cardea Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='bGirl']ale słodkości, te malutkie czarne noski aż się proszą o buziaczka [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Hej Cioteczko miło, że wpadłaś wymiziaj od nas :loveu: WielkoLud'a i Cleo :loveu: Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Czekam na jakieś urodzinowe fotki :D:D:multi: :multi: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Dziewczyny są pewnie w Krakowie na wystawie:cool3: Ciekawe jak im idzie Quote
nane Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Cześć kochani wróciłyśmy ale nie wzięłyśmy aparatu bo stwierdziłyśmy, że lepiej nie kusić losu na wystawach różni ludzie chodzą a niektórzy przychodzą tylko po to aby coś ukraść :shake: Z wystawy przywiozłyśmy tylko oceny doskonałe ale za to dużo psiaków otrzymywało oceny bardzo dobre jak i dobre czy nawet dostateczne :crazyeye: dzisiaj będą fotki szczeniaczków bo już im stoją uszka :multi: Vasco teraz siedzi u mnie na kolankach i odpoczywa po kąpieli a zaraz muszę go zapapilotować :mad: Quote
Magda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Szkoda, że nie będzie zdjęć:-( No, ale szczeniaczki będą lepsze:loveu: Quote
nane Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 :loveu:Dzień dobry kochani :loveu: dzisiejszy dzień jest bardzo śpiący dla naszych yorasków po śniadaniowa drzemka to podstawa ;) i troszkę szczeniorków :loveu: i mały rozrabiaka :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Nane :multi: Malo piszę, ale w miare możliwości zagladam i jestem na bieżąco :multi: Chociaż w nielicznych galeriach mi się to udaje hihi :evil_lol: Najpierw gratuluję szczeniaczków, ach przekochane, przesłodziutkie te małe kluseczki :loveu: tak mi teskno do takiego małego Yorkusia, kiedy oglądam te zdjęcia szczeniaczków to zawsze przypominają mi się pierwsze dni Oskarcia u nas w domu hihi :loveu: No i gratuluję ocen doskonałych na Krakowskiej wystawie :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Martuś! Szczeniorki już jakie duże są :-o I uszka im stanęły, śliczności :loveu: [quote name='nane']http://images25.fotosik.pl/11/9df3db35d31eac75.jpg Kuleczki małe :loveu: Aris też teraz śpi, chociaż śniadanko już zjadł wcześniej. Quote
nane Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Nane :multi: Malo piszę, ale w miare możliwości zagladam i jestem na bieżąco :multi: Chociaż w nielicznych galeriach mi się to udaje hihi :evil_lol: Najpierw gratuluję szczeniaczków, ach przekochane, przesłodziutkie te małe kluseczki :loveu: tak mi teskno do takiego małego Yorkusia, kiedy oglądam te zdjęcia szczeniaczków to zawsze przypominają mi się pierwsze dni Oskarcia u nas w domu hihi :loveu: No i gratuluję ocen doskonałych na Krakowskiej wystawie :multi: [quote name='Yorkie']Witaj Martuś! Szczeniorki już jakie duże są :-o I uszka im stanęły, śliczności :loveu: Kuleczki małe :loveu: Aris też teraz śpi, chociaż śniadanko już zjadł wcześniej. Szczeniorki mają dopiero 5 tygodni także jeszcze co najmniej 3 tygodnie aby poszły do swoich właścicieli którzy na nie czekają ;) Quote
Sara_i_Aris Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czyli już wszystkie maleńswa mają zamówiony domek? Quote
nane Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Yorkie']Czyli już wszystkie maleńswa mają zamówiony domek? jeżeli właściciele zaliczą u nas "testy" na dobrego opiekuna to tak ;) Quote
Magda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='nane']jeżeli właściciele zaliczą u nas "testy" na dobrego opiekuna to tak ;) A jak wyglądają te testy?:cool3: Pisemne?:evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Magda_Miki napisał(a):A jak wyglądają te testy?:cool3: Pisemne?:evil_lol: No właśnie... jakie TESTY? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam:razz: w końcu i tu dotarłam:eviltong: ślicznusi:loveu: http://images25.fotosik.pl/11/011f593848057f5d.jpg Quote
nane Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Pegaza']Witam:razz: w końcu i tu dotarłam:eviltong: ślicznusi:loveu: http://images25.fotosik.pl/11/011f593848057f5d.jpg No nareszcie Daria u nas :sweetCyb: Quote
nane Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Przylecieliśmy życzyć kolorowych senków :loveu: kochani :loveu: jutro wystawa w Gorzowie więc się pakujemy szybciutko i nad ranem wyjeżdżamy ;) Quote
Kincia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Szczeniorki miodzio :loveu: :loveu: :loveu: Ohh to jeszcze 3 tyg i bede miec swojego psiaka :multi: :multi: :loveu: Powodzenia :) I własnie jak wygladaja testy :D Musze sie przygotowac :evil_lol: Quote
Mona4 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Piekne pieski :loveu: boziu jak ja kocham Yorkowe potworki:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witam:p się pewnie pocisz na tej wystawie a ja w domu wypacam siły w sprzątaniu nawet w niedziele mam zrywy:lol: pozdrowienia Quote
nane Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Asia&Misia']Życze powodzenia :D :D [quote name='Pinczerek-Jacky']Szczeniorki miodzio :loveu: :loveu: :loveu: Ohh to jeszcze 3 tyg i bede miec swojego psiaka :multi: :multi: :loveu: Powodzenia :) I własnie jak wygladaja testy :D Musze sie przygotowac :evil_lol: [quote name='Mona4']Piekne pieski :loveu: boziu jak ja kocham Yorkowe potworki:diabloti: [quote name='Pegaza']Witam:p się pewnie pocisz na tej wystawie a ja w domu wypacam siły w sprzątaniu nawet w niedziele mam zrywy:lol: pozdrowienia [quote name='Agata_B']i jak tam po wystawie ??? :cool3: ale się działo jak nas nie było :cool3: tym czasem my opowiemy jak było na wystawie ;) na wystawę jechaliśmy i jechaliśmy aż w końcu dojechaliśmy i uczesani czekaliśmy i czekaliśmy nie wytrzymaliśmy i spaliśmy spaliśmy Tutaj Foto przymusowa edycja jak tylko zostały ocenione inne rasy Tutaj cd. przyszedł czas na nas i tak nasz Eryś zajął lokatę II, otrzymał ocenę doskonałą i srebrny medal I tutaj :) przegrywając tylko z mężem Charlotty co zostało Don Juan'owi wybaczone i Jeszcze raz tutaj :) po tych gratulacjach i radościach przyszedł czas na Tanyę i ostatni raz tutaj która pokonując konkurencję otrzymała ocenę wybitnie obiecującą i pierwsze miejsce natomiast dosłownie po chwili pokonała również w porównaniu pieska i tym samym otrzymała tytuł Najpiękniejszego Szczenięcia w Rasie :razz: po czym czekaliśmy na Best In Show Puppy gdzie Taniunia zakwalifikowała się do ścisłej czołówki - niestety sędzia preferował duże pieski ale i tak jesteśmy dumni gdyż na ringu było ponad 20 szczeniąt z różnych ras posiadające również tytuły Najpiękniejszego Szczenięcia Wystawy A teraz wygląda Lepiej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: P.s. w celu usprawnienia obsługi :) klikając na czarne tutaj masz foto najpiękniejszych psiaków na osobnym adresie Nie przejmuj się nie zamykając ich możesz podziwiać je sobie caaaały dzień Quote
Guest Agata_B Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratulacje dla Erica i Tanya'y :multi: Super wam poszło!!! Quote
Recommended Posts