nane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dobrze, dobrze:cool3: Ćwiczymy przekupstwo serkiem i innimy psimim łakociami żeby nie uciekać pańci jak odepnie smycz:evil_lol: A co tam u 10-cio pieskowej armi słodziaków? :loveu: :loveu: :loveu: u naszej gromadki wszystko dobrze teraz sobie odpoczywają :laugh2_2: po powrocie z ogrodu dzisiaj jest u nas cieplutko także sobie trochę pobiegały :cool1: Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 U nas też cieplutko :lol!: wiec zaraz wybieramy sie na spacerek:lol: Quote
cardea Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Pati i Daisy']U nas też cieplutko :lol!: wiec zaraz wybieramy sie na spacerek:lol: Baaa A My własnie wrócilismy z Mielna pojechalismy sobie na krótki spacerek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale neistety :shake: tylko trzy i był to Babski wypad:oops: Lotka :painting: Coco :painting: Tanya :painting: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Ale się nabiegały dziewczynki:roll: A morze takie spokojne dzisiaj zero :multi: fal zero :multi: wiatru tylko słoneczko :multi: i (ludziska:shake: ) Quote
KaRa_ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Och jakie slodkie psisko:loveu: Jaka tutaj sliczna yorkowa rodzinka jest:loveu: :loveu: Quote
cardea Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a jak potrafi nabroić :cool3: Tu na tym zdjeciu po Akcji to nie Ja:evil_lol: Jeszcze jak pomaga owczarek to sajgon totalny:multi: Quote
nane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='maartucha']DObry Martuś :loveu: Dobry dobry wróciłam:multi: :multi: :multi: :multi: Jeżdziłyśmy wieczorkiem po miescie a nasze maluchy siame w domu ziośtały Quote
nane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dobranoc wszystkim miłych snów z Waszymi ulubiencami Quote
nane Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Dzień dobry dziewczyny! :p dzień dobry wszystkim :multi: :multi: :multi: my dzisiaj jedziemy na imprezę rodzinną :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Postanowiłam zrobic pewna niespodzianke Jednej naszej koleznce kilka tygodni temu w Gdyni przyszły na Świat małe Yoraskowe dzieci. Ale to nie koniec....:razz: Opowiem wam bajkę ....:oops: Za siedmioma górami za siedmioma morzami w małym królestwie w okolicy jezior mieszka sobie w swoim pałacu Pewna królewna Ma na imię Marta. Marta ma kochajacą rodzinę i jej rodzice postanowili jej zrobic prezent. Prezentem ma byc jej malutki przyjaciel o sercu lwa. otwórzcie szeroko oczy a opowiem Wam jak wygląda.:crazyeye: Mała włochata kuleczka czarno- podpalana obecnie, z malutkimi ziarenkami pieprzu jako oczy oraz nosek i malusieńkimi uszkami. Nóżki malusieńkie nosza jego ciałko. przecudny malusi różowiutki brzusio a do tego na Środku pędzelek.:evil_lol: Tak właśnie wygląda przyjaciel naszej Marty. A do tego ma cudowne imię słodziutki jak cukierek Maleńki Toficzek. Martusiu trzymamy kciuki to Już tylko ta noc.:multi: Najdłuzsza noc w Twoim Życiu ale tak naprawdę najpiękniejsza.:loveu: Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='nane']Postanowiłam zrobic pewna niespodzianke Jednej naszej koleznce kilka tygodni temu w Gdyni przyszły na Świat małe Yoraskowe dzieci. Ale to nie koniec....:razz: Opowiem wam bajkę ....:oops: Za siedmioma górami za siedmioma morzami w małym królestwie w okolicy jezior mieszka sobie w swoim pałacu Pewna królewna Ma na imię Marta. Marta ma kochajacą rodzinę i jej rodzice postanowili jej zrobic prezent. Prezentem ma byc jej malutki przyjaciel o sercu lwa. otwórzcie szeroko oczy a opowiem Wam jak wygląda.:crazyeye: Mała włochata kuleczka czarno- podpalana obecnie, z malutkimi ziarenkami pieprzu jako oczy oraz nosek i malusieńkimi uszkami. Nóżki malusieńkie nosza jego ciałko. przecudny malusi różowiutki brzusio a do tego na Środku pędzelek.:evil_lol: Tak właśnie wygląda przyjaciel naszej Marty. A do tego ma cudowne imię słodziutki jak cukierek Maleńki Toficzek. Martusiu trzymamy kciuki to Już tylko ta noc.:multi: Najdłuzsza noc w Twoim Życiu ale tak naprawdę najpiękniejsza.:loveu: o jejQQ Głuupoleeeeek jestes :loveu: Kochana :loveu: Wielki cmokas Dla Ciebie Martuśś :loveu: jejQ Az mamci przeczytalam i powiedziala ze cudownie (a zaraz Kubusiowi mojemu przeczytam bo jest u mnie) :loveu: jejQ no przeciezzzz nie wiem :oops: az milusio pimpusio sie zrobilo :D Toffiś juz napewno Cie kocham :D Matko dzis chyba spac nie bede :D = cała noc na dogomani :loveu: :loveu: Quote
nane Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 maartucha napisał(a):o jejQQ Głuupoleeeeek jestes :loveu: Kochana :loveu: Wielki cmokas Dla Ciebie Martuśś :loveu: jejQ Az mamci przeczytalam i powiedziala ze cudownie (a zaraz Kubusiowi mojemu przeczytam bo jest u mnie) :loveu: jejQ no przeciezzzz nie wiem :oops: az milusio pimpusio sie zrobilo :D Toffiś juz napewno Cie kocham :D Matko dzis chyba spac nie bede :D = cała noc na dogomani :loveu: :loveu: nie ma za co Martuś czekamy i odliczamy razem z tobą godziny :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nane napisał(a):nie ma za co Martuś czekamy i odliczamy razem z tobą godziny :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: :sweetCyb: sie posikam jutro tam chyba ze szczesciaa :D Quote
nane Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 maartucha napisał(a)::multi: :sweetCyb: sie posikam jutro tam chyba ze szczesciaa :D no wiesz co na oczach Toffika??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marta a może byś tak pokazała nam siebie:crazyeye: bo jesteśmy bardzo ciekawi jak wygląda przyszła pańcia tak pięknego psa jak Toffiś :cool3: Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzieki ze wpadlas :cool3: :cool3: Ja marze jesczez o yorku zbieram na niego kaske :cool3: Narazie mam 64 zl :-( A potrzebuje z 1200 albo z 1500 :placz: :placz: no ale wkoncu uzbieram :cool3: Moze bedzie po wakacjach albo za rok :-( Mam juz dla niego imie hihi :cool3: Quote
nane Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dzieki ze wpadlas :cool3: :cool3: Ja marze jesczez o yorku zbieram na niego kaske :cool3: Narazie mam 64 zl :-( A potrzebuje z 1200 albo z 1500 :placz: :placz: no ale wkoncu uzbieram :cool3: Moze bedzie po wakacjach albo za rok :-( Mam juz dla niego imie hihi :cool3: nie martw się spokojnie dojdziesz do celu i będziesz jeszcze wspominać jak to zbierałaś pieniążki na swojego ukochanego yoreczka ale Jacky jest naprawdę fajnym psiakiem :loveu: też kiedyś chciałam mieć ratlerka ale jestem uczulona na sierść :-( i padło na yorka :loveu: pamiętam jeszcze czasy jak miałam 8 lat i pokazałam zdjęcie yorka mojej mamie a ona na to "Martuś no co mam ci dziecko powiedzieć? jest śliczny ale wiesz, że nie możemy mieć psiaka w domu z długą sierścią ze względu na naszą alergię" :shake: było mi wtedy bardzo przykro :placz: ale jak widać marzenia się spełniają nawet te najbardziej nieprawdopodobne :loveu: Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nane napisał(a):nie martw się spokojnie dojdziesz do celu i będziesz jeszcze wspominać jak to zbierałaś pieniążki na swojego ukochanego yoreczka ale Jacky jest naprawdę fajnym psiakiem :loveu: też kiedyś chciałam mieć ratlerka ale jestem uczulona na sierść :-( i padło na yorka :loveu: pamiętam jeszcze czasy jak miałam 8 lat i pokazałam zdjęcie yorka mojej mamie a ona na to "Martuś no co mam ci dziecko powiedzieć? jest śliczny ale wiesz, że nie możemy mieć psiaka w domu z długą sierścią ze względu na naszą alergię" :shake: było mi wtedy bardzo przykro :placz: ale jak widać marzenia się spełniają nawet te najbardziej nieprawdopodobne :loveu: Mam nadzieje :cool3: :cool3: Oh dzieki powiem Jackiemu:cool3: :cool3: Szkoda ze jestes uczulona:-( Ale yorki sa super i fajnie ze je masz :multi: Dobranoc:loveu: Quote
nane Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Mam nadzieje :cool3: :cool3: Oh dzieki powiem Jackiemu:cool3: :cool3: Szkoda ze jestes uczulona:-( Ale yorki sa super i fajnie ze je masz :multi: Dobranoc:loveu: Dobranoc niech ci się przyśnią Jackusiowo-yoraskowe sny :loveu: Quote
nane Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dzień dobry :sweetCyb: Witamy wszystkich w ten fantastyczny słoneczny poranek:mdleje: Nasza Tanya spędziła dzisiaj pierwszą noc w łóżku :cool2: (ze względu na to, że wcześniej była jeszcze za malutka i nie potrafiła zeskakiwać z łóżka niestety spała w kojcu) ależ ona była dzisiaj szczęśliwa :loveu: oczywiście jakby nie było pół łóżka należało do niej i do jej tatusia :mad: jeszcze w dodatku mała spała cały czas pod kołdrą :cool1: chyba będę musiała wymienić łóżko z jednoosobowego na dwu :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='nane'] Dzień dobry :sweetCyb: Witamy wszystkich w ten fantastyczny słoneczny poranek:mdleje: Nasza Tanya spędziła dzisiaj pierwszą noc w łóżku :cool2: (ze względu na to, że wcześniej była jeszcze za malutka i nie potrafiła zeskakiwać z łóżka niestety spała w kojcu) ależ ona była dzisiaj szczęśliwa :loveu: oczywiście jakby nie było pół łóżka należało do niej i do jej tatusia :mad: jeszcze w dodatku mała spała cały czas pod kołdrą :cool1: chyba będę musiała wymienić łóżko z jednoosobowego na dwu :evil_lol: Witam:loveu: Niestety mi sie nic nieprzysnilo:cool3: hehe O niema to jak polowa lozka dla malego psiaczka :cool3: hehe pzdr;) Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hej :loveu: Chce cie poinformowac ze na twoje zyczenie :cool3: dalam nowe fotki :cool3: Tylko narazie ty wpadasz tam :-( mam nadzieje ze sie rozkreci;) I ciesze sie ze wpadasz oczywiscie :cool3: :cool3: Quote
nane Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej :loveu: Chce cie poinformowac ze na twoje zyczenie :cool3: dalam nowe fotki :cool3: Tylko narazie ty wpadasz tam :-( mam nadzieje ze sie rozkreci;) I ciesze sie ze wpadasz oczywiscie :cool3: :cool3: zaraz lecę sprawdzić :loveu: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nane napisał(a):zaraz lecę sprawdzić :loveu: I jak wrazenia :cool3: :cool3: hihi ;) Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wsadzilam do galeri fotki yorka jak bym miala juz kase to by to byl moj Lucky :loveu: :placz: Quote
Recommended Posts