskom :loveu: dzień dobry :loveu: Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czekam na jakies fotki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts