Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Ale cuda :loveu:
A to są 2 pieski i jedna sunia?
Dostały juz imię 'metryczkowe'? W ogóle na jaką literkę jest ten miot?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Agata_B']Ale cuda :loveu:
A to są 2 pieski i jedna sunia?
Dostały juz imię 'metryczkowe'? W ogóle na jaką literkę jest ten miot?
[FONT=Courier New]to są 3 suczki i piesek jeszcze nie mają imion ponieważ cały czas myślimy jakie do nich będą pasować nigdy imion nie dajemy tylko po to żeby były ale po to aby imię pasowało do psiaka ;) [/FONT]

Posted

[quote name='nane']

[FONT=Courier New]Kochani zdjęcia maluszków które ja icie strasznie już urosły :evil_lol: [/FONT]

Jakie małe wielkoludy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:
Kocham je!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']O własnie zawsze zapomne spytac :D
Z jakiej hodowli jest tatus maluszkow??:loveu::loveu:
[FONT=Courier New]tatusiem jest Don Juan von Conny's Eck - mieszka w Niemczech ;) [/FONT]

Posted

[quote name='nane'][FONT=Courier New]tatusiem jest Don Juan von Conny's Eck - mieszka w Niemczech ;) [/FONT]

To swiatowe maluszki hihi :loveu::loveu::loveu:
Masz fotke tatusia moze :D:D?

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']To swiatowe maluszki hihi :loveu::loveu::loveu:
Masz fotke tatusia moze :D:D?
[FONT=Courier New]jest na stronie internetowej (adres w podpisie)[/FONT] ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]jak już wcześniej padło rozkoszne te TWOJE
"Wielkoludy", takie podobne do mojego Teddiego
czarne nochalki...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[FONT=Courier New][/FONT]
[FONT=Courier New]Maluchy rosną jak na drożdżach :loveu: [/FONT]
[FONT=Courier New]a wczoraj dostały po swojej pierwszej w życiu chrupce [/FONT]
[FONT=Courier New]niestety przy jedzieniu najgorszy jest chłopak [/FONT]
[FONT=Courier New]memłał tą jedną chrupkę przez dobre 20 min :mad: [/FONT]
[FONT=Courier New]ale mam też smutne wieści [/FONT]
[FONT=Courier New]niestety Vasylek coś podupada mi na zdrowiu :-( [/FONT]
[FONT=Courier New]ma strasznie twardy brzuszek i rozwolnienie [/FONT]
[FONT=Courier New]dostał lekarstwo [/FONT]
[FONT=Courier New]i zobaczymy jeżeli nie poprawi się do jutra [/FONT]
[FONT=Courier New]to pojdziemy do doktora :-( [/FONT]
[FONT=Courier New]ale widzę, że już przynajmniej wstał [/FONT]
[FONT=Courier New]i troszkę chodzi [/FONT]
[FONT=Courier New]także mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :roll: [/FONT]

Posted

Hej wkoncu sie odezwałas:):)
Biedny Vasylek :(:(
Będzie dobrze :):)
Fotki szczeniorków :multi:
To słodko musiał jesc tego chrupka "mój" chłopczyk :loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]Marciulka moja :* a Ty co już w ogóle do nas nie zaglądasz?:(
Niech [/FONT][FONT=Courier New][FONT=Arial]Vasylek wraca do zdrowia szybciuko :( Mój Tofficzek, też dziś rozwolnienie... Ale całe szczęście już troszkę lepiej :* BuŚŚŚŚŚŚŚŚka :*[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej wkoncu sie odezwałas:):)
Biedny Vasylek :(:(
Będzie dobrze :):)
Fotki szczeniorków :multi:
To słodko musiał jesc tego chrupka "mój" chłopczyk :loveu::loveu::loveu:

[quote name='maartucha'][FONT=Arial]Marciulka moja :* a Ty co już w ogóle do nas nie zaglądasz?:( [/FONT]
[FONT=Arial]Niech [/FONT][FONT=Courier New][FONT=Arial]Vasylek wraca do zdrowia szybciuko :( Mój Tofficzek, też dziś rozwolnienie... Ale całe szczęście już troszkę lepiej :* BuŚŚŚŚŚŚŚŚka :*[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Courier New]dziękujemy za odwiedziny i pamięć [/FONT]
[FONT=Courier New]na szczęście Vasylek już ozdrowiał [/FONT]
[FONT=Courier New]po zażyciu magicznej mikstury ;) [/FONT]
[FONT=Courier New]skoro miał ochotę na kąpiel to znaczy, [/FONT]
[FONT=Courier New]że jest lepiej :loveu: [/FONT]
[FONT=Courier New]i chyba obejdzie się bez doktora :multi: [/FONT]
[FONT=Courier New]Taniunię jutro czeka wyrywanie ząbków [/FONT]
[FONT=Courier New]bo kiełki nie chcą wypaść :shake: [/FONT]
[FONT=Courier New]ale wszystko będzie dobrze;) [/FONT]
[FONT=Courier New]przepraszam za brak fotek [/FONT]
[FONT=Courier New]ale obiecuję jutro nadrobię braki [/FONT]
[FONT=Courier New]dzisiaj jakoś nie mam głowy [/FONT]
[FONT=Courier New]po przeżyciach z Vasylkiem :evil_lol: [/FONT]

Posted

Super wiadomośc :multi: :multi: :multi:
To teraz trzymam kciuki za Taniunię :loveu:
I czekam na foteczki maluszki juz pewnie podrosły :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

[FONT=Courier New]a co mi tam macie troszkę foteczek ;) [/FONT]
[FONT=Courier New]może się galeria znów ożywi :cool3: [/FONT]
[FONT=Courier New]Maluchy :loveu: [/FONT]

[FONT=Courier New]Tanya :loveu: [/FONT]

[FONT=Courier New]Vasylek :loveu: [/FONT]

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']

Jezuuu:loveu::loveu::loveu: Czy to mój chlopczyk :loveu::loveu::loveu:?

A cenzura mojego maluszka to gdzie :mad::mad::loveu:

[FONT=Courier New]żebyś miała pewność, że to chłopak[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Martusiu!
Całe szczęście, że z Vasylkiem nie było nic poważnego. Magiczna miksturka zadziałała :loveu:
Ech... wyrywanie ząbków. Okropność. Nie mogę patrzeć na psy pod narkozą, takie biedactwa, jak pacynki :-( Pamiętam, jak Aris miał wyrywane, a vet się spytał, czy ząbki chcemy na pamiątkę... mama się nie zgodziła.

[quote name='nane']

Cudny szczeniorek :loveu: Napatrzeć się nie moge na to maleństwo :loveu: Szkoda, że moja mama nie chce się zgodzić na drugiego ogonka :-(

Posted

[quote name='nane']

[FONT=Courier New]żebyś miała pewność, że to chłopak[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No chyba ze tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Witaj Martusiu!
Całe szczęście, że z Vasylkiem nie było nic poważnego. Magiczna miksturka zadziałała :loveu:
Ech... wyrywanie ząbków. Okropność. Nie mogę patrzeć na psy pod narkozą, takie biedactwa, jak pacynki :-( Pamiętam, jak Aris miał wyrywane, a vet się spytał, czy ząbki chcemy na pamiątkę... mama się nie zgodziła.

Cudny szczeniorek :loveu: Napatrzeć się nie moge na to maleństwo :loveu: Szkoda, że moja mama nie chce się zgodzić na drugiego ogonka :-([/QUOTE]

No cudny bo to "mój" chłopczyk:multi: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']Witaj Martusiu!

Cudny szczeniorek :loveu: Napatrzeć się nie moge na to maleństwo :loveu: Szkoda, że moja mama nie chce się zgodzić na drugiego ogonka :-(

[FONT=Courier New]ja też nie lubię momentu narkozy [/FONT]
[FONT=Courier New]ale cóz trzeba to zrobić :-( [/FONT]
[FONT=Courier New]biedna Taniunia :shake: [/FONT]

[FONT=Courier New]wszystkie szczeniaczki są słodkie :loveu: [/FONT]

Posted

[quote name='nane']Tanya już jest po wszystkim i wszystko jest ok :loveu: już doszła do siebie i znów jest niegrzeczna :angryy:

Uf super :D:D:multi::multi::multi:

Posted

Dzień dobry Kochani!!
Ale sie dziło tutaj...Ciesze sie że Vasylkowi przeszło i juz wszystko wporzadeczku dobrze że dysponujecie taki magicznymi miksturkami :)
I fajniusio że Tanya jest już po zabiegu usuwania zebolków hihi zorabiaj maleńka rozrabiaj :evil_lol: :loveu: ...ja bardzo przeżywałam jak mój miał zabieg.
A szczeniorki sa przesłodziutkie :)
Pozdrowionka dla Was i życzymymy milusiego wesołego dzionka:loveu:

Posted

Kochani
jak zapewne wiecie na Yorkach jest sonda któż ma być moderatorem oczywiście moja kandydatura jest również uważam, iż moja praca z Yorkami przez te długie 10 lat nie powinna pójść na marne tym bardziej, że na forum powinna znajdować się również osoba która zna się nie tylko na problematyce rasy ale również nie są dla niej obce pytania dotyczące wystaw czy też Związku Kynologicznego co się jak wiecie bardzo przydaje ;)
Dlatego jeżeli uważacie, iż to ja powinnam być moderatorem GŁOSUJCUE a swój głos niestety musicie umotywować ponieważ bez mojej wiedzy zostały zmienione zasady konkursu :cool1:

Pozdrawiam was wszystkich i wszystkie 4 łapy mieszkające z wami i te o których jeszcze marzycie :loveu: