mery Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witam i ja! Heja banana! A mi się filmiki otworzyły bez żadnego problemu. Są cudne... Pozdrówki i 3 łyse krówki! Ps: Przed chwilą nadrobiłam zaległości na dogo. Nane nie znasz mnie, nic nie wiesz o mnie i moim życiu....przykre, że pozwalasz sobie na tak ostre i odważne wypowiedzi. Pozdrawiam. Maria Quote
nane Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Mona4']witam milutko:lol: ale filmiki mi sie nieotwieraja:-( [quote name='tigrunia']Mi też nie :placz::placz: [quote name='Mona4']Ale za to fotki sczeniakow boskie:loveu: Dziewczynki bez nerwów :loveu: spróbujcie jeszcze raz może się otworzą ;) tak sobie myślę, że może to zależy od "mocy" komputera :roll: albo po prostu za dużo osób chciało obejrzeć w jednym czasie :p [quote name='mery']Witam i ja! Heja banana! A mi się filmiki otworzyły bez żadnego problemu. Są cudne... Pozdrówki i 3 łyse krówki! Ps: Przed chwilą nadrobiłam zaległości na dogo. Nane nie znasz mnie, nic nie wiesz o mnie i moim życiu....przykre, że pozwalasz sobie na tak ostre i odważne wypowiedzi. Pozdrawiam. Maria Maria pisałam posty ogólnie i nie kierowałam ich do ściśle określonych osób a to, że kogoś uraziłam - no cóż widać, że niektórzy nie mają dystansu do moich wypowiedzi w postach NIKOGO NIE CYTOWAŁAM jeżeli miałabym na myśli konkretne osoby to przede wszystkim bym je zacytowała albo napisała nicki !!! za dużo zła naoglądałam się na co dzień i za dużo porzuconych "bid" modnych ras które już teraz nie są modne mój post był pewnego rodzaju ostrzeżeniem dla wszystkich aby nie kupowali psów tylko dlatego, że są modne :shake: a, że musiały paść tak ostre słowa no cóż ... inaczej byście tego nie dostrzegli :shake: myślę, że wiele osób na dogo które mają na co dzień możliwość pomagania Yorkshire Terrierom porzuconym przez właścicieli wiedzą o czym pisałam i na co chciałam zwrócić uwagę zresztą sama jestem właścicielką pieska który się znudził i powiem Ci, że nie było to fajne doświadczenie :shake: ani dla niego ani dla mnie :-( I powiem Ci jedno jeżeli ktoś rozmnaża yorki bez rodowodu i bierze za to pieniądze to moim zdaniem nie myśli o dobru tych psiaków tylko przede wszystkim o szybkim i łatwym zarobku równie dobrze mogliby je rozdać znajomym - proste :cool1: takie jest moje zdanie i na pewno go nie zmienię ;) cieszę się, że zajrzałaś do naszego foto bloga :loveu: i dziękujemy za obejrzenie filmików oraz zapraszamy ponownie ;) Quote
mery Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zobaczcie to małe cudeńko: http://pl.youtube.com/watch?v=MDHz4W6488Q Quote
nane Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='mery']Zobaczcie to małe cudeńko: http://pl.youtube.com/watch?v=MDHz4W6488Q śliczny i mądry maluch ;) ja już kiedyś się chwaliłam, że nauczenie Vasco komendy siad, waruj, stój i dupa w górę zajęło nam 3 lata :evil_lol: ale za to Ambra potrafi wykonać każdą za jedzenie :loveu: musiałabym kiedyś nagrać umiejętności Ambruśki chwilowo niestety nie mam aparatu bo Dagmara go zabrała do Berlina :-( ale nagram jaka nasza Munia jest mądra a wiecie, że w to lato zamordowała kreta :crazyeye: Lucjan przyszedł z kretem w zębach i chciał się nim pobawić w "kotka i myszkę" ale pech chciał, że akurat na ogrodzie była Ambra złapała kreta w zęby :pissed: rzuciła do góry dość wysoko a ten roztrzaskał się o trawnik :ices_bla: niestety nie przeżył :candle: Quote
mery Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To nieźle! Nane! Czy do tych filmików w Photobucket można podłożyć swoją muzykę, czy tylko tą którą program narzuca? Widzę, że wybór jest niby duży, ale ja chciałam podłożyć jeszcze inną a nie widzę tam możliwości wgrania... Quote
nane Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='mery']To nieźle! Nane! Czy do tych filmików w Photobucket można podłożyć swoją muzykę, czy tylko tą którą program narzuca? Widzę, że wybór jest niby duży, ale ja chciałam podłożyć jeszcze inną a nie widzę tam możliwości wgrania... oj tak szkoda tylko kreta ale przynajmniej się nie męczył :placz: chyba jednak nie ma takiej możliwości :-( a szkoda bo ja też chciałabym podłożyć inną muzyczkę :cool3: jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :evil_lol: Quote
Kincia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Biedny krecik xD:-( A moze masz jakies starsze foteczki :D:D? Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 biedny krecik a ty się nane tak nie przejmuj tym co na grupach piszą bo ja sama sił do tego nie mam a za moje poglądy to już nie raz o mało co skamieniowana lub zlinczowana nie zostałam, są ludzie i parapety po prostu:shake: Quote
mery Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 edit: już nie ważne Pozdrowionka i miłego dnia !!! Quote
mery Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku może trochę humoru od rana? nie mówcie tylko żem brutalna Quote
nane Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Kincia']Biedny krecik xD:-( A moze masz jakies starsze foteczki :D:D? uuu dzisiaj za bardzo nie mam czasu :-( [quote name='Patikujek']biedny krecik a ty się nane tak nie przejmuj tym co na grupach piszą bo ja sama sił do tego nie mam a za moje poglądy to już nie raz o mało co skamieniowana lub zlinczowana nie zostałam, są ludzie i parapety po prostu:shake: ja się nie przejmuję ;) i cieszę się, że chociaż jedna osoba zrozumiała jaki miałam cel wypowiadając się w tamtym temacie w taki a nie inny sposób :cool1: [quote name='Aga76']Cze Marta Aguś jaka z ciebie kokietka dziś nawet się nie spodziewałam :evil_lol: [quote name='mery']edit: już nie ważne Pozdrowionka i miłego dnia !!! [quote name='mery']http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku może trochę humoru od rana? nie mówcie tylko żem brutalna świetne :evil_lol: zawsze wiedziałam, że faceci mają "pod sufitką coś nie tak" :evil_lol: ja też mam coś "śmiesznego" DUCH tylko musicie ustawić głośniki maksymalnie bo kiepsko słychać a i to jest dla cierpliwych trzeba odczekać jakąś 1 min ;) dzisiaj przyjeżdża do nas Lea w odwiedziny zobaczymy czy urosła i jak się miewa tylko szkoda, że nie mam aparatu :placz: aaa i to dla fanów Kluska :loveu: Quote
Aga76 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Normalnie jakby mnie coś strzeliło :evil_lol: Quote
nane Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Aga76']Normalnie jakby mnie coś strzeliło :evil_lol: Aga ale jak ty wypiękniałaś :cool1: trochę makijażu i proszę :loveu: Quote
tigrunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 nane ja znów ni mogę otworzyc Twojego filmiku :placz::placz::placz: Już ten mery mi się otworzył ale twoje nie chcą ... :placz::placz::placz: Quote
Aga76 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='nane']Aga ale jak ty wypiękniałaś :cool1: trochę makijażu i proszę :loveu: nie mów... alee :razz: się osunę z wrażenia Quote
nane Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Aga76']nie mów... alee :razz: się osunę z wrażenia Aga tylko nie mdlej :shake: poważnie :loveu: oby więcej takich zmian było na co dzień :cool3: obejrzałaś sobie filmik o duchu?? Quote
nane Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 bry wieczór nie wiem czy pamiętacie jeszcze naszą Taniunię której dawno nie było :shake: a oto i ona niespełna roczna Tanya Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nane - ona jest po prostu piękna!! :loveu::loveu: A jakie ma juz ładne, długie włoski - mam nadzieję, że Jessi też takie urosną ;) Chyba muszę kupić te kosmetyki co mi poleciłaś :) Quote
nane Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):Nane - ona jest po prostu piękna!! :loveu::loveu: A jakie ma juz ładne, długie włoski - mam nadzieję, że Jessi też takie urosną ;) Chyba muszę kupić te kosmetyki co mi poleciłaś :) Oj niestety ostatnio mnie podkusiło i zawiązałam Taniuśce papiloty oczywiście odgryzła sobie papiloty :placz: i to w dodatku od strony sędziego :-( teraz ma wychapane włosy :shake: póki co nic na to nie poradzę próbuję na wszystkie strony podpędzić włos ale chyba będziemy musiały pożegnać się z karierą póki co :-( i czekać aż włoski odrosną :mad: ale sama jestem sobie winna :angryy: mogłam nie zakładać :oops: no ale cóż dobrze, że jest zima to może coś mi się uda podpędzić :evil_lol: nie będę jej papilotować całej bo to nie ma sensu :roll: dobrze, że nie zgłosiła a Poznań chyba coś czułam w powietrzu :razz: bo nie dość, że wychapała te włosy to jeszcze dostała cieczkę :oops: no ale cóż i tak jest kochana :loveu: z włosami czy bez :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A co to za sposoby nane na te włoski stosujesz?? Quote
nane Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):A co to za sposoby nane na te włoski stosujesz?? tylko to co Ci napisałam na PM'a :lol: słyszałam, że hodowle zagraniczne stosują jakieś dopingi i podają tabletki na porost włosa :-o ale co tam :mad: wolę żeby nasze psy zdrowe były niż miały wąsy i brodę do ziemi ;) we wszystkim trzeba znać umiar :cool1: my jeździmy na wystawy dla przyjemności a nie po to żeby wygrywać i spełniać zasadę - po trupach do celu :shake: zawsze prezentujemy tylko te psy które lubią wystawy :loveu: piwo mi się skończyło :placz: Quote
Kincia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sliczna :loveu:Ja zapraszam na fotki mojego łobuziaka :D Quote
Aga76 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Cze Marta :loveu: pozdrawiam Foty pysiowe rewelacyjne :Cool!: Quote
Recommended Posts