Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
Dobrze, dobrze:cool3: Ćwiczymy przekupstwo serkiem i innimy psimim łakociami żeby nie uciekać pańci jak odepnie smycz:evil_lol:
A co tam u 10-cio pieskowej armi słodziaków? :loveu: :loveu: :loveu:

u naszej gromadki wszystko dobrze teraz sobie odpoczywają :laugh2_2: po powrocie z ogrodu dzisiaj jest u nas cieplutko także sobie trochę pobiegały :cool1:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pati i Daisy']U nas też cieplutko :lol!: wiec zaraz wybieramy sie na spacerek:lol:

Baaa A My własnie wrócilismy z Mielna
pojechalismy sobie na krótki spacerek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale neistety :shake: tylko trzy i był to Babski wypad:oops:
Lotka :painting:
Coco :painting:
Tanya :painting: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Ale się nabiegały dziewczynki:roll:

A morze takie spokojne dzisiaj zero :multi: fal zero :multi: wiatru tylko słoneczko :multi: i (ludziska:shake: )

Posted

[quote name='maartucha']DObry Martuś :loveu:
Dobry dobry wróciłam:multi: :multi: :multi: :multi:
Jeżdziłyśmy wieczorkiem po miescie a nasze maluchy siame w domu ziośtały

Posted

[quote name='Pati i Daisy']Dzień dobry dziewczyny! :p
dzień dobry wszystkim :multi: :multi: :multi:
my dzisiaj jedziemy na imprezę rodzinną :multi: :multi: :multi:

Posted

Postanowiłam zrobic pewna niespodzianke Jednej naszej koleznce

kilka tygodni temu w Gdyni przyszły na Świat małe Yoraskowe dzieci.
Ale to nie koniec....:razz:

Opowiem wam bajkę ....:oops:
Za siedmioma górami za siedmioma morzami w małym królestwie w okolicy jezior mieszka sobie w swoim pałacu Pewna królewna Ma na imię Marta.
Marta ma kochajacą rodzinę i jej rodzice postanowili jej zrobic prezent.
Prezentem ma byc jej malutki przyjaciel o sercu lwa. otwórzcie szeroko oczy a opowiem Wam jak wygląda.:crazyeye:
Mała włochata kuleczka czarno- podpalana obecnie, z malutkimi ziarenkami pieprzu jako oczy oraz nosek i malusieńkimi uszkami. Nóżki malusieńkie nosza jego ciałko. przecudny malusi różowiutki brzusio a do tego na Środku pędzelek.:evil_lol:
Tak właśnie wygląda przyjaciel naszej Marty. A do tego ma cudowne imię słodziutki jak cukierek Maleńki Toficzek.

Martusiu trzymamy kciuki to Już tylko ta noc.:multi:
Najdłuzsza noc w Twoim Życiu ale tak naprawdę najpiękniejsza.:loveu:

Posted

[quote name='nane']Postanowiłam zrobic pewna niespodzianke Jednej naszej koleznce

kilka tygodni temu w Gdyni przyszły na Świat małe Yoraskowe dzieci.
Ale to nie koniec....:razz:

Opowiem wam bajkę ....:oops:
Za siedmioma górami za siedmioma morzami w małym królestwie w okolicy jezior mieszka sobie w swoim pałacu Pewna królewna Ma na imię Marta.
Marta ma kochajacą rodzinę i jej rodzice postanowili jej zrobic prezent.
Prezentem ma byc jej malutki przyjaciel o sercu lwa. otwórzcie szeroko oczy a opowiem Wam jak wygląda.:crazyeye:
Mała włochata kuleczka czarno- podpalana obecnie, z malutkimi ziarenkami pieprzu jako oczy oraz nosek i malusieńkimi uszkami. Nóżki malusieńkie nosza jego ciałko. przecudny malusi różowiutki brzusio a do tego na Środku pędzelek.:evil_lol:
Tak właśnie wygląda przyjaciel naszej Marty. A do tego ma cudowne imię słodziutki jak cukierek Maleńki Toficzek.

Martusiu trzymamy kciuki to Już tylko ta noc.:multi:
Najdłuzsza noc w Twoim Życiu ale tak naprawdę najpiękniejsza.:loveu:

o jejQQ Głuupoleeeeek jestes :loveu: Kochana :loveu: Wielki cmokas Dla Ciebie Martuśś :loveu: jejQ Az mamci przeczytalam i powiedziala ze cudownie (a zaraz Kubusiowi mojemu przeczytam bo jest u mnie) :loveu: jejQ no przeciezzzz nie wiem :oops: az milusio pimpusio sie zrobilo :D Toffiś juz napewno Cie kocham :D

Matko dzis chyba spac nie bede :D = cała noc na dogomani :loveu: :loveu:

Posted

maartucha napisał(a):
o jejQQ Głuupoleeeeek jestes :loveu: Kochana :loveu: Wielki cmokas Dla Ciebie Martuśś :loveu: jejQ Az mamci przeczytalam i powiedziala ze cudownie (a zaraz Kubusiowi mojemu przeczytam bo jest u mnie) :loveu: jejQ no przeciezzzz nie wiem :oops: az milusio pimpusio sie zrobilo :D Toffiś juz napewno Cie kocham :D

Matko dzis chyba spac nie bede :D = cała noc na dogomani :loveu: :loveu:

nie ma za co Martuś czekamy i odliczamy razem z tobą godziny :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

maartucha napisał(a):
:multi: :sweetCyb: sie posikam jutro tam chyba ze szczesciaa :D

no wiesz co na oczach Toffika??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Marta a może byś tak pokazała nam siebie:crazyeye: bo jesteśmy bardzo ciekawi jak wygląda przyszła pańcia tak pięknego psa jak Toffiś :cool3:

Posted

Dzieki ze wpadlas :cool3: :cool3: Ja marze jesczez o yorku zbieram na niego kaske :cool3: Narazie mam 64 zl :-( A potrzebuje z 1200 albo z 1500 :placz: :placz: no ale wkoncu uzbieram :cool3: Moze bedzie po wakacjach albo za rok :-( Mam juz dla niego imie hihi :cool3:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Dzieki ze wpadlas :cool3: :cool3: Ja marze jesczez o yorku zbieram na niego kaske :cool3: Narazie mam 64 zl :-( A potrzebuje z 1200 albo z 1500 :placz: :placz: no ale wkoncu uzbieram :cool3: Moze bedzie po wakacjach albo za rok :-( Mam juz dla niego imie hihi :cool3:

nie martw się spokojnie dojdziesz do celu i będziesz jeszcze wspominać jak to zbierałaś pieniążki na swojego ukochanego yoreczka ale Jacky jest naprawdę fajnym psiakiem :loveu: też kiedyś chciałam mieć ratlerka ale jestem uczulona na sierść :-( i padło na yorka :loveu:
pamiętam jeszcze czasy jak miałam 8 lat i pokazałam zdjęcie yorka mojej mamie a ona na to "Martuś no co mam ci dziecko powiedzieć? jest śliczny ale wiesz, że nie możemy mieć psiaka w domu z długą sierścią ze względu na naszą alergię" :shake: było mi wtedy bardzo przykro :placz: ale jak widać marzenia się spełniają nawet te najbardziej nieprawdopodobne :loveu:

Posted

nane napisał(a):
nie martw się spokojnie dojdziesz do celu i będziesz jeszcze wspominać jak to zbierałaś pieniążki na swojego ukochanego yoreczka ale Jacky jest naprawdę fajnym psiakiem :loveu: też kiedyś chciałam mieć ratlerka ale jestem uczulona na sierść :-( i padło na yorka :loveu:
pamiętam jeszcze czasy jak miałam 8 lat i pokazałam zdjęcie yorka mojej mamie a ona na to "Martuś no co mam ci dziecko powiedzieć? jest śliczny ale wiesz, że nie możemy mieć psiaka w domu z długą sierścią ze względu na naszą alergię" :shake: było mi wtedy bardzo przykro :placz: ale jak widać marzenia się spełniają nawet te najbardziej nieprawdopodobne :loveu:

Mam nadzieje :cool3: :cool3: Oh dzieki powiem Jackiemu:cool3: :cool3:
Szkoda ze jestes uczulona:-( Ale yorki sa super i fajnie ze je masz :multi:
Dobranoc:loveu:

Posted

Mam nadzieje :cool3: :cool3: Oh dzieki powiem Jackiemu:cool3: :cool3:
Szkoda ze jestes uczulona:-( Ale yorki sa super i fajnie ze je masz :multi:
Dobranoc:loveu:

Dobranoc niech ci się przyśnią Jackusiowo-yoraskowe sny :loveu:

Posted

Dzień dobry :sweetCyb:
Witamy wszystkich w ten fantastyczny słoneczny poranek:mdleje:
Nasza Tanya spędziła dzisiaj pierwszą noc w łóżku :cool2:
(ze względu na to, że wcześniej była jeszcze za malutka i nie potrafiła zeskakiwać z łóżka niestety spała w kojcu)
ależ ona była dzisiaj szczęśliwa :loveu:
oczywiście jakby nie było pół łóżka należało do niej i do jej tatusia :mad: jeszcze w dodatku mała spała cały czas pod kołdrą :cool1: chyba będę musiała wymienić łóżko z jednoosobowego na dwu :evil_lol:

Posted

[quote name='nane'] Dzień dobry :sweetCyb:
Witamy wszystkich w ten fantastyczny słoneczny poranek:mdleje:
Nasza Tanya spędziła dzisiaj pierwszą noc w łóżku :cool2:
(ze względu na to, że wcześniej była jeszcze za malutka i nie potrafiła zeskakiwać z łóżka niestety spała w kojcu)
ależ ona była dzisiaj szczęśliwa :loveu:
oczywiście jakby nie było pół łóżka należało do niej i do jej tatusia :mad: jeszcze w dodatku mała spała cały czas pod kołdrą :cool1: chyba będę musiała wymienić łóżko z jednoosobowego na dwu :evil_lol:

Witam:loveu: Niestety mi sie nic nieprzysnilo:cool3: hehe
O niema to jak polowa lozka dla malego psiaczka :cool3:
hehe pzdr;)

Posted

Hej :loveu: Chce cie poinformowac ze na twoje zyczenie :cool3: dalam nowe fotki :cool3: Tylko narazie ty wpadasz tam :-( mam nadzieje ze sie rozkreci;) I ciesze sie ze wpadasz oczywiscie :cool3: :cool3:

Posted

Hej :loveu: Chce cie poinformowac ze na twoje zyczenie :cool3: dalam nowe fotki :cool3: Tylko narazie ty wpadasz tam :-( mam nadzieje ze sie rozkreci;) I ciesze sie ze wpadasz oczywiscie :cool3: :cool3:

zaraz lecę sprawdzić :loveu: