nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dzień dobry wszystkim :cool3: u nas jeszcze wszyscy śpią :mad: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dzien Dobry Dziewczynki :mad: ale mam do czytania :crazyeye: <jestem w połowie>:D chwila chwila i skoncze :P Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Dzien Dobry Dziewczynki :mad: ale mam do czytania :crazyeye: <jestem w połowie>:D chwila chwila i skoncze :P Miłego czytania Marta :loveu: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 u nas się właśnie yoraskowe śniadanko zaczeło straszny widok jak 10 potworów czeka i dopomaga się jedzenia :evil_lol: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: w roli głównej Charlotta w wieku 4 tygodni Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Pegaza napisał(a):Cze NANE CARDEA i yoraski :eviltong: witamy Pegaza:sweetCyb: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jejQQ Ale Wy wariatki jestes :evil_lol: tak nakrecilyscie ze ja nie wiem kto od kogo :D Kilka dni i bede spiewala :D Dajcie Mi czas :loveu: pssstryknijcie jakas foteczke ze sniadanka :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):jejQQ Ale Wy wariatki jestes :evil_lol: tak nakrecilyscie ze ja nie wiem kto od kogo :D Kilka dni i bede spiewala :D Dajcie Mi czas :loveu: pssstryknijcie jakas foteczke ze sniadanka :D już po śniadanku wszyscy :sleeping: i wiążą tłuszczyk:evil_lol: Marta lepiej listę wkuwaj na pamięć bo później zrobimy wam egzamin :eviltong: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej! A tak zapytam czy każdy pies ma swoją miskę, czy jedzą na raty?:lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej! A tak zapytam czy każdy pies ma swoją miskę, czy jedzą na raty?:lol: każdy ma swoją miseczkę :loveu: stać nas na to :eviltong: i trzy wielkie miski do wody :cool3: oczywiście z wodą w środku :evil_lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):każdy ma swoją miseczkę :loveu: stać nas na to :eviltong: i trzy wielkie miski do wody :cool3: oczywiście z wodą w środku :evil_lol: Pewnie cała kuchnia zastawiona podczas jedzenia:evil_lol: A co jedzą twoje urwisy? Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Pewnie cała kuchnia zastawiona podczas jedzenia:evil_lol: A co jedzą twoje urwisy? eukanubę rozmoczoną rano :cool1: a popołudniu sucha :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):eukanubę rozmoczoną rano :cool1: a popołudniu sucha :cool3: Ojej, a czemu im nie gotujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Juz JUz OBecna :D nie krzyczec :D Skupilam sie na bitwie :angryy::angryy: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nane Albo Cardea, zgloscie sie na bloga Masterka i Toro, mamy problem z pewne PAnia :D (Ta nade mna) :evil_lol: :mad: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']Nane Albo Cardea, zgloscie sie na bloga Masterka i Toro, mamy problem z pewne PAnia :D (Ta nade mna) :mad: MARTA ale nad tobą jesteś ty :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):MARTA ale nad tobą jesteś ty :evil_lol: ti ti :eviltong: nie badz taka cwana :D Nade mna nade mna taak oOOooO :P Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):ti ti :eviltong: nie badz taka cwana :D Nade mna nade mna taak oOOooO :P już zainterweniowałam nie martw się poprosiła moda o pomoc w roztrzygnięciu sporu w galerii Magdy Miki:cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):już zainterweniowałam nie martw się poprosiła moda o pomoc w roztrzygnięciu sporu w galerii Magdy Miki:cool3: no to cacy :D Quote
cardea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']no to cacy :D Zrobiła to z własnej woli :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='cardea']Zrobiła to z własnej woli :evil_lol: Tak własnie pomyslalam :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Tak własnie pomyslalam :D tylko coś nie chce zainterweniować :placz: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):tylko coś nie chce zainterweniować :placz: wymiekly juz :D Interwencja moze nie bedze potrzebna :D Cicho sza :P Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 aaa :loveu::loveu::loveu: Cudaśna foteczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts